ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

kızlar merhaba ben yeni araniza katılacam sizce adana acibdem hastanesinde volkan noyan varmış nasıl bir doktor acaba gitmeyi düşünüyorum da
Merhaba canım ben ilk tedavimi orada olmuştum. Biraz ilgisiz gibi gelmişti bana .ikinciyi başkentteki esra hoca da denedim ikisi de olmadı ama en azından esra hoca sonucu öğrendikten sonra arayıp umut verici şeyler konuştu.oyuzden esra hocada devam etcem.tabi bu kişiden kişiye değişir.yuzyuze ön bir görüşme yap bence

canim nar suyu icmeni tavsiye ediyorum. Carsamba 6 mm idi rahim kalinligim cumartesi 10.6 esteofem falan da kullanmiyorum. Faydasi var deneyin bence
Canim Günaydın

ben bulamadım
normal bakkal ve marketlerde
bugün migrosa felan daha büyük marketlere gidicem inşallah bulurum
Siz nerden aldınız

Gerçek nar yesem bi faydası olur mu acaba

Suyu mu içilmesi lazım

ün görüşmeye gidecem kaç gün sonra ben aslında istanbula gitmek istiyorum eşim burda istior bakalım hayırlısı inşallah hepimizin hakkında

Gunaydin tatlimm bende baya aradim 5m migrosta buldum anca. Arkadasim nar yedi denedi de pek kalinlasmadi 4-5 tane birden yemen lazim. O da bana zor gelir. Ve cekirdegiyle sıkılmıs ya ben onunda faydasi olduguna inaniyorum. Cunku baya acimsi tadi var. Yiyebilirim dersen her gun ye canim. Zaten estrofem yada bant gibi bisi de kullandircaklardir sana onlarin da etkisi olur.

Estrofem kullanmaya başladım

Ben biraz daha araştırıyım nar suyunu bulmaya çalışiyim en iyisi

kızlar merhaba ben yeni araniza katılacam sizce adana acibdem hastanesinde volkan noyan varmış nasıl bir doktor acaba gitmeyi düşünüyorum da
Merhaba canim sakın derim gitme cunku cok olumsuz seyler duydum labaratuarlari kotu mesela senin diyelimki cok embriyon olustu transfer edecekleri ediyorlar ferisini sana sormadan çope atiyirlar yani sordugunda neden dondurmadiniz kaliteli degildi diyorlar duyduguma gore dondurma yapmiyormus volkan bey bide cok tuhaf bir doktor bende acibademi dusunuyordum oradan vazgectim baskavyerde tedavi goruyorum ama yinede istersen bi gorus ona gore karar ver

Ne kadar kötü biyermiş öyle ya

Allah iyi insanlarla karşılaştırsin bizi valla

Kesi
Çok garip bir yer.transfer olacak zaman doktoru beklerken hemşireye ben 2 tane koydurmak istiyorum yapabilir miyiz dedim.doktor gelince söyleyelim dedi.sonra volkan noyan geldi, tabi ben tecrübesiz olduğum için ne yaptığını bilmiyorum tama işlem bitti dedi.ben şaşırdım tabi ama ben iki tane istiyordum dedim.doktor da zaten 2 tane koydum dedi.bu olay da çok saçma geldi bana sonuçta benim 2 tane istediğimi bilmiyordu. Bi de 8 tane embriyom vardı 5.günde transfer edilmişti ve hiç sormadılar kalanını da dolduralım mi diye.ugrasmadilar bile hiç.

Ne kadar kötü biyermiş öyle ya

Allah iyi insanlarla karşılaştırsin bizi valla
Amin canim amin cok arastirmak gerekiyor ilk8nde dilim yandigi icin ikincisinde cok arastirdim
Cok dogru canim bende arastirmalarim sonucunda ogrendim adanadaki acibadem tup bebek bolumunun be kadar kotu oldugunu keske bi istanbuldaki acibadem kadar kaliteli olabilseydi sen sormadinmi peki embriyolarim ne oldu diye birde 5.gunmus arastirdinizmi gebelik neden olusmamis

Bana doğru düzgün bir açıklama yapmadı ki canım .neden olmamıştır diye sorduğum zaman bana sadece tutunamamistir diye kısa bir cevap verdi. O kadar tecrubesizdim ki dondurma olayı hiç sormamıştım bile.bir bildikleri vardır onlar zaten ne gerekiyorsa yapıyorlardır diye düşünmüştüm hep....
Ne kadar safmisim....

Canm Esra hanim ne dedi mesela negatif sonuçlaninca.Olumlu konuşuyor mu?Alanında gerçekten çok iyi bir dr.Ona diyecek yok. Ama pozitif konuşmalarına pek denk gelmedim.

Bende ilk denemede hic bisey bilmiyordum sonra cok arastirdim ornegin doktorda bile prof.dikkat ederdim ama artik prof.degil bazen normal uzman dokrun prof.dan daha bilgili tecrubeli oldugunu gordum artik doktor secerken illa prof olsun demiyorum vedebtup bebekte doktor kadar labaratuarinda cok ama cok onemli oldugunu sonradan ogrendim zaten insan arastira arastira ogreniyor son 1 yilda resmen kendi kendimin doktoru oldum allah her zaman iyi doktorlarla karsilastirsin suan tup bebek ticarete dökulmus durumda

Canm Esra hanim ne dedi mesela negatif sonuçlaninca.Olumlu konuşuyor mu?Alanında gerçekten çok iyi bir dr.Ona diyecek yok. Ama pozitif konuşmalarına pek denk gelmedim.
Evet canım diğerine nazaran olumlu konuştu bence.32 kez denemesinde hamile kalan bile var biz de deniycez bundan sonra dedi.hatta ilk gittiğimizde inşallah burda kucağında bebekle ayrılacaksın demişti

Aynen o durumda. Sen daha önce hangi merkeze gittin .şimdi hangisine gidiyorsun

32 kez deneme mi ciddimisin?
Evet canım diğerine nazaran olumlu konuştu bence.32 kez denemesinde hamile kalan bile var biz de deniycez bundan sonra dedi.hatta ilk gittiğimizde inşallah burda kucağında bebekle ayrılacaksın demişti
Aynen o durumda. Sen daha önce hangi merkeze gittin .şimdi hangisine gidiyorsun
ben daha once metro hastanesine gittim suan eski adı ankada tup bebek suan medline hastanesine taşindi doktorum gokhan çiragil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…