- 11 Temmuz 2017
- 352
- 553
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh canım benzerini bende bu maceraya ilk başladığım zaman söylüyordum.3.4. denemede kavusanlara seviniyordum ama ben bukadar deneyemem diyordum. Bitti dediğim yerde yeniden toparlandim kalktım. Şu an bu 4.deneme 3.transferim olacak.2.tutundu ancak yüksek ihtimalle myomdan dolayi devam etmedi.İlk deneme de belki de ondan tutmadi.En son myomu aldırdım. Şuan yeniden tedavideyim.İlk denemede kavusanlar çok canm.İnşallah sen de kavuşursun hayırlı sağlıklı evlatlarına..Bende bu ay başlayayım dedim fakat hemen başlamadılar iğnelere. Vitaminler mineraller estrofem falan bir sürü takviye edici başladım. Şubat adetinde iğnelere başlarız dedi doktor. Benim 1 başarısız aşılamam var. İlk tüp bebek denemem olucak kısmetse. Sizler nasıl bu kadar deneme yapıyorsunuz kızlar maşallah. Benim ne psikolojim ne de param dayanmaz sanırım :)
Senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Allah herkesi tez zamanda muradına kavuştursun inşallah. Gerçekten Bebeği için çabalayan her kadın benim gözümde çok değerli. Umarım ben de bebeğime kavuşana kadar o gücü cesareti bulurum kendimde . Sanki hiç başaramayacakmışım gibi geliyor daAhh canım benzerini bende bu maceraya ilk başladığım zaman söylüyordum.3.4. denemede kavusanlara seviniyordum ama ben bukadar deneyemem diyordum. Bitti dediğim yerde yeniden toparlandim kalktım. Şu an bu 4.deneme 3.transferim olacak.2.tutundu ancak yüksek ihtimalle myomdan dolayi devam etmedi.İlk deneme de belki de ondan tutmadi.En son myomu aldırdım. Şuan yeniden tedavideyim.İlk denemede kavusanlar çok canm.İnşallah sen de kavuşursun hayırlı sağlıklı evlatlarına..
Hiç olumsuz düşünme canm.İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Zaten bebek doğduktan sonra da uzun bir süre inanamayacagiz gibime geliyor.Allah hepimizi hayallerimize kavuştursun..Senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Allah herkesi tez zamanda muradına kavuştursun inşallah. Gerçekten Bebeği için çabalayan her kadın benim gözümde çok değerli. Umarım ben de bebeğime kavuşana kadar o gücü cesareti bulurum kendimde . Sanki hiç başaramayacakmışım gibi geliyor da
Aynen öyle ben 5.5 yıllık evliyim arkadaşlarım benden sonra evlenip 2.çocuğu yaptılar bile ama elimizden geleni yapalım biz gerisi Allah a kalmisAmin canim insallah bizi cok bekletmez bu bebişler arkadaslarim ikinci cocugu yapmaya basladilar bizde haala bisey yok (
Kać tane kaçıncı gün emriyonuz vardı?Merhaba kızlar. Iyi akşamlar. Kismetse bende şubat ayında başlamayı dusunuyorum herşey yolunda giderse. 2017 ocak ayında ilk tedavime başladım sonuç negatif oldu. Şubat ayında dondurulmuş transferim oldu sonuç yine hüsran. Kasım ayında yediden başladım tedaviye tekrar olumsuz. Bu ay dondurulmuslarimi tranfer edeceklerdi çözülürken bozuldular. Şubat ayında yeniden denemeyi düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Anladım geçmiş olsun gerçekten ćok üzüldümIki tane 3. Gün. Kalitesi hakkında hiç bir bilgi verilmedi.
Allah izin verdikçe nasip ettikce tabikide devam edicez. Esimle cok istiyoruz. Subat ayinda insallah baslicaz.Anladım geçmiş olsun gerçekten ćok üzüldüm
benimde 10 gün sonra dondurulmuş transferim olucak Şuan ilaç kullanıyorum
Bende çok korkuyorum ćozdururken ölürlerse diye
Sıfırdan başlamayı başlamayi düşunuyormusun?
Allah kolaylık versin. Hangi şehirde hangi doktora gidiyordunuz. Yaşadıklarınız hepimize tecrübe yol gösterici oluyor. Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun. Ben de şubat adetinde başlıyacağımAllah izin verdikçe nasip ettikce tabikide devam edicez. Esimle cok istiyoruz. Subat ayinda insallah baslicaz.
Izmir Erol Tavmergen e gidiyordum . Ondan öncede Kent hastanesinde tedavi görmüştüm.Allah kolaylık versin. Hangi şehirde hangi doktora gidiyordunuz. Yaşadıklarınız hepimize tecrübe yol gösterici oluyor. Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun. Ben de şubat adetinde başlıyacağım
Bana her iki doktorumda İmpryl ve omega-pa vermişti takviye olarak. Tabi bir faydası oldu mu bilemiyorum.Ben de bugün coenzym q 10 ve selenyum aldım başlayacağım 2 haftaya yeni tedavi başlayacağı için yumurtaları beslemeye çalışıyorum. Bi de bu macun var onu kullanıyorum 1 kavanoz bitti adetimle 2.sine baslayacagim
Hayırlı olsun inşallah pozitif olur sonucun. Dondurulmuş olunca nasıl bir uygulama yapılıyor transfere kadar acaba. Yine ilaç veriyorlar mı. Hangi hastanede yaptırıyorsunBeenn şubat adetin ile 2. denemeye başlayacağım dondurulmuşlarım varrrr
valla ben doktordan duymadım site içinde benim durumumda olanlara fayda sağladığını çok okuduğum için aldimBana her iki doktorumda İmpryl ve omega-pa vermişti takviye olarak. Tabi bir faydası oldu mu bilemiyorum.