Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önümüzdeki ay hemen hemen aynı günlere denk geleçek tedavimiz galiba.Bugün Adetimin 3.günü.Önümüzdeki ay da bugünlerde olsam Mart başı gibi transfer olacağım.Kızlarr bugün 2.deneme için kontrole gittim
Bu ay dinlendirme olacak şubet adeti ile dondurulmuşlar için başlayacağız kısmetse
Benimde adet takviminde 14 şubat adet günü gösteriyor ben 25-26 günde bir oluyorum. Transferimiz peşe olacak sanırımÖnümüzdeki ay hemen hemen aynı günlere denk geleçek tedavimiz galiba.Bugün Adetimin 3.günü.Önümüzdeki ay da bugünlerde olsam Mart başı gibi transfer olacağım.
Demekki saglik ocagina pek guvenmemek gerekiyor iyi canim cok sukur sevindim valla senin adina onumuzdeki ay icin rahat baslarsin tedavineSağol canım geçen tedavimde merkezde ölçülmüştü o zaman da 1 küsür gibi bişeymiş.Bu defa da başka hastanede ölçüldü merkezin geçen tedavide verdiği değerle aynı.Bir tek sağlık ocağı 4,48 gösterdi. Önümüzdeki ay inşallah tedaviye başlarsak büyük ihtimal o zaman da ölçülür. Bi de böyle iki farklı değer varken muhakkak ölçerler bence.
Evet canm öyle görünüyor. Sen,ben, A anneveoglusu peş peşe görünüyoruz..:))Şuan aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. İsteyen herkes sağlıcakla hamile kalip sağlıklı hayırlı yavrularını kucaklasin innnşallah..Benimde adet takviminde 14 şubat adet günü gösteriyor ben 25-26 günde bir oluyorum. Transferimiz peşe olacak sanırım
İnşallah kuzucum güzel haberler verelim sonra sen de motive ol arkamızdan güzel haberlerle gel innnşallah..:))Demekki saglik ocagina pek guvenmemek gerekiyor iyi canim cok sukur sevindim valla senin adina onumuzdeki ay icin rahat baslarsin tedavine
Ben canımKızlar aranızda dondurulmuş transfer için
adetin 2. Günü ile
ilaç kullanmaya başlıyan var mı?
Estrofem mi iciyorsun canımBen canım
Salı akşamı başladım
Bugün 2 şer içiyorum
Estrofem mi iciyorsun canım
Sabah akşam 1 tane mi iciyorsun?
Bende perşembe içmeye başladımEvet sabah akşam 1 di
bugünden itibaren 2 şer içiyorum canım
Jele başlayacağım önümüzdeki hafta
sen ?
Bende perşembe içmeye başladım
İlk 4 gün 1 tane
Sonraki 4 gün 2 tane
Cuma günüde kontrole çağırdı
Canim
Heralde banada jele başlatır
Hemen hemen aynı gidiyoruz
Baska bi ilaç verdimi sana?Evet sabah akşam 1 di
bugünden itibaren 2 şer içiyorum canım
Jele başlayacağım önümüzdeki hafta
sen ?
İnşallah canım inşallahEvet beraber canım sanırım
İnşallah birlikte hamile kalalım
Baska bi ilaç verdimi sana?
İnşallah canım inşallah
Banaİlaçlar jel beraber aynı reçeteye yazdı
Jele çarşamba başlayacağım sanırım
Cetrotide jel Estrofem ilaç
Bana
coraspin
Estrofem
Folik asit yazdı şimdilik
Cuma günü başka reçete yazar heralde
Bana dedikiBana folik asit ne zaman verecek acaba ?
Bana dediki
negatif denemenden sonra keşke hiç birakmasaydin hiç bi zararı yoktu
Normal zamnda bile içilebilirdi o dedi
Belki çarşamba günü kontrole gidince verir