- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Ederim canım rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahSabah 10da dondurulmuş transferim olucak kızlar dualarinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim canım rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahSabah 10da dondurulmuş transferim olucak kızlar dualarinizi bekliyorum
Rabbim yardımcınız olsun hakkinizda hayirlisi olur inşallah.Hep olumlu düşünün inanın cok etkisi varSabah 10da dondurulmuş transferim olucak kızlar dualarinizi bekliyorum
Cnm şükür daha iyiyim ateşim düştü ama boğaz ağrısı ve öksürük devam ediyor. Transferimi bile unutturdu bu hastalık sağlık gerçekten herseyden önemliymiş. Rabbim sağlık versin ilk önce gerisi boşşKuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine bol sivi tuket ilik seyler faranjite bal ve zencefil iyi geliyor karistirip yiyebilirsen bi zarari olmaz nasilsin hic konusamadik
Tamam öyle yapayim canm.Ama aslında onların söylemesi gerekiyor ya.Gecen tedavide de hemsireyi arayıp sordum biri kullanma erken,diğeri kullan diyor.Canım benim sadece içtiğim decavit var Dr sor isterdei
slm canım bende cuma günü negatif sonuç aldım.banada 2 tane 5.gün 5aa embriyo transfer edilmişti.niye olmaDI DİYE ÜZÜLÜP DURUYORUM.doktora açık açık diyecem.tutunması için ne gerekiyorsa yapın.5 tedavi ve 3 tane de transfer oldum.maddi ve manevi yoruldum artık.nasıl bir araştırma yapacaklar.bende 6 yıllık evliyim.bende çok mutsuzum.Merhaba arkadaşlar
Yaşım 31 ilk defa maslak acıbademde bu ay denemem oldu. Dün negatif sonuç aldım. 5. Güne ulaşan 5 sağlıklı embriyo elde edildi 2 si transfer oldu ama tutmadı. Sebeblere gelince eşimin sperm sayısı 129 milyon ama ileri çok hızlı sıfır çıkmıştı gerçi yumurta toplandığı gün verdiği spermlerde 12 çıktı çünkü dinlenmişti ve mesir macunu ve progony m kullanmıştı. Yalnız morfoloji 1. Bende pek sorun yok güya 16 yumurtam toplanmıştı 11 i döllendi ama 5. Güne 5 tane ulaştı. Şimdi ayın 13 ünde çağırdılar araştırılcak. Ben napayım şimdi çok mutsuzum 4 senelik evliyim
Canım benim çok üzüldüm çok sıkıntılı bir süreç bende yıprandım ne yapsam bilmiyorum bi süre ara vercem ve soğan kürümden başlayıp sırayla kürleri denicem olmassa dondurulmuşlara bakarız artıkslm canım bende cuma günü negatif sonuç aldım.banada 2 tane 5.gün 5aa embriyo transfer edilmişti.niye olmaDI DİYE ÜZÜLÜP DURUYORUM.doktora açık açık diyecem.tutunması için ne gerekiyorsa yapın.5 tedavi ve 3 tane de transfer oldum.maddi ve manevi yoruldum artık.nasıl bir araştırma yapacaklar.bende 6 yıllık evliyim.bende çok mutsuzum.
Canım hayırlı olsun , hiç mutsuz olma herşey yoluna girecektir. Ben 2 defa tüp bebek yaptırdım 1i olumlu oldu erken Doğum yaptım maalesef , diğeri olumsuz oldu daha sonra merkezimi değiştirdim memorial ataşehirde Cem beye karar verdik 3. İçin sperm testi yapıldı 70 milyon sperm ve morfoloji %1 çıktı , ama bu şekilde ben 1 yıl önce hamile kalmıştım bende ağır bir pcos var , doktora morfoloji hiç önemli değil biz en iyisin seçiyoruz zaten dedi , hiç kafana takma hayırlısıyla olur inşaşlhMerhaba arkadaşlar
Yaşım 31 ilk defa maslak acıbademde bu ay denemem oldu. Dün negatif sonuç aldım. 5. Güne ulaşan 5 sağlıklı embriyo elde edildi 2 si transfer oldu ama tutmadı. Sebeblere gelince eşimin sperm sayısı 129 milyon ama ileri çok hızlı sıfır çıkmıştı gerçi yumurta toplandığı gün verdiği spermlerde 12 çıktı çünkü dinlenmişti ve mesir macunu ve progony m kullanmıştı. Yalnız morfoloji 1. Bende pek sorun yok güya 16 yumurtam toplanmıştı 11 i döllendi ama 5. Güne 5 tane ulaştı. Şimdi ayın 13 ünde çağırdılar araştırılcak. Ben napayım şimdi çok mutsuzum 4 senelik evliyim
Bilirim negatif sonuç almak çok üzer insanı ama umudunu kaybetme arkadaşım , Buda bizim sınavımız , herşeyin hayırlısı olacak yeterki inancını kaybetme sen :) embriyoları genetiğe gönderdiniz mi hiç? Hangi merkeze gidiyorsun ?slm canım bende cuma günü negatif sonuç aldım.banada 2 tane 5.gün 5aa embriyo transfer edilmişti.niye olmaDI DİYE ÜZÜLÜP DURUYORUM.doktora açık açık diyecem.tutunması için ne gerekiyorsa yapın.5 tedavi ve 3 tane de transfer oldum.maddi ve manevi yoruldum artık.nasıl bir araştırma yapacaklar.bende 6 yıllık evliyim.bende çok mutsuzum.
yok canım genetiğe gitmedi.ankara centrium klinik recai papuccu ya gidiyorum.Bilirim negatif sonuç almak çok üzer insanı ama umudunu kaybetme arkadaşım , Buda bizim sınavımız , herşeyin hayırlısı olacak yeterki inancını kaybetme sen :) embriyoları genetiğe gönderdiniz mi hiç? Hangi merkeze gidiyorsun ?
Amin canim benim insallah yuzun guler bu sefer o zaman hastaligida unutursun ve hemen iyilesirsinCnm şükür daha iyiyim ateşim düştü ama boğaz ağrısı ve öksürük devam ediyor. Transferimi bile unutturdu bu hastalık sağlık gerçekten herseyden önemliymiş. Rabbim sağlık versin ilk önce gerisi boşş
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.anlaşılan daha sonucunu alan kimse yok ilk haber senden gelecekMerhaba kızlar benim de şubat 1 i transferim oldu 2. Denemem inşAllah pozitivi görürüz. Hiç belirtisi olmayıp hamiş olan var mı?
inşallahhhİnşAllah şubatın ilk pozitiv haberini veririm ve herkes de peşinden gelir
İnşAllah cnm. Rabbim isteyen ve bu uğurda emek veren herkesin yüzün güldürsünBen daha tegliyi brkliyorum inşallah bu ay olur tr
inşallahhh
Allah yardimcin olsun bebegimSabah 10da dondurulmuş transferim olucak kızlar dualarinizi bekliyorum
Atlatmissin artik bekleme zmaniSabah 10da dondurulmuş transferim olucak kızlar dualarinizi bekliyorum
benımde transferim 30 ocakta oldu ve benımde hiç belirtim yokMerhaba kızlar benim de şubat 1 i transferim oldu 2. Denemem inşAllah pozitivi görürüz. Hiç belirtisi olmayıp hamiş olan var mı?