ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Çok sağol canım peki baskentte mi aldılar kanı.bana esra hoca bu konu hakkında hiçbir şey demedi de
Benim sorunum oraya gelmeden belli olmuştu zaten.Daha önce Seyhan Baskentte bizden kan alınarak Ankara'ya göndermiş erdi. Tüp bebeğe karar verince ordaki drum beni Esra hanima yönlendirdi.Orda da tedaviye başlayacağımız zaman tekrardan kan aldirip yine Ankara'ya göndermiştik.Ona göre sorunumuzun nerde olduğu belirlenerek tedavimiz başladı.

Ben naturel tedaviyi duymustum ama transferinilk defa senden duydum umarim sende o basarili olan hastalardan biri olursun canim

en zor meslek cnm ev hanımlığı Allah kolaylık versin :)) evde iki günden fazla duramıyorum belkı çocuk olursa bende eve bağlanırım ama şimdi ev üstüme üstüme gelıyor :))
Ilk zamanlar bende cok zorlanmistim yillarca calistim evde oturmak cok tuhafima geliyordu :)

çok teşekkür ederim canım cevapların için.kontrole gittiğim zaman sorcam esra hocaya bu testi bakalım o ne diycek

Tmm cnm mutlu haberlerini duyalim insallah bu arada goruyorum baska topiklerde takiliyorsun
Aslinda bana yumurta toplamadan sonra transfer yapmayacaklarını, dondurup şubata kalacağını söylemişlerdi. Ben de bu yüzden buraya gelmiştim. Ancak işler değişti ve ben ocak ayında trasfer oldum son anda. Bu yüzden diğer topiklerde geziyorum :)

Gez hayatim gez :)))

Hahahaa allah iyiligini versin sen o moda coktan girmissin bacim ben ilk zamanlar isimi bitirsemde oturamiyordum tuhafima geliyordu oturmak ama simdi ohh miss
Tabi bazen calismayida ozluyorum
Canim çalışmak tabi çok güzel hem zamanin dolu dolu geçiyor hem eve katkın oluyor ama sanırım ben evde daha rahatım. İşimi yemeğimi yapıyorum, gezmeye gidiyorum sonra.:))Tabi çalışmak daha güzel ve yorucu malesef.Allah hepsine kolaylik versin..

Günaydın herkese, şimdi ilk kontrolümden geldim. Benimle ilgili bir sorun yok. Ama aklım donmuş embriyomda... 1 tanecik var zaten, umarım çözülürken başına bir iş gelmez.

Günaydın herkese, şimdi ilk kontrolümden geldim. Benimle ilgili bir sorun yok. Ama aklım donmuş embriyomda... 1 tanecik var zaten, umarım çözülürken başına bir iş gelmez.
Yok canım onu düşünme o çook düşük bir ihtimal.Çözülürken bozulanlara burda pek denk gelmedim diyebilirim.

Bak bu msjin gozumden kacmis bende soracaktim sana ne oldu diye cok sevindim canim super o zaman icin rahat olsun nasil olsavtedaviye baslarken tekrar olcuyorlar degerinde zaten cok iyi cikmisti :))

Bak bu msjin gozumden kacmis bende soracaktim sana ne oldu diye cok sevindim canim super o zaman icin rahat olsun nasil olsavtedaviye baslarken tekrar olcuyorlar degerinde zaten cok iyi cikmisti :))
Sağol canım geçen tedavimde merkezde ölçülmüştü o zaman da 1 küsür gibi bişeymiş.Bu defa da başka hastanede ölçüldü merkezin geçen tedavide verdiği değerle aynı.Bir tek sağlık ocağı 4,48 gösterdi. Önümüzdeki ay inşallah tedaviye başlarsak büyük ihtimal o zaman da ölçülür. Bi de böyle iki farklı değer varken muhakkak ölçerler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…