- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
Amiiin canım inşAllah. Haydi hayırlısıyla sıra sizde.Günaydın hanımlar
Adet bekliyorum safak 2
Olsun hayırlısı ile transfere gidelim
umudumvarhep inşallah senin haberin bize Moral olacak
Haydi inşAllah hayırlı haberlerini alırız. Test günün ne zaman cnmbenımde transferim 30 ocakta oldu ve benımde hiç belirtim yok
Hadii hakkında hayırlısı inşallah bu sefer güzel olacak cnm.gelişmelerden haberdar et dualarımdasınBen de bugün gittim normalde hep 2 aft görünürdü bu ay ilk kez 5 vardı nasıl sevindim. Kan sonuçlarım çıksın reçete yazacak doktor hayırlısıyla insallah
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah bebişlerini almak nadip olur kucağınaBen de bugün gittim normalde hep 2 aft görünürdü bu ay ilk kez 5 vardı nasıl sevindim. Kan sonuçlarım çıksın reçete yazacak doktor hayırlısıyla insallah
8 şubat cnm ama çok hasta o ldum transferden hemen sonra hala hastalıgım geçmedi çok fazla umutlu değilim sankıHaydi inşAllah hayırlı haberlerini alırız. Test günün ne zaman cnm
Umudunu kaybetme cnm Allaha tevekkül et bende de bir belirti yok coğu zaman moralim bozuluyor bu sefer de olmadı diyırum ama sonra yine Allaha yöneliyorum. Kuru taş üstte ot bitiren Rabbim herşeye kadirdir. İnşAllah bebişlerimizi bize bağışlar yüzümüzü güldürür. İnşAllah güzel haberlerini alırız.8 şubat cnm ama çok hasta o ldum transferden hemen sonra hala hastalıgım geçmedi çok fazla umutlu değilim sankı
Yine bir konuya veda ediyorum. Tsh 6.7 çıktı. Doktor 4ten fazlaysa endokrin onayı olmadan tedavi başlatamam dedi ben de endokrine koştum ama onay alamadım ilac verdi tsh düşmeden tedaviye başlayamam. Endokrin doktoru dedi ki eğer bu değerle hamile kalırsan çocuğun zihinsel engelli olabilir bunu göze alamayız. Sonuç itibariyle tsh düşüreceğim daha 2 ay önce 2 idi değerim. Tüp bebek doktorum 1 aya düşer dedi büyük ihtimal önümüzdeki ay başlarız dedi. Ben qoenzym q 10 kullandığımı göstermiştim ona devam et dedi ve bir umudun daha sonuna geldik. Mart konusuna yazmayacağım tedavim başlamadan. çünkü iyice sarpa sardı benim durumlar. Hepinizin yolu açık olsun kızlar pozitifi görenler dualarını eksik etmesinler.Hayırlı uğurlu olsun inşAllah bebişlerini almak nadip olur kucağına
Hiç moralini bozma canm.Yolun sonu değil ki bu ay olmaz önümüzdeki ay olur.Benim de geçen tahlilimde yüksek çıkmıştı tabi yanlış sonuç vermiş.Sonraki tahlilim iyi çıktı ama o süreçte ben de çok araştırdım. Çok kafaya takılacak bir durum değil ilaçla hemen düşüyormuş. Bir ayı bulmadan düşer belki.Hemen ilacına başla tedavin gecikmesin.Yine bir konuya veda ediyorum. Tsh 6.7 çıktı. Doktor 4ten fazlaysa endokrin onayı olmadan tedavi başlatamam dedi ben de endokrine koştum ama onay alamadım ilac verdi tsh düşmeden tedaviye başlayamam. Endokrin doktoru dedi ki eğer bu değerle hamile kalırsan çocuğun zihinsel engelli olabilir bunu göze alamayız. Sonuç itibariyle tsh düşüreceğim daha 2 ay önce 2 idi değerim. Tüp bebek doktorum 1 aya düşer dedi büyük ihtimal önümüzdeki ay başlarız dedi. Ben qoenzym q 10 kullandığımı göstermiştim ona devam et dedi ve bir umudun daha sonuna geldik. Mart konusuna yazmayacağım tedavim başlamadan. çünkü iyice sarpa sardı benim durumlar. Hepinizin yolu açık olsun kızlar pozitifi görenler dualarını eksik etmesinler.
