ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Yok canm sadece hemşirelerle görüşeceğimiz telefon no su var.Aslında şikayet etmek vardı da şu an tedavimin etkilenmesini istemiyorum.Kendimizi teslim ettik bekliyoruz gibi bişey yani.Sanki çocukla konuşuyor gibi bir tavırdı bence.
Onun terbiyesizligiymis bosver hic takma kimbilir kime sinirlendideboan sana patladi

Bu arada biraz önce doktorla konustum. 3.denemem olduğu için bağışıklık sistemimi güçlendirici ilaç verecekmiş.duydunuz mi boyle birşey kızlar.
Bi de şu kromozom ya da dna analizi hakkında bilginiz var mı doktor yapmasa bile ben yinde de başka bir yerde yaptırmak ıstiyorum. Ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum

Kesinlikle haklısın canım ama boşver üzme kendini .zaten yeterince üzülüyoruz en azından başkalarının üzmesine izin vermeyelim
Aynen canm orda bekleyen embrıyolarımın heyecanını yaşamak varken böyle tatsizliklarla canımı sıkmak istemiyorum.Ama o hemşireyle en ufak bir sıkıntı olacak olursa tepkimi koyacağım bidahakine benimle o ilgilenmesin diye..

Ohh az kalmis transfere iyinolacak insallah kuzum
Kizzz sen benim msjlari okumuyormusun benim yine ertelendi daha dogrusu ben yanlis anlamisim ben aralik ayinda ameliyat oldum ya rahimin toparlanmasi icin 4 adwt gecmesi gerekiyormus nisan adwtimde cagirdi benim nisan adetimde adetim şaşmazsa 31 marta denk geliyor :oha:
ayyy kuzum kusura bakma :) iş yerinde okuduğum için mesajları bazen gözden kaçıyor :) olsun geç olsun güç olmasın bende ilk negatiften sonra 4 ay bekledim... birde birsey diyecegım diğer arkadalarda cevap verebilir sizin merkez naturel transfer yapıyormu? bu aralar semra hanım çoğu hastalara naturel transfer uyguluyor... yane hiçbirşekılde jel,estrofem gibi ilaçlar kullanmıyoruz, sadece yumurtlama takibi yapılıyor bellı bir büyüklüğe ulaştığı zaman yumurta garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruluyruz, 6 gün sonrada transfer... tutunma ihtimali daha fazla hem de doğal olunca düşük ihtimalide daha az oluyormuş...

Bu arada biraz önce doktorla konustum. 3.denemem olduğu için bağışıklık sistemimi güçlendirici ilaç verecekmiş.duydunuz mi boyle birşey kızlar.
Bi de şu kromozom ya da dna analizi hakkında bilginiz var mı doktor yapmasa bile ben yinde de başka bir yerde yaptırmak ıstiyorum. Ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum
Serum tedavisi canim ya onu bende duyuyorum suan arastirmalar tam net bisey demiyor fakat tutunmaya yardimci oluyormus boyle tutan varmis insallah faydasi olur biz disardan karyotip genetik yaptirmistik digerleri nasil oluyor bilmiyorum canim bi sor istersen doktoruna

merhaba cnm , bizim merkezde bağışıklık sistemi güçlendirmek için antibiyotik tedavisi uyguluyor...
ben kromozom analızı yaptırdım şükür temiz çıktı herhangi üniversite ve araştırma hastanenin tıbbi genetik bölümünden randevu alabılırsın ... tüp bebek tedavisi gördüğünü 3. denemeninde negatif olduğunu söylersin onlar zaten gerekenı yapıyor... eşine de test yapılıyor...

