Haklısınız.dayanamayip bu gün doktorumu aradım. Güldü bana ve sizin doktorun dediğini dedi.hekimlerimize güvenip yolumuzda ilerleyeceğiz başka çaresi yok.Öyle zararlı bişey olsa dr.uz vermezdi böyle bi hassas zamnda canim takılma bence bütün ilaçların yan etkisi var ben hiç okumuyorum ilk denememde okuyup okuyup dr arayın kiziyodu okuma sen onları öyle bişey olsa verirmişim ben sana diyodu
Ginera doğum kontrol hapiilacın adı nedir
Bende henuz gitmedim gidince soracamBen de transfer öncesindeyim bu ilacın tüp bebekle ne ilgisi var ki
Hosbulduk canim kızım ilk denemeydi ve 5.gün embriyosuyduInsallah hersey istedigin gibi olur canim bize yine haber ver bol bol dua oku allahin izniyle guzelce 5.gune giderler
Hosgeldin canim allah bagislasin masallah kiziniz kacinci denemeniz de oldu kacinci gun embriyosu canim insallah rabbim geciktirmeden kizina bi kardes nasip eder
Ben de tereddut icerisindeydim ama transfer olacakken masadan kalktım çünkü ohss olmustum.rahim 2 ay dinlendirildi ve 2 ay sonra donmus embriyo transfer edildi.Rabbim zorlastirmasin insallahHadi inşallah. Kaderlerimiz benziyor seninle de. Ama benim donmuş embriyoda başarısız oldu, taze olan başarılıydı. Sanıyorum o yüzden bunu da dondurmak istemedim. Bilmiyorum. Rabbim utAndirmasin
Canim Adana Başkent Hastanesindeki doktorunun adini ogrenebilir miyim? Bende tup bebek icin doktor arastiriyorum.merhaba kızlar,
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Sebep:AMH düşüklüğü
Merkez:Adana Başkent Hastanesi
Kaçıncı deneme:1.deneme
Kontrol tarihi:04.01.2018
Test günü:
Peki neyine bakarak buna karar verdiler? Benim kanla kan değerlerime ve e2 ye baktılar. Mesela senin e2 kaçtı o gün biliyor musun? Bir de ultrasonla yumurtalıklarında ve rahimde su toplanıp toplanmadigina baktılar. Çok az su var dediler. Icinde Kalan yumurtalarda biraz buyumus dediler. Ama korkunc boyutta degil dediler. Karar senin dediler. Ben de dedigim hibi eski hikayelerimden olsa gerek taze transfer edelim dedim. Iki tane konacaktı mesela. Bunu tek embriyoya cevirdik. Iki olursa daha riskli olur ohss acısından diye. Hayırlısı insallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün, utandırmasın, pişman eğirmesin inşallah.Ben de tereddut icerisindeydim ama transfer olacakken masadan kalktım çünkü ohss olmustum.rahim 2 ay dinlendirildi ve 2 ay sonra donmus embriyo transfer edildi.Rabbim zorlastirmasin insallah
Drum Esra Bulgan kılıçdağ canm.Çok iyi ve basarili bir dr.Tayfun bey de var o da çok iyi.hayat_gun canim Adana Baskent Hastanesinde tedavi oldugunu okudum. Doktorunun adini ogrenebilir miyim? Bende Adana'dayım ve tup bebek icin doktor arastiriyorum.
Cok sağol canım merak ediyordum bunu inanki.
Sağol bitanem başladım bende daha başındayım yarın kontrolüm var yumurtalar büyümüş mü bakacak doktor.
Sen nasılsın canım iyiymisin? Seninki subat Ayın’da olacak degilmi transfer
Cok yakin bir tanidigim Erhan beyde tedavi gordu. Bana da ona git illa dedi.Bende Erhan beyden randevu aldim gorusmek icin. Nerde yaptiracagim konusunda kararsizim acikcasi. Insallah o da iyidir.Drum Esra Bulgan kılıçdağ canm.Çok iyi ve basarili bir dr.Tayfun bey de var o da çok iyi.
