ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Kızlar yumurta toplamanın 4. Günü adet oldum ben pkoluyum 40 günden aşağı adet olmuyordum bu sefer iki adet arası 14 gün sürdü normalde Ocak adetimle transfere hazırlanacaktım ama çok erken oldu Şubat adetine kaldı transfer.bugün embriyolarımın 5. Günü bugün doldurulacaklar.

hayırlısı olsun arkadaşım maşallah 5. güne geldi embriyoların maşallah

gunes0101 gunes0101 canım bugun Dr. Erhan Şimşek'e gittim. Çok ilgili alakaliydi. Yarım saatten fazla konuştuk kesin. Bir sürü bilgi verdi. Çok memnun kaldık. Şubat başında tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Insallah hayirlisi olur.
Hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsiniz baslayinca yazarsin

Kiz sen ne ara test yaptin :kahve:
Rabbim yuzunu guldursun super haber bu ilk hamilemizsin insallah sonuna kadar devam eder dualarim aeninle at bakim şu test fotosunu bizde gorelim.bende yoldayim memlekete gidiyorum randevu aldim yarin gidecem doktora
slm arkadaşlar yine dayanamadım idrar testi yaptim silik cikti ikinci çizgi asıl test günüm salı insallah kandada çıkar rabbim kucağıma almayı nasip eder çünkü pozitif olunca iş bitmiyo ilk denememden 17.hafta düşüğün var dua edin kızlar bana rabbim herkese nasip etsin

gunes0101 gunes0101 benide eklermisim cnm tedaviye henuz baslayamadim adet bekliyorum olursa subat benimde transferim

hilal1907 hilal1907
Sebep: polikistik over
Merkez: gürgan clinic
Kaçıncı deneme: 4.deneme
Kaçıncı gün embriyosu:
Transfer tarihi:
Test günü:
Hosgeldin canim insallah bu demende bebisini kucagina alirsin ekleyecem suan yoldayim musait oldugumda tamammi:)

Kızlar yumurta toplamanın 4. Günü adet oldum ben pkoluyum 40 günden aşağı adet olmuyordum bu sefer iki adet arası 14 gün sürdü normalde Ocak adetimle transfere hazırlanacaktım ama çok erken oldu Şubat adetine kaldı transfer.bugün embriyolarımın 5. Günü bugün doldurulacaklar.
Opudan sonea oluyor canim ya erken oluyorsun yada gec sikinti yapma vardir bundada bi hayir subati beklersin

Rabbim yuzunu guldursun super haber bu ilk hamilemizsin insallah sonuna kadar devam eder dualarim aeninle at bakim şu test fotosunu bizde gorelim.bende yoldayim memlekete gidiyorum randevu aldim yarin gidecem doktora
amin canim cumlemizinkini testi attım canm yoksa atardim resmini

X