ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Haklısınız.dayanamayip bu gün doktorumu aradım. Güldü bana ve sizin doktorun dediğini dedi.hekimlerimize güvenip yolumuzda ilerleyeceğiz başka çaresi yok.

Hosbulduk canim kızım ilk denemeydi ve 5.gün embriyosuydu

Hadi inşallah. Kaderlerimiz benziyor seninle de. Ama benim donmuş embriyoda başarısız oldu, taze olan başarılıydı. Sanıyorum o yüzden bunu da dondurmak istemedim. Bilmiyorum. Rabbim utAndirmasin
Ben de tereddut icerisindeydim ama transfer olacakken masadan kalktım çünkü ohss olmustum.rahim 2 ay dinlendirildi ve 2 ay sonra donmus embriyo transfer edildi.Rabbim zorlastirmasin insallah

merhaba kızlar,
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Sebep:AMH düşüklüğü
Merkez:Adana Başkent Hastanesi
Kaçıncı deneme:1.deneme
Kontrol tarihi:04.01.2018
Test günü:
Canim Adana Başkent Hastanesindeki doktorunun adini ogrenebilir miyim? Bende tup bebek icin doktor arastiriyorum.

Ben de tereddut icerisindeydim ama transfer olacakken masadan kalktım çünkü ohss olmustum.rahim 2 ay dinlendirildi ve 2 ay sonra donmus embriyo transfer edildi.Rabbim zorlastirmasin insallah
Peki neyine bakarak buna karar verdiler? Benim kanla kan değerlerime ve e2 ye baktılar. Mesela senin e2 kaçtı o gün biliyor musun? Bir de ultrasonla yumurtalıklarında ve rahimde su toplanıp toplanmadigina baktılar. Çok az su var dediler. Icinde Kalan yumurtalarda biraz buyumus dediler. Ama korkunc boyutta degil dediler. Karar senin dediler. Ben de dedigim hibi eski hikayelerimden olsa gerek taze transfer edelim dedim. Iki tane konacaktı mesela. Bunu tek embriyoya cevirdik. Iki olursa daha riskli olur ohss acısından diye. Hayırlısı insallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün, utandırmasın, pişman eğirmesin inşallah.
Bir de senin kaç yumurtam toplanmıştı?

İNŞALAH SAĞLIKLI VE KALİTELİ ÇOK YUMURTAN OLUR VE SAĞLIKLA DÖLLENİRLER

BEN İYİYİM BABAM HASTA KANSER HASTASI YİNE AYNI ORGANDA KANSER YENİLEDİ ONA ÜZÜLÜYORUM AMELİYAT OLACAK ONUN İÇİN ENDİYELENİYORUM

EVET ŞUBATTA TRANSFER OLACAK SONUNA DOĞRU 7 ŞUBAT ADET GÖRÜNÜYOR
DÜN OCAK ADETİNİ OLDUM

Merhabalar hanımlar
güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah

ben dün itibariyle ocak adetinide oldum şimdi şubatı bekliyorum
7 şubat görünüyor adet hayırlısı ile transfer olmak istiyoum bende
eylülde embriyolar oldu donduruldu
artık sabırsızlık son derecede

Drum Esra Bulgan kılıçdağ canm.Çok iyi ve basarili bir dr.Tayfun bey de var o da çok iyi.
Cok yakin bir tanidigim Erhan beyde tedavi gordu. Bana da ona git illa dedi.Bende Erhan beyden randevu aldim gorusmek icin. Nerde yaptiracagim konusunda kararsizim acikcasi. Insallah o da iyidir.

Cok yakin bir tanidigim Erhan beyde tedavi gordu. Bana da ona git illa dedi.Bende Erhan beyden randevu aldim gorusmek icin. Nerde yaptiracagim konusunda kararsizim acikcasi. Insallah o da iyidir.
O da iyidir canm zaten ekip halinde birlikte hareket ediyorlar.Birbirlerine danisiyorlar.İçin rahat olsun..İnşallah güzel sonuçlar alırsın..

Canim erhan beye sakın gitme o adamin bisey bildigi yok arkadasim arkadasim hic memnun kalmadi bak esra hanim tayfun beyi cok duydum onlardan birine git ama erhana gitme dogru durust ne bir test yaptiriyor ne bisey arkadasim tuymadi demediki bi arastiralim bi bakalim bosu bosuna ameliyat yapti transfer oldu yine tutmadi

Ah canımm benim imtihanlar bitmiyor bu fani dünyada... Rabbim babama şifa versin insallah en kısa zamanda toparlanır canım.

Senin icin de hakkında hayırlısı olsun canım. İnsallah sağlıkla hayırla hamile kalırız hepimiz

Benim de bugun kontrolüm vardı Cumartesi’ye kadar devam edeceğim iğnelere.

Canim benim ultrasonla yumurtlaiklar cok sisti zaten ben de nefes almakta bile zorlaniyordum su toplama olmustu.23 yumurta toplandi ve 13 embriyo 5.güne geldi.

Bende daha once tayfun beye dusuklerim nedeniyle gittim. Zorla testlerimi yazdi. Hatta pihtilaşmayla ilgili testleri yazmamis. Birseyin yok hersey temiz dedi. Daha sonra acibademde tekrar test yaptirmak zorunda kaldim. Duşük nedenide pihtilasma cikti.
Erhan bey icin olumlu seyler duydum bende. Aslinda hastanin problemi de çok onemli.
Yarin gorusmeye gidecegiz. Adet donemime daha var. Bu surede iyi bir doktor bulurum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…