Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok tesekkur ederım darısı başına inş
hic bilmiyorum kuzum bi asilama deneyelim herseyin normal gozukuyor dedi bende tutmazsa tup denesemmi yoksa biraz beklesenmi bilemedim yaa istanbulda degilim esimde sehir disinda tedaviyi reddediyorcnm çok tesekkur ederım darısı başına inş
ama tüp bebekten snra neden aşılama istedi kı doktor orayı anlamadım
sen nerde yaşıyorsun istanbuldaysan şişli memeorili tavsiye ederım gerçeği şehir dışından da tedaviye gelen çok ...
bizde de sorun yoktuhic bilmiyorum kuzum bi asilama deneyelim herseyin normal gozukuyor dedi bende tutmazsa tup denesemmi yoksa biraz beklesenmi bilemedim yaa istanbulda degilim esimde sehir disinda tedaviyi reddediyor
sağol cnm inş
Cumartesi son kontrolüm olacak bir türlü zaman geçmiyor sankisağol cnm inş
cnm bilmezmiyim zaman duruyor sankı ama az kalmış 1 hafta içeresinde de transfer olursun muhtemelenCumartesi son kontrolüm olacak bir türlü zaman geçmiyor sanki
İnşallah canım ya bekliyoruz sabırlacnm bilmezmiyim zaman duruyor sankı ama az kalmış 1 hafta içeresinde de transfer olursun muhtemelen
nerde tedavi görüyorsun?İnşallah canım ya bekliyoruz sabırla
yok kuzum bu doktor sorun yok diyor ama yumurta rezerv azligi var ama bi degerim dusuk cikmisken bi degerim yuksek cikti yani doktorlarda bana anlam veremediler artik tup bebekten sonra yumurtalarim gayet iyiydi o yuzden doktor bir sorun gormuyor bakalim hayirlisi yaabizde de sorun yoktu
1 kez aşılama denedım o kadar .
Bellı olmaz canım inş tutar
dondurulmuş embriyon varmıydı cnm?
ankara zekai tahirde cnm ınsallah basladım iğnelere 3 gün oldu büyümüş yumoşlar bklm hayırlısı olsun hakkımızdaHayırlı olsun tedavin inşallah iyi geçer herşey. Gelişmeleri burdan yazarsın artık. Nerde tedavi görüyorsun
Cok gecmis olsun isterseniz embriyonuza genetik test yaptirabilirsiniz ki doktorunuzun bu konuda konusmasi gerekirdiMerhaba! Benimde yarın opu var. Haftaya da transfer olacak.
Geçen sene 1 tüp bebek pozitifim var. Ama maalesef 12. Haftada genetik bozukluk nedeniyle sonlandı. Yani bu 2. Deneme olacak. Genetik bozukluk yine olur mu diye çok endişeli ve gerginim.
Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Gözün aydın cnm çok sevindim katlanarak artar inşallahKızlar değerim 219 çıktı şükürler olsun Rabbime :)
Tşk ederim cnm inş :)Gözün aydın cnm çok sevindim katlanarak artar inşallah
Hayırlı olsun cnm tedavi sürecin inşallah çok güzel geçer bebişe sayılı günler kaldıDr aradı transfer süreci için hormon sonuçları yaşına göre çok iyi dedi kist sorun değil dedi 12. Gün kontrolnde hormon ve rahim kalınlığı ve miyon alınan yerle ilgili sıkıntı görmezsem 5-7 gün içinde transfer olacak dedi çok mutlu oldum bu habr ile
artık ilaçlara yarın başla dedi
hayırlısı ile güzel haberler veririm inşallah