ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Bende folik asiti kullanıyorum negatiften sonrada doktorum bırakma devam dedi hatta şu an 1 ay dinlenicem 2.denemeye şubat adeti ile başlicam folik asit ve coraspine devam dedi
Benim doktor bana coraspin hiç vermemişti zaten

negatif olunca folik asitide bırak dedi

Ama yeni doktorum bırakmana gerek yoktu dedi

Şimdi tekrar başladım ikinci tedavimde

Benim adetimin 8.günü bıgün, 5 gün önce başladım. Femara folik asit ve corasprin kullandım.bugün kontrolümde femarayı bırak dedi. Çarşamba gideceğim bakalım transfer tarihi netleşir sanırım o gün
Bende cuma günü kontrole gidicem bakalım

Coraspin
Estrofem
Folik asit verdi
Bana

Benim adetimin 8.günü bıgün, 5 gün önce başladım. Femara folik asit ve corasprin kullandım.bugün kontrolümde femarayı bırak dedi. Çarşamba gideceğim bakalım transfer tarihi netleşir sanırım o gün
Famera ve Estrofem ayni tür bi ilaç mi acaba

Anladım canım

Adetin kaçıncı günü transfer olurmuş bişey dedi mi doktor

Bana hemşire 17.gün olur büyük bi ihtimal dedi
Bana bir şey söylemedi, hemsire rahim kalınlığın 5 şuanda, çarşaba geldiğinde 7 olmuşsa tarih söyleriz dedi. Geçen sefer 15. Günde oluştu, 3. Gün embriyosunda.yine çyle olur sanıyorum. Ne güzel söylemiş senin doktorun. Hayırlı olsun inşallah

Bana bir şey söylemedi, hemsire rahim kalınlığın 5 şuanda, çarşaba geldiğinde 7 olmuşsa tarih söyleriz dedi. Geçen sefer 15. Günde oluştu, 3. Gün embriyosunda.yine çyle olur sanıyorum. Ne güzel söylemiş senin doktorun. Hayırlı olsun inşallah
İnşallah canım

Çarşamba günü gittiginizde banada yazarmısınız
Ne ilaç verdi
Ne dedi felan diye

Evet canm öyle görünüyor. Sen,ben, @anneveoglusu peş peşe görünüyoruz..:))Şuan aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. İsteyen herkes sağlıcakla hamile kalip sağlıklı hayırlı yavrularını kucaklasin innnşallah..
Ben de 1 ay ara verip başlıycam tekrar tedaviye tabi bir aksilik olmazsa.muhtemelen martin ilk haftası olur transferim

Bende folik asiti kullanıyorum negatiften sonrada doktorum bırakma devam dedi hatta şu an 1 ay dinlenicem 2.denemeye şubat adeti ile başlicam folik asit ve coraspine devam dedi
Cnm coraspirin neden veriliyor peki kan değerine bakıp mı karar veriliyor yoksa herkese veriyorlar mı

Cnm coraspirin neden veriliyor peki kan değerine bakıp mı karar veriliyor yoksa herkese veriyorlar mı
Benim kan değerime bakmadı canım.
Geçen cmt negatif çıktı sonucum
Bu ay dinlenicem şubat adetiyle dondurulmuşa başlicaz
Herkese veriliyormuş bu dönemde öyle biliyorum ben

kızlar merhaba ben yeni araniza katılacam sizce adana acibdem hastanesinde volkan noyan varmış nasıl bir doktor acaba gitmeyi düşünüyorum da

canim nar suyu icmeni tavsiye ediyorum. Carsamba 6 mm idi rahim kalinligim cumartesi 10.6 esteofem falan da kullanmiyorum. Faydasi var deneyin bence

Eklentiler

• 4EA3ECF7-8FDA-49A4-88D8-DCA7E90B3B38.jpeg
    4EA3ECF7-8FDA-49A4-88D8-DCA7E90B3B38.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 42
X