ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Kızlarr bugün 2.deneme için kontrole gittim
Bu ay dinlendirme olacak şubet adeti ile dondurulmuşlar için başlayacağız kısmetse
Önümüzdeki ay hemen hemen aynı günlere denk geleçek tedavimiz galiba.Bugün Adetimin 3.günü.Önümüzdeki ay da bugünlerde olsam Mart başı gibi transfer olacağım.

Önümüzdeki ay hemen hemen aynı günlere denk geleçek tedavimiz galiba.Bugün Adetimin 3.günü.Önümüzdeki ay da bugünlerde olsam Mart başı gibi transfer olacağım.
Benimde adet takviminde 14 şubat adet günü gösteriyor ben 25-26 günde bir oluyorum. Transferimiz peşe olacak sanırım

Demekki saglik ocagina pek guvenmemek gerekiyor iyi canim cok sukur sevindim valla senin adina onumuzdeki ay icin rahat baslarsin tedavine

Benimde adet takviminde 14 şubat adet günü gösteriyor ben 25-26 günde bir oluyorum. Transferimiz peşe olacak sanırım
Evet canm öyle görünüyor. Sen,ben, A anneveoglusu peş peşe görünüyoruz..:))Şuan aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. İsteyen herkes sağlıcakla hamile kalip sağlıklı hayırlı yavrularını kucaklasin innnşallah..

Kızlar aranızda dondurulmuş transfer için

adetin 2. Günü ile
ilaç kullanmaya başlıyan var mı?

Evet sabah akşam 1 di
bugünden itibaren 2 şer içiyorum canım
Jele başlayacağım önümüzdeki hafta
sen ?
Bende perşembe içmeye başladım
İlk 4 gün 1 tane
Sonraki 4 gün 2 tane
Cuma günüde kontrole çağırdı
Canim

Heralde banada jele başlatır

Hemen hemen aynı gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…