Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlarbnde opu oldum yarın üçüncü gün olacak haber bekliyorum.çok stres yaptım.bir tane doğal yoldan kızım oldu şuan 11 yaşında şükür.iki kere düşük yaptım. Sonrasında da hiç hamile kalamadım.sebebi bulunamadı.bir kere tüp bebek denemesi oldu negatif iki yıl önce. En sonunda bir dr sorunu buldu.eşimde translokasyon varmış.şimdi eğer 5. Güne kalırsa ngs ye gşdecek. Çok korkutorum hiç kalmayacak diye çünkü 5 tane embriyo var.benim gibi olan var mı aranızda??
Nasılsın canım bışey hıssedıyormusunhayırlı olsun canım bende 4 ocak da transfer oldum çok sukur çiftli tek mi seninki kaçıncı gün embriyosu
Merhaba cnm benimde 5embriyom var ngs uygulanıyor sonucun gelmesini bekliyorum inşallah 3veya 4tanesi sağlıklı döner diye dua ediyorum canım sonuçta isteğimiz sağlıklı bir bebeği evimize götürebilmek hiç korkma cnm bende ilk başlarda korkuyordum ama korkmak endişelenmek sadece kendimizi yiyip bitirmemize sebep oluyor oysaki bu