Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı evlatlarımız olur 3 sayısı sana da Uğur getirsinKızlar bende bugün adet oldum yarınki randevum ile 3. Tedaviye başlıyorum inşallah hepimizin hakkinda hayırlısı olsun birbirimize çokca dua edelimm
İnşAllah hayırlı uğurlu olur arkadaşımSelam arkadaşlar ben de transfer için regliyi bekliyorum bir kaç güne gelir inşallah.ama korkuyorum kist oluşur mu bekletirler mi diye.inşallah sıkıntı çıkmaz.çok heycanlı bi bekleyiş...
Bugun kacıncı gunun transferınCnm birkaç arkadaş daha aynı şeyi söyledi tşk ederim moral oluyorsunuz bana. :)
Benim eski döngüde gelecek galiba vücut hormonlardan neye uğradığını şaşırmış olabilir senin tedavin hayırlı olsun cnm heyecanlı süreç başladı:)canım merhaba benim az öce wcde gördüm gelmiş kırmızılar seninde gelir merak etme
benim bir gün önce geldi hayırlı olur inşallah bu süreç senin benim ve bu sayfada olan arkadaşlar için
buğün 8. günüm :) yarın test yapıcagım inş :)Bugun kacıncı gunun transferın
cnm tedavi esnasında sakın kür kullanma... doktorun tavsiyesi dışına çıkma, yaşın çok genç büyük ihtimalle rezerven de çok iyidir. Tüp bebekte yumurta rezervesi çok önemlı çünkü sadece onun çaresi yok, erkekte bir şekılde sağlıklı sperm bulunuyor. Kadın yaşı ve rezervesi önemlı siz de bu konuda şanslısınız... Şimdiden başarılar umarım tez vakıtte yavrunuzu kucağınıza alırsınız...İyi geceler arkadaşlar 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim daha önce bir aşılama yaptırdık tüpümün birisi tıkanmış ve hemen her ay kist oluşuyor bu ay tüp bebek için gittik şubatın 1 inde adetimin ilk günü 2 tane kistim varmış yasmin verdi dr bu arada denizli özel sağlık hastanesi tüp bebek merkezi Doç dr Yunus Aydın a gidiyorum adetin 2. Günü çok şiddetli kasık ağrısıyla hastaneye gittim kist patlamış sanırım kistin birisi duruyo çünkü adetim bugün çoktan bitmiş olmadı lazımdı ama hala siyaha yakın rdnkte leke geliyor kistin erimesi lazım ki önümüzdeki adette başlayalım tedaviye ibrahim saraçoglunun soğan kürünü daha önce denddim tekrar denemek istiyorum ama yasmin dk ilacı kullandığım için korkuyorum açıkcası bişey olur diye sizce soğan kürü yapmalı mıyım ? Bu arada eşimde bi sıkıntı yok benimde tek tüpüm tıkalı başka bi sorun yok önerilerinizi bekliyorum
cnm bana dediler kı herşey çok iyi de olsa ilk denemede olasılık %55... deneme sayısını artırarak olasılıgı çoğaltıcagız ama hiçbirzaman %100 başarı diye birsey yok dedi tüp bebekte....kızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Canım bu silik çizgi gebelik mi ?cnm bana dediler kı herşey çok iyi de olsa ilk denemede olasılık %55... deneme sayısını artırarak olasılıgı çoğaltıcagız ama hiçbirzaman %100 başarı diye birsey yok dedi tüp bebekte....
Evet banada sadece aynı bu tarz birşey söyledi doktorum canım.cnm bana dediler kı herşey çok iyi de olsa ilk denemede olasılık %55... deneme sayısını artırarak olasılıgı çoğaltıcagız ama hiçbirzaman %100 başarı diye birsey yok dedi tüp bebekte....
cnm gebelık testinde silikde çıksa pozittir... test mı yaptın ?Canım bu silik çizgi gebelik mi ?
yane bir nevi nasibin bilimsel açıklaması :)Evet banada sadece aynı bu tarz birşey söyledi doktorum canım.
cnm gebelık testinde silikde çıksa pozittir... test mı yaptın ?
bu gebelık testi mi yoksa ovulasyon mu?
Ahahaha aynen öyle canım :)yane bir nevi nasibin bilimsel açıklaması :)
bu gebelık testi mi yoksa ovulasyon mu?
cnm o zaman tebrik ederım hamılesınGebelik bu
Progestan jel çıktı idrarla birlikte