ayyy kusura bakma :) iş yerinde okuduğum için mesajları bazen gözden kaçıyor :) olsun geç olsun güç olmasın bende ilk negatiften sonra 4 ay bekledim... birde birsey diyecegım diğer arkadalarda cevap verebilir sizin merkez naturel transfer yapıyormu? bu aralar semra hanım çoğu hastalara naturel transfer uyguluyor... yane hiçbirşekılde jel,estrofem gibi ilaçlar kullanmıyoruz, sadece yumurtlama takibi yapılıyor bellı bir büyüklüğe ulaştığı zaman yumurta garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruluyruz, 6 gün sonrada transfer... tutunma ihtimali daha fazla hem de doğal olunca düşük ihtimalide daha az oluyormuş...
Ben bunu hic doktoruma sormadim belki yapiyordur

merhaba cnm , bizim merkezde bağışıklık sistemi güçlendirmek için antibiyotik tedavisi uyguluyor...
ben kromozom analızı yaptırdım şükür temiz çıktı herhangi üniversite ve araştırma hastanenin tıbbi genetik bölümünden randevu alabılırsın ... tüp bebek tedavisi gördüğünü 3. denemeninde negatif olduğunu söylersin onlar zaten gerekenı yapıyor... eşine de test yapılıyor...
Çok çok teşekkür ederim bir an önce yaptırcam o testi

Canm bizden kan alınarak Ankara'ya Mikrogen'e göndermişlerdi. Volkan Baltaci var isim olarak baya duyulmuş bir genetikçi.Sorunumuz o şekilde belli oldu.Genetikcimizin telfnu var istersen verebilirim.Ama yine de iyi araştır istersen.Ne zaman istersen elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.

Serum tedavisi canim ya onu bende duyuyorum suan arastirmalar tam net bisey demiyor fakat tutunmaya yardimci oluyormus boyle tutan varmis insallah faydasi olur biz disardan karyotip genetik yaptirmistik digerleri nasil oluyor bilmiyorum canim bi sor istersen doktoruna
Karyotip genetik nasıl oluyor canım nerde ve hangi bölümde yaptırdınız yazabilir misin.aklimda hicbir soru kalmasın istiyorum

Canm bizden kan alınarak Ankara'ya Mikrogen'e göndermişlerdi. Volkan Baltaci var isim olarak baya duyulmuş bir genetikçi.Sorunumuz o şekilde belli oldu.Genetikcimizin telfnu var istersen verebilirim.Ama yine de iyi araştır istersen.Ne zaman istersen elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.
Çok sağol canım peki baskentte mi aldılar kanı.bana esra hoca bu konu hakkında hiçbir şey demedi de

bu yöntemi ilk uygulayan semra hanım ve kendi yaptığı istatisliğe göre tutunma ve sonrasında düşük ihtimalinin daha az olduğunu görmüş... bu naturel transfer için sadece düzenli yumurtlama olmak şartı var... benım de gözlemlerim o doğrultuda şişli memorial sayfasında tüp bebek tedavisi gören kişilerde naturel transferde daha fazla tutunma oluyor... yeni bir yöntem inşallah yaygınlaşır, ilaç yada jel kullanmamak çok rahat :))

bu yöntemi ilk uygulayan semra hanım ve kendi yaptığı istatisliğe göre tutunma ve sonrasında düşük ihtimalinin daha az olduğunu görmüş... bu naturel transfer için sadece düzenli yumurtlama olmak şartı var... benım de gözlemlerim o doğrultuda şişli memorial sayfasında tüp bebek tedavisi gören kişilerde naturel transferde daha fazla tutunma oluyor... yeni bu yöntem inşallah yaygınlaşır, ilaç yada jel kullanmamak çok rahat :))

Karyotip genetik nasıl oluyor canım nerde ve hangi bölümde yaptırdınız yazabilir misin.aklimda hicbir soru kalmasın istiyorum
Canim aslinda baskenttede balcalidada yapiliyor ama oralarda test sonucu cok gec cikiyor biz duzen labaratuarda yaptirdik 10 gunde cikmisti esinin senin butun kromozomlara bakiyorlar doktorum istemisti cok sukur temiz cikti

Canim aslinda baskenttede balcalidada yapiliyor ama oralarda test sonucu cok gec cikiyor biz duzen labaratuarda yaptirdik 10 gunde cikmisti esinin senin butun kromozomlara bakiyorlar doktorum istemisti cok sukur temiz cikti
Çok şükür canım ben k.maras ta yaşıyorum adanaya sürekli gidip geliyorum ama öncelikle burda yaptirabilir miyim onu deniycez inşallah bir sorun cikmaz

X