ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Esterofem coraspirin folik asit cuma günü regl oldum Cumartesi gittim ilaçlara başladım Çarşamba günü gel dedi bana sana neden bir hafta sonra gel dedi
Bana da aynı ilaçları verdi

Bilmiyorum ki niye 1 hafta sonra çağırdı

Transfer için bişey dedi mi adetin kaçıncı günü olur Muş

Evet canım diğerine nazaran olumlu konuştu bence.32 kez denemesinde hamile kalan bile var biz de deniycez bundan sonra dedi.hatta ilk gittiğimizde inşallah burda kucağında bebekle ayrılacaksın demişti
Güzel söylemiş canm.32 kez değil de :)inşallah bu denemende hamile kalır yavrularını kucaklarsın canm..:))

Esterofem coraspirin folik asit cuma günü regl oldum Cumartesi gittim ilaçlara başladım Çarşamba günü gel dedi bana sana neden bir hafta sonra gel dedi
Bana da aynı ilaçları verdi

Bilmiyorum ki niye 1 hafta sonra çağırdı

Transfer için bişey dedi mi adetin kaçıncı günü olur Muş
Kızlar benim drum da ilkinde bir hafta sonra çağırıyor.Sonra sıklaşıyor.Transfer adetin 17.günü ile 22. günü arasında oluyor sanırım. Benim önceki tedavimde adetimin 21.günü transfer oldum.

Kızlar benim drum da ilkinde bir hafta sonra çağırıyor.Sonra sıklaşıyor.Transfer adetin 17.günü ile 22. günü arasında oluyor sanırım. Benim önceki tedavimde adetimin 21.günü transfer oldum.
canım nasılsın adet oldun mu mart ayınamı kaldı transferin

Transfer bekleyenlere özeniyorum ne guzel embriyolarinız var ben herşeye sil baştan... 2 hafta sonra regl gelecek onu bekliyorum ben de maddi manevi yeni tedaviye hazırlamaya çalışıyorum kendimi. kilo aldım biraz onu verecegim

Lütfen üzülme arkadaşım sen böyle yazınca içim çok burkuluyor bizi bizden başkası anlamaz hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz sen ve herkes duamda pozitif ol güzelce beslen güzel başla herşeye Rabbim umut edenleri sever senide transfer beklerken göreceğiz inşallah..

Amin insallah... Pozitif olmaya çalışıyorum ama biraz da durumu kabullenmek istiyorum insallah bu konudan herkes mutlu ayrilir

0
Amin insallah... Pozitif olmaya çalışıyorum ama biraz da durumu kabullenmek istiyorum insallah bu konudan herkes mutlu ayrilir
Ben de perşembe günü 2.kez negatifi görmüş biri olarak daha yeni yeni toparlaniyorum ama yapacak birşeyimiz yok umutlu olmaktan başka.karalar bağlasak elimize ne geçecek ki.esimin söylediği birşey vardı perşembe günü ben üzgün olunca " zaten yoktu bebeğimiz yine yok hayatımızda değişen birşey olmadı ki .biz mutlu ve umutlu olalım bebeğimiz olacak birgün ben inanıyorum." Dedi. O bana umut oldu. Yaşadıklarımız tedavilerimiz oldukça zor ama umutlu olalım arkadaşlar. Mutsuz olup bedenimizi bir de o şekilde yormayalim

Selam arkadaşlar bende pgt sonucumu bekliyordum korku ve endişeyle çünkü sadece 2 embriyom vardı.çok şükür bir tanesi sağlıklı çıktı.reglim bitmek üzere inşallah şubatta transfer olurum diye umut ediyorum.Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bende bu ay başlayayım dedim fakat hemen başlamadılar iğnelere. Vitaminler mineraller estrofem falan bir sürü takviye edici başladım. Şubat adetinde iğnelere başlarız dedi doktor. Benim 1 başarısız aşılamam var. İlk tüp bebek denemem olucak kısmetse. Sizler nasıl bu kadar deneme yapıyorsunuz kızlar maşallah. Benim ne psikolojim ne de param dayanmaz sanırım :)

Evet canım 32 dedi.insallah hiç birimizinki o kadar uzun sürmez..
Gökhan ciragil i duymuştum .Inşallah herşey güzel olur bundan sonra:)
Amin canim amin tez zamanda hepimiz hamile kalalim fakat bisey diyecem 32 kezi ilk defa senden duyuyorum buyuk konusmayim ama o kadar sanirim deneyemem herserde bir hayir vardir rabbime hayirliysa nasip et diye dua ediyorum rabbim geciktirmesin

Canim insallah seninde saglikli embriyolarin olur ben o iki embriyoyu elde etmek icin o kadar cok ugrastimki inan bende cabucak embriyosu olanlara imreniyordum hep ama onemli olan 1 tane saglikli embriyon olsun alkah ol derse olur sende baslayinca yaz bak ben 1 yildir daha transfer olamadim embriyo olsun diye aylarca kullanilan vitaminler ilaclar embriyo olunca busefer ameliyat ee simdide 3 ay gecsin dendi bekliyorum bakalim

Amin canim amin tez zamanda hepimiz hamile kalalim fakat bisey diyecem 32 kezi ilk defa senden duyuyorum buyuk konusmayim ama o kadar sanirim deneyemem herserde bir hayir vardir rabbime hayirliysa nasip et diye dua ediyorum rabbim geciktirmesin
Ben de ilk kez duydum ve çok şaşırdım canım. Inşallah en kisa zamanda kavuşuruz bebeklerimize .onlar bizi bekliyorlar eminim ben:))

Ben de ilk kez duydum ve çok şaşırdım canım. Inşallah en kisa zamanda kavuşuruz bebeklerimize .onlar bizi bekliyorlar eminim ben:))
Amin canim insallah bizi cok bekletmez bu bebişler arkadaslarim ikinci cocugu yapmaya basladilar bizde haala bisey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…