O da iyidir canm zaten ekip halinde birlikte hareket ediyorlar.Birbirlerine danisiyorlar.İçin rahat olsun..İnşallah güzel sonuçlar alırsın..Cok yakin bir tanidigim Erhan beyde tedavi gordu. Bana da ona git illa dedi.Bende Erhan beyden randevu aldim gorusmek icin. Nerde yaptiracagim konusunda kararsizim acikcasi. Insallah o da iyidir.
Canim erhan beye sakın gitme o adamin bisey bildigi yok arkadasim arkadasim hic memnun kalmadi bak esra hanim tayfun beyi cok duydum onlardan birine git ama erhana gitme dogru durust ne bir test yaptiriyor ne bisey arkadasim tuymadi demediki bi arastiralim bi bakalim bosu bosuna ameliyat yapti transfer oldu yine tutmadiCok yakin bir tanidigim Erhan beyde tedavi gordu. Bana da ona git illa dedi.Bende Erhan beyden randevu aldim gorusmek icin. Nerde yaptiracagim konusunda kararsizim acikcasi. Insallah o da iyidir.
İNŞALAH SAĞLIKLI VE KALİTELİ ÇOK YUMURTAN OLUR VE SAĞLIKLA DÖLLENİRLER
BEN İYİYİM BABAM HASTA KANSER HASTASI YİNE AYNI ORGANDA KANSER YENİLEDİ ONA ÜZÜLÜYORUM AMELİYAT OLACAK ONUN İÇİN ENDİYELENİYORUM
EVET ŞUBATTA TRANSFER OLACAK SONUNA DOĞRU 7 ŞUBAT ADET GÖRÜNÜYOR
DÜN OCAK ADETİNİ OLDUM
Canim benim ultrasonla yumurtlaiklar cok sisti zaten ben de nefes almakta bile zorlaniyordum su toplama olmustu.23 yumurta toplandi ve 13 embriyo 5.güne geldi.Peki neyine bakarak buna karar verdiler? Benim kanla kan değerlerime ve e2 ye baktılar. Mesela senin e2 kaçtı o gün biliyor musun? Bir de ultrasonla yumurtalıklarında ve rahimde su toplanıp toplanmadigina baktılar. Çok az su var dediler. Icinde Kalan yumurtalarda biraz buyumus dediler. Ama korkunc boyutta degil dediler. Karar senin dediler. Ben de dedigim hibi eski hikayelerimden olsa gerek taze transfer edelim dedim. Iki tane konacaktı mesela. Bunu tek embriyoya cevirdik. Iki olursa daha riskli olur ohss acısından diye. Hayırlısı insallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün, utandırmasın, pişman eğirmesin inşallah.
Bir de senin kaç yumurtam toplanmıştı?
Bende daha once tayfun beye dusuklerim nedeniyle gittim. Zorla testlerimi yazdi. Hatta pihtilaşmayla ilgili testleri yazmamis. Birseyin yok hersey temiz dedi. Daha sonra acibademde tekrar test yaptirmak zorunda kaldim. Duşük nedenide pihtilasma cikti.Canim erhan beye sakın gitme o adamin bisey bildigi yok arkadasim arkadasim hic memnun kalmadi bak esra hanim tayfun beyi cok duydum onlardan birine git ama erhana gitme dogru durust ne bir test yaptiriyor ne bisey arkadasim tuymadi demediki bi arastiralim bi bakalim bosu bosuna ameliyat yapti transfer oldu yine tutmadi
Yarin icin randevu aldim. Gorusmeye gidecegiz. Hakkimizda hayirlisi olsun artik.O da iyidir canm zaten ekip halinde birlikte hareket ediyorlar.Birbirlerine danisiyorlar.İçin rahat olsun..İnşallah güzel sonuçlar alırsın..
hayırlı olur inşallah canımKızlar merhaba bugün kontrole gittim cuma yumurta toplama işlemi yapılacak.