ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

gunes0101 gunes0101 selam canim benide eklermisin ?
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Sebep: Azospermi + pko
Merkez: Ankara Bahçeci
Kaçinci deneme: 4
Kaçıncı gün embriyosu: 5.Gün 1 tane
Transfer tarihi:
Test günü:

tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım bende istanbul fulya bahçeci hastasıyım
ankara yeni açıldı inşallah bu klinik size uğurlu gelir

canım bugün 3. günü aramadılar 3. günü gördümü görmedimi embriyo henüz haberim yok
Son duruma bakacaklari için bugün biraz daha geç arayabilirler canm.Beni 11 e doğru aramislardi.Tabi her merkez aynı değil belki daha geç te ararlar ama mutlaka ararlar.Olumsuz düşünme bir tane embriyon devam ediyordur bence ve önümüzdeki ay da inşallah olacaksın transferini. Sonuç ta inşallah güzel gelir canm.Tek yumurtası olup döllenip devam edip sağlıklı bebişleri olanları çok duyuyoruz. Seninki de Allah'in izniyle iyi ilerleyecek..

kızlar günaydın benım adet kanamam pıhtı gibi gelıyor 3 günden... beri sanki vücudumdan bir parça düşüyor... ayaıptır söylemesi elledim biraz sanki et parçası gibi bende anlamadım... ilk defa başıma böyle birsey gelıyor... Dün muanede hersey normal di kist falan yok dedi günseli hoca.... bu normal mi bilemedim... bu ayda transfer olacagım inş bir terslik olmaz :KK43:
Pıhtı gibi gelmesi sorun değil canm.Benim her ay öyle gelir hiçbir sorun da yok.

hayat_gun hayat_gun canım adet oldun mu ne karar verdin şubat ayı transfer için
Canm adet olmadım henüz. Merkez mutlaka gebelik ve progesteron testi istiyor.Az önce sağlık ocağına gittim sonuç yarın belli olur.Gebelik olmadığına eminim ama başka birşey çıkar mı bir sorun falan bilmiyorum.Adetim bir başlasa sürecin ilerleyişine bakacagiz ama şu durumda beni ne bekliyor bilmiyorum.İnşallah böyle geç gelmesi tedaviyi olumsuz etkilemez.Ondan korkuyorum..

Son duruma bakacaklari için bugün biraz daha geç arayabilirler canm.Beni 11 e doğru aramislardi.Tabi her merkez aynı değil belki daha geç te ararlar ama mutlaka ararlar.Olumsuz düşünme bir tane embriyon devam ediyordur bence ve önümüzdeki ay da inşallah olacaksın transferini. Sonuç ta inşallah güzel gelir canm.Tek yumurtası olup döllenip devam edip sağlıklı bebişleri olanları çok duyuyoruz. Seninki de Allah'in izniyle iyi ilerleyecek..
aradılar iyimiş durumu :)

A anneveoglusu bak canm benim transfer normalde senden önce görünüyordu ama nasip işte belli olmuyor..:) İnşallah senin güzel haberini alacağız önce..
canım nasip seninle beklemeyi çok istiyorum inşallah bugün yarın gelir adetin
benim adet bu gün bitti dur bakalım benim şubat adeti kaç gün gecikecek

X