Nerede tedavi oluyorsun ?Inşallah bu sefer süreç güzel işler
yaş 25 over rezerv bozukluğu yani hem az hem gelişmiyor yumurtalarimİnşallah
Sorun neydi cnm
Yaşın kaç ?
yaş 25 over rezerv bozukluğu yani hem az hem gelişmiyor yumurtalarim
Amin cümlemizeAllah şifa versin inşallah
Nerde tedavi oluyorsun cnmAmin cümlemize
Atatürk üniversitesinde. Bilemiyorum olur insallahNerde tedavi oluyorsun cnm
Daha küçüksün olur inşallah
Atatürk üniversitesinde. Bilemiyorum olur insallah
Silik çıktıysa hamilesin cnm içini ferah tut bebeğim benimle diye olumlamalar yap ilk denemen düşükte olsa tutmuş bak ilk denemede düşük olanların 2.denemede bebekleri tutunuyor genelde yorumlardan böyle okudum inşallah sabret kan testinde güzel çıkar negatifleri atıyoruz vücuda ster yüklemiyoruz:)slm arkadaşlar yine dayanamadım idrar testi yaptim silik cikti ikinci çizgi asıl test günüm salı insallah kandada çıkar rabbim kucağıma almayı nasip eder çünkü pozitif olunca iş bitmiyo ilk denememden 17.hafta düşüğün var dua edin kızlar bana rabbim herkese nasip etsin
Silik çıktıysa hamilesin cnm içini ferah tut bebeğim benimle diye olumlamalar yap ilk denemen düşükte olsa tutmuş bak ilk denemede düşük olanların 2.denemede bebekleri tutunuyor genelde yorumlardan böyle okudum inşallah sabret kan testinde güzel çıkar negatifleri atıyoruz vücuda ster yüklemiyoruz:)[/QUOTEinsallah canim 2.de hiç tutmadı 3.denememiz bu canm rabbim sizede nasip etsin insallah
ilk druma yazicakdim2.ci de hiç tutmamıştı farklı bi dedi hiç memnun kalmadım aradim taradım ilk tema gittim çok sukur
Kızlar merhaba bende gonalf kullanıyorum sanırım bir hafta oldu bugun. Karnım sanki şişlik var sizde de oyle oluyor mu? Cumartesi günü tekrar kontrolüm var.
Adetin ilk günü estrojen hormonum 47 çıkmıştı. Bakalım ctesi kaç çıkacak
bende pkoluyum canm bende yumurt toplamann 10.gunu oldum normal adet tarihimden bile erkn oldum benimkilerde doldurulmuştu ama o ay transfer oldu zaten adet oldukdan 16 17 gn sonra transfer oluyo drunda uygun görürse sende bu adetinle bu ay sonu transfer olabilirsin benceKızlar yumurta toplamanın 4. Günü adet oldum ben pkoluyum 40 günden aşağı adet olmuyordum bu sefer iki adet arası 14 gün sürdü normalde Ocak adetimle transfere hazırlanacaktım ama çok erken oldu Şubat adetine kaldı transfer.bugün embriyolarımın 5. Günü bugün doldurulacaklar.
Merhaba kızlar
Salı günü toplama oldum
Karınağrısı devam ediyor
Normal mi sizce ?
slm arkadaşlar yine dayanamadım idrar testi yaptim silik cikti ikinci çizgi asıl test günüm salı insallah kandada çıkar rabbim kucağıma almayı nasip eder çünkü pozitif olunca iş bitmiyo ilk denememden 17.hafta düşüğün var dua edin kızlar bana rabbim herkese nasip etsin
Yapıyor cnm şişkinlik
Benim toplama oldu