- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş müjdeli haberi vermek nasip olur cnm :)seni merak ediyorum canım inşallah güzel haberlerini alacağız
cnm geçmiş olsun belkı ertelenmez geç olsun güç olmasın2018 şubatta transfer olacağım diye buraya yazdım ancak bende 2. gün kontrolümde 2,5 cm büyüklüğünde basit kist varmış
drumdan haber bekliyorum sanırım benim bu ay ertelenecek
cnm geçmiş olsun belkı ertelenmez geç olsun güç olmasın2018 şubatta transfer olacağım diye buraya yazdım ancak bende 2. gün kontrolümde 2,5 cm büyüklüğünde basit kist varmış
Bazen kistler hamilelikle gidiyormus belki oyle birseydir bu kistler yumurta tedavisinde gordugumuz ig.elerden kaynaklaniyormus benimde doktorum ozellikle bakti gec olsun guc olmasin ama benim trioid sorunum var eger degerim yuksek cikarsa benimde yapmaz 16 sinda belli olucak2018 şubatta transfer olacağım diye buraya yazdım ancak bende 2. gün kontrolümde 2,5 cm büyüklüğünde basit kist varmış
Sabah gidip vereceğim inşallah
İnşallah canım benim ❤Hadi bakalim hayirlisiyla guzelce tescip et bebisi Yuksek yuksek olsun degerlerin insallah
Amin cümle bekleyen hanımlara içinde de bize inşallahCnm hayırlı olsun tedavin :) Bol bol hamiş haberleri alırız inş
Hoşgeldin kuzum ekliyorum senide rabbim yardimcimiz olsun burasi insallah hamilelik haberleriyle dolar
Beni de ekler misiniz
Yaş.36
sebep .Yumurta rezevr ve sperm sayı azlığı
Merkez .antalya tüp bebek merkezi
Kaçıncı deneme.1
Transfer tarihi.8 mart 2018
Canım kaç tane dondurulmuşun vardı bide yaşın kaçAhahaha aynen öyle canım :)
2.ye başlicam acayip korkuyorum
3 tane dondurulmuşum var canım 27 yaşındayımCanım kaç tane dondurulmuşun vardı bide yaşın kaç
Rabbim yüzünü kalanlarla güldürsün inşaallah canım benim ... bende 28 ocakta negatif aldım dondurulmuslarla haziran ayında devam.edecegim inşaallah 2 tane dondurulmusum vardı3 tane dondurulmuşum var canım 27 yaşındayım
Canım hayırlı olsun cok sevındım. Test gununmuydu bugun. Belirtilerini alalım hemenn :)Kızlar değerim 219 çıktı şükürler olsun Rabbime :)
Canım gecmişolsun ınsallah kalan dondurulmuşlarınla anne olursun. Hangı hastanede tedavı goruyorsun.Rabbim yüzünü kalanlarla güldürsün inşaallah canım benim ... bende 28 ocakta negatif aldım dondurulmuslarla haziran ayında devam.edecegim inşaallah 2 tane dondurulmusum vardı
Test günüm yarın dı belirti olarak göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunda şişme başkada belirttim yok cnm. Çok sağol cnm inş bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip ederCanım hayırlı olsun cok sevındım. Test gununmuydu bugun. Belirtilerini alalım hemenn :)
Amin inşaallah bekleyen herkesle birlikte olsun ... ankara tüp bebek canim.ozeldeCanım gecmişolsun ınsallah kalan dondurulmuşlarınla anne olursun. Hangı hastanede tedavı goruyorsun.