Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim canm.Tamm bir iki gün daha olmazsa söylediğin ilaçtan alırım. Teşekkür ederim canım.Evet alabilirsin ben almistim canim kullandim bi kac gun gecti adet olmustum oyle doktora gitmistim ama doktorum kizmisti bana neden kontrol etmeden kullandin diye sonucta bende emindim hamile olmadigimdan eminsen kullan ama degilsen kullanma
Ohss falan olmadın değil mi?
Tmm canim adet olunca haber ver bende cumartesine randevu aldim yarin yola cikiyorumEminim canm.Tamm bir iki gün daha olmazsa söylediğin ilaçtan alırım. Teşekkür ederim canım.
Tamam canım şu mendil sallayan emoji varya onu koyarım bi de. :) Bi gelse..Tmm canim adet olunca haber ver bende cumartesine randevu aldim yarin yola cikiyorum
Tamam canım şu mendil sallayan emoji varya onu koyarım bi de. :) Bi gelse..
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah yeterli sayıda ve kalitede yumurtaların olur canım hayırlı olsun şimdidenKızlar bana dua edin yarın yumurta toplama işlemim var ☺
Benim de sürmüştüMerhaba kızlar
Salı günü toplama oldum
Karınağrısı devam ediyor
Normal mi sizce ?
Benim de sürmüştü
Transfer olmadım yumurtalarım boştu iptal oldu. 4-5 gün lekelenmem ve karın ağrım devam etti adete kadar da şiş hissediyordum kendimi. Şimdi Adetin 4. günündeyim kuş kadar hafifimAğrım olmadı yazıyor kızlar
Ben mi anormalim diye düşünüyorum
Kaç gün sürdü ?
Transfer oldunuz mu ?
Transfer olmadım yumurtalarım boştu iptal oldu. 4-5 gün lekelenmem ve karın ağrım devam etti adete kadar da şiş hissediyordum kendimi. Şimdi Adetin 4. günündeyim kuş kadar hafifim
Transfer olmadım yumurtalarım boştu iptal oldu. 4-5 gün lekelenmem ve karın ağrım devam etti adete kadar da şiş hissediyordum kendimi. Şimdi Adetin 4. günündeyim kuş kadar hafifim
Evet ikinci adette gel dedi doktor yani şubattaTekrar deneyecek misin canım ?
Evet ikinci adette gel dedi doktor yani şubatta
Inşallah bu sefer süreç güzel işlerBende adetken gideceğim
Inşallah bu sefer süreç güzel işler