1 tane embriyom var .onu da 5 gün bekletmek bence riskli.sayi çok olsa anlarım.neyse doktor benden iyi biliyordur eminim hayırlısı ne ise o olsun
4.gun bugunBak şimdi sasirdimama belki merkez labaratuvarina guveniyorki 5.gune goturuyor yoksa goturmezler canim riske atmazdi doktorun insallah gider ya bak simdi bende meraklandim bugun kacinci gun
Evet gordum canim insallah hersey yolunda gider yarin haber ver bizede4.gun bugun
Evet aradılar ve bazı bilgilerin olduğu bir kağıt yolladılar .endişeleniyorum ha benim çocuğum 5.gunu tamamlayamazsa diyePardon canim zaten yazmisdin 4.gun diye peki nugun aradilarmi seni bilgi verdilermi
Evet aradılar ve bazı bilgilerin olduğu bir kağıt yolladılar .endişeleniyorum ha benim çocuğum 5.gunu tamamlayamazsa diye
Hadi inşallahHic endiselenme o bebiş buraya gelecek hepberaber sevinecegiz
Ben bu msjni yeni gordum canim inan hic bir fikrim yoktamamlamazsa ne olurmus sordunmu doktoruna birde internetten bi bak istersenKızlar merhaba bugün embriyomun 4.gunu .
fragmantasyon % 0 ,kompaktlasma % 5,lob sayısı 1.
Doktor kompaklasmanin % 100 olması gerektiğini söyledi.ne zamana kadar % 100 olmalı bu şekilde olup da sonradan kompaklasmayi tamamlayan oldu muaranızda.kafam da deli sorular .sizce benim yumurtam kaçıncı kalite anlayan bir lütfenbir yorum yapsın şu degerlere
Tatlim senin kacinci gun embriyosu kac tane transfer olacakÇok iyi bir topic olmuş.Benim de kismetse Ocak sonu dondurulmuş transferim olacak. Takipteyim ben de..
Transferimiz yakın desene..:))) Dondurulmuş mu taze transfer mi canm?Bende 12 si gibi olurum
Olsun canım o da güzel..Dondurma nedir yahu yanlis emoji koymuşum
İnternette izledim bi tüp bebek dru açıklama yaptı. Diyor ki "laboratuvar ortamı embriyolar için çöl ortamıdır.5.güne gelen embriyolar kahraman embriyolardir".Çok mantıklı geldi..Bende aynı fikirdeyim 5 gün emriyosu anca bukadar iyi ifade edilirdi
Doktor doğru söylemişİnternette izledim bi tüp bebek dru açıklama yaptı. Diyor ki "laboratuvar ortamı embriyolar için çöl ortamıdır.5.güne gelen embriyolar kahraman embriyolardir".Çok mantıklı geldi..
Canm benim suan 4 tane embriyom var.5.gün ve 6.gün embriyoları.Havuz yöntemi uygulandı bana.Büyük ihtimal iki tane transfer edilecek.Artık 5.gün embriyosu mu olur 6.gün mü bilmiyorum canm.Tatlim senin kacinci gun embriyosu kac tane transfer olacak
Yok canm adetimle birlikte merkezi arayacağım. 2. ya da 3.gün muayene sonrasi yazar drum.hayat_gun birde ilaclara baslattimi doktorun transfer icin
Süper bence 6.gun embriyosu koyarlar siz de ikiz annesi olursunuz inşallahCanm benim suan 4 tane embriyom var.5.gün ve 6.gün embriyoları.Havuz yöntemi uygulandı bana.Büyük ihtimal iki tane transfer edilecek.Artık 5.gün embriyosu mu olur 6.gün mü bilmiyorum canm.
Ayy innnşallah balım..Allah hiç kimsenin emeğini araya vermesin..Süper bence 6.gun embriyosu koyarlar siz de ikiz annesi olursunuz inşallah
Masallah canim o zaman en iyisini secip koyar doktorun gelsin ikizlerCanm benim suan 4 tane embriyom var.5.gün ve 6.gün embriyoları.Havuz yöntemi uygulandı bana.Büyük ihtimal iki tane transfer edilecek.Artık 5.gün embriyosu mu olur 6.gün mü bilmiyorum canm.