Hayırlı olsun cnm inşallah hakkında hayırlısı olur sağlıkla kucağına alman dileğiyleMerhaba kızlar bugün saat 13:30 da transferim yapıldı tek istedim fakat dr ısrarla 2 embriyo transfer yaptı
İnşallah bu sefer pozitiftir cnm hayırlı olsun transferinMerhaba kızlar benim de şubat 1 i transferim oldu 2. Denemem inşAllah pozitivi görürüz. Hiç belirtisi olmayıp hamiş olan var mı?
Amiin canım inşAllah vümlemizde olur.İnşallah bu sefer pozitiftir cnm hayırlı olsun transferin
Her şerde bir hayır vardır cnm inşallah herşey gönlünce olur inşallah tsh ın normal düzeylere düşer nasılsa tedavisi var bebeğin ve sen sağlıklı ol da varsın bikaç ay daha beklersinYine bir konuya veda ediyorum. Tsh 6.7 çıktı. Doktor 4ten fazlaysa endokrin onayı olmadan tedavi başlatamam dedi ben de endokrine koştum ama onay alamadım ilac verdi tsh düşmeden tedaviye başlayamam. Endokrin doktoru dedi ki eğer bu değerle hamile kalırsan çocuğun zihinsel engelli olabilir bunu göze alamayız. Sonuç itibariyle tsh düşüreceğim daha 2 ay önce 2 idi değerim. Tüp bebek doktorum 1 aya düşer dedi büyük ihtimal önümüzdeki ay başlarız dedi. Ben qoenzym q 10 kullandığımı göstermiştim ona devam et dedi ve bir umudun daha sonuna geldik. Mart konusuna yazmayacağım tedavim başlamadan. çünkü iyice sarpa sardı benim durumlar. Hepinizin yolu açık olsun kızlar pozitifi görenler dualarını eksik etmesinler.
Gecmiş olsun cnm bence sıkma canını inşAllah iyi olur ben ce bir cok arkadaşım değeri 8 letde olanlar Euthyrox içiyoruz ve gayet de düşürüyor değeri. Canını sıkma bu ay olmazsa diğer ay olur önemli olan geç olsun hüç olmasınYine bir konuya veda ediyorum. Tsh 6.7 çıktı. Doktor 4ten fazlaysa endokrin onayı olmadan tedavi başlatamam dedi ben de endokrine koştum ama onay alamadım ilac verdi tsh düşmeden tedaviye başlayamam. Endokrin doktoru dedi ki eğer bu değerle hamile kalırsan çocuğun zihinsel engelli olabilir bunu göze alamayız. Sonuç itibariyle tsh düşüreceğim daha 2 ay önce 2 idi değerim. Tüp bebek doktorum 1 aya düşer dedi büyük ihtimal önümüzdeki ay başlarız dedi. Ben qoenzym q 10 kullandığımı göstermiştim ona devam et dedi ve bir umudun daha sonuna geldik. Mart konusuna yazmayacağım tedavim başlamadan. çünkü iyice sarpa sardı benim durumlar. Hepinizin yolu açık olsun kızlar pozitifi görenler dualarını eksik etmesinler.
Slm cnm geçen ay ben senden bikaçgün önce adet olmuştumya opu dan dolayı erken olmuştum bu ay bende hiç belirti yok göğüslerimde ağrı olunca yaklaştığını anlıyorum geçen ay 7sinde olmuştum ama bu ay 17sini bulucak heraldeGünaydın hanımlar
Adet bekliyorum safak 2
Olsun hayırlısı ile transfere gidelim
umudumvarhep inşallah senin haberin bize Moral olacak
canım merhaba benim az öce wcde gördüm gelmiş kırmızılar seninde gelir merak etmeSlm cnm geçen ay ben senden bikaçgün önce adet olmuştumya opu dan dolayı erken olmuştum bu ay bende hiç belirti yok göğüslerimde ağrı olunca yaklaştığını anlıyorum geçen ay 7sinde olmuştum ama bu ay 17sini bulucak heralde
Merhaba kızlar bugün saat 13:30 da transferim yapıldı tek istedim fakat dr ısrarla 2 embriyo transfer yaptı