- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
Amin kuzum sizlerden hamilelik haberlerini alayim daha cok motivasyonum yukselirİnşallah kuzucum güzel haberler verelim sonra sen de motive ol arkamızdan güzel haberlerle gel innnşallah..:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum sizlerden hamilelik haberlerini alayim daha cok motivasyonum yukselirİnşallah kuzucum güzel haberler verelim sonra sen de motive ol arkamızdan güzel haberlerle gel innnşallah..:))
Ben ben :)Kızlar aranızda dondurulmuş transfer için
adetin 2. Günü ile
ilaç kullanmaya başlıyan var mı?
Bende folik asiti kullanıyorum negatiften sonrada doktorum bırakma devam dedi hatta şu an 1 ay dinlenicem 2.denemeye şubat adeti ile başlicam folik asit ve coraspine devam dediBana folik asit ne zaman verecek acaba ?
Sen nezaman başladın canım ilaçları kullanmayaBen ben :)
Benim doktor bana coraspin hiç vermemişti zatenBende folik asiti kullanıyorum negatiften sonrada doktorum bırakma devam dedi hatta şu an 1 ay dinlenicem 2.denemeye şubat adeti ile başlicam folik asit ve coraspine devam dedi
Benim adetimin 8.günü bıgün, 5 gün önce başladım. Femara folik asit ve corasprin kullandım.bugün kontrolümde femarayı bırak dedi. Çarşamba gideceğim bakalım transfer tarihi netleşir sanırım o günSen nezaman başladın canım ilaçları kullanmaya
Bende cuma günü kontrole gidicem bakalımBenim adetimin 8.günü bıgün, 5 gün önce başladım. Femara folik asit ve corasprin kullandım.bugün kontrolümde femarayı bırak dedi. Çarşamba gideceğim bakalım transfer tarihi netleşir sanırım o gün
Famera ve Estrofem ayni tür bi ilaç mi acabaBenim adetimin 8.günü bıgün, 5 gün önce başladım. Femara folik asit ve corasprin kullandım.bugün kontrolümde femarayı bırak dedi. Çarşamba gideceğim bakalım transfer tarihi netleşir sanırım o gün
Femara aslında kanser ilacı ama yumurtanın kaliteli olmasını da sağlıyor, sanırım rahmi hazırlıyor transfere.Famera ve Estrofem ayni tür bi ilaç mi acaba
Anladım canımFemara aslında kanser ilacı ama yumurtanın kaliteli olmasını da sağlıyor, sanırım rahmi hazırlıyor transfere.
Bana bir şey söylemedi, hemsire rahim kalınlığın 5 şuanda, çarşaba geldiğinde 7 olmuşsa tarih söyleriz dedi. Geçen sefer 15. Günde oluştu, 3. Gün embriyosunda.yine çyle olur sanıyorum. Ne güzel söylemiş senin doktorun. Hayırlı olsun inşallahAnladım canım
Adetin kaçıncı günü transfer olurmuş bişey dedi mi doktor
Bana hemşire 17.gün olur büyük bi ihtimal dedi
İnşallah canımBana bir şey söylemedi, hemsire rahim kalınlığın 5 şuanda, çarşaba geldiğinde 7 olmuşsa tarih söyleriz dedi. Geçen sefer 15. Günde oluştu, 3. Gün embriyosunda.yine çyle olur sanıyorum. Ne güzel söylemiş senin doktorun. Hayırlı olsun inşallah
Bende folik asiti kullanıyorum negatiften sonrada doktorum bırakma devam dedi hatta şu an 1 ay dinlenicem 2.denemeye şubat adeti ile başlicam folik asit ve coraspine devam dedi
Ben de 1 ay ara verip başlıycam tekrar tedaviye tabi bir aksilik olmazsa.muhtemelen martin ilk haftası olur transferimEvet canm öyle görünüyor. Sen,ben, @anneveoglusu peş peşe görünüyoruz..:))Şuan aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. İsteyen herkes sağlıcakla hamile kalip sağlıklı hayırlı yavrularını kucaklasin innnşallah..
Cnm coraspirin neden veriliyor peki kan değerine bakıp mı karar veriliyor yoksa herkese veriyorlar mıBende folik asiti kullanıyorum negatiften sonrada doktorum bırakma devam dedi hatta şu an 1 ay dinlenicem 2.denemeye şubat adeti ile başlicam folik asit ve coraspine devam dedi
Benim kan değerime bakmadı canım.Cnm coraspirin neden veriliyor peki kan değerine bakıp mı karar veriliyor yoksa herkese veriyorlar mı
İyi vallahi ard arda gelecek inşallah hamişlik haberleri..:)) Tahminen benim de Mart ayının ilk haftasına gelecek transferim..:)))Ben de 1 ay ara verip başlıycam tekrar tedaviye tabi bir aksilik olmazsa.muhtemelen martin ilk haftası olur transferim
Ayy inşallah inşallahİyi vallahi ard arda gelecek inşallah hamişlik haberleri..:)) Tahminen benim de Mart ayının ilk haftasına gelecek transferim..:)))
canim nar suyu icmeni tavsiye ediyorum. Carsamba 6 mm idi rahim kalinligim cumartesi 10.6 esteofem falan da kullanmiyorum. Faydasi var deneyin benceBana bir şey söylemedi, hemsire rahim kalınlığın 5 şuanda, çarşaba geldiğinde 7 olmuşsa tarih söyleriz dedi. Geçen sefer 15. Günde oluştu, 3. Gün embriyosunda.yine çyle olur sanıyorum. Ne güzel söylemiş senin doktorun. Hayırlı olsun inşallah