ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

slm kızlar nasils

nasıl gidiyo canim transferden sonra bi belirti varmi
Selam canım. Yani benim karnım kasıklarım zaten opu dan beri agiriyor. Bunun dışında bilmem ki belirti mıdır işlem geçirdik sonuçta ondan mıdır bel ağrısı ve midemde hassasiyet var. Ama çok erken yaa. Daha 3. Gun

Niye boyle oldukibi kac gun olmazsan doktorunu ara sinrada kadin doguma gidersin bi bakar ona gore adet olman icin teatrio verir dusundukxe gecikiyor bende gecikir saniyordum cok sukur leke geldi
Canm bel ağrısı çekiyorum tamam olacak diyorum ama gidip gelip bakıyorum yok bişey. Şimdi kekik çayı içtim inşallah gelir adetim.

Sen Şubat ayında transfer olacaktin değil mi canm?
Evet hayatim bu adwtte cagirdi muayene edecek vede dkh verecem dedi onuda bi soracam acaba neden kullanacam sonraki adettede işte hormonlar normal cikarsa transfere hazirlayacam dedi hesapladim hersey normal ilerlerse subatin sonunda transferim olur peki sen bu adettemi hazirlanacaksin transfere

Kizlar merhaba bende ekim sonu gibi ilktup bebek denememi oldum ama kimyasal gebelik cikti doktorum ikinci adetinde geldedi aralik ayinda gitmem gerekti gitmedim dinleneyim belki kendiliginden olur diye kimyasaldansonra kalanlar varmis diye duydum ama hicbi iseyaramadi bende subat ayinda dondurulmuslarimla transfer olmayi dusunuyorum ins tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Niye boyle oldukibi kac gun olmazsan doktorunu ara sinrada kadin doguma gidersin bi bakar ona gore adet olman icin teatrio verir dusundukxe gecikiyor bende gecikir saniyordum cok sukur leke geldi
Canm benim de önce leke geliyor ancak ertesi güne de adetim başlıyor. Ama leke de yok bacım. Belki de rahim işlem gördü sonuçta etkilenmiş olabilir bu ay için. Geçen ay opudan sonra erken bile geldi acaba eski gününe mi gelecek yine?Beklicem hayırlısı artık.

Senin için de hayırlı zamanda olsun canm.İnşallah o zaman bu zamandır. :)Evet canım benim bebişler beni bekler o soğukta. Adetimle birlikte transfere hazirlanacagiz.

Selam herkese.moralim çok bozuk arkadaşlar 5. Güne 3 embriyom kaldı.ngs de sağlıklı bulunacak mı çok endişeleniyorum.inşallah bir tane de olsa bulunur.dua edelim birbirimize...
Canm olur olur Allah'in izniyle..Benim beş tane gitti 4ü sağlıklı geldi.İnşallah senin de en az ikisi sağlıklı gelir.Zaten nasipte varsa bir tane de gitseydi yine sağlıklı gelir ve sana tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…