ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

canım merhaba benim az öce wcde gördüm gelmiş kırmızılar seninde gelir merak etme
benim bir gün önce geldi hayırlı olur inşallah bu süreç senin benim ve bu sayfada olan arkadaşlar için
yeni bir sürece başlıyacaksın cnm Rabbim gönlüne göre versin :) benım de 2 gün kaldı :)

yeni bir sürece başlıyacaksın cnm Rabbim gönlüne göre versin :) benım de 2 gün kaldı :)
devamlı sormak istemiyorum nasılsın diye ama takip ediyorum grip azalmış ona sevindim
inşallah güzel haberlerini almak nasip olur arkadaşım
rabbim cümlemizin gönlüne göre versin

devamlı sormak istemiyorum nasılsın diye ama takip ediyorum grip azalmış ona sevindim
inşallah güzel haberlerini almak nasip olur arkadaşım
rabbim cümlemizin gönlüne göre versin
inş cnm azaldı şükür sadece kuru öksürük var o kadar
gebelık belırtısı yok gibi yada ben anlamıyorum gögüs hassasiyeti var biraz birde ara ara kasık ağrılarım var başkada birsey yok

canım merhaba benim az öce wcde gördüm gelmiş kırmızılar seninde gelir merak etme
benim bir gün önce geldi hayırlı olur inşallah bu süreç senin benim ve bu sayfada olan arkadaşlar için
Ohh canım gözün aydın.Bu süreç ve sonrası senin için çok güzel geçsin. Evlatlarına kavuşursun innnşallah..

çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim hepimizi bu süreçte yar ve yardımcısı olsun

S sinkar belirti olmadı diye üzülme illaki belirti olacak diye birşey yok ben hiçbirşey hissetmiyorum deyin 2-3 hamile arkadaş gördüm

Z ZHR83 sen ne zaman adet oldun canım benimde sanırım o zamanlara denk gelecek transfer

2 subat 2.gunumdu ilk kontrole gittim 16 sinda kontrolum var hayirlisi insallah benim ilk tyransferim olucak sizin

merhaba hanımlar bende bu ay ilk tüp bebege baslıycam tup bebekle ilgili korkularım var bıraz olumsuz olcak diye cok korkuyorum iğnelere basladım nasıl tedavi süreci işleniyor

merhaba hanımlar bende bu ay ilk tüp bebege baslıycam tup bebekle ilgili korkularım var bıraz olumsuz olcak diye cok korkuyorum iğnelere basladım nasıl tedavi süreci işleniyor
Hayırlı olsun tedavin inşallah iyi geçer herşey. Gelişmeleri burdan yazarsın artık. Nerde tedavi görüyorsun

inş cnm azaldı şükür sadece kuru öksürük var o kadar
gebelık belırtısı yok gibi yada ben anlamıyorum gögüs hassasiyeti var biraz birde ara ara kasık ağrılarım var başkada birsey yok

Transfersonrası grıp olmak ıyıymış. Çünkü emrıyo rahme tutundugu ıcın vucudun dırencı dusuyormuş. Bır yerde okumuştum ınsallah senın ıcınde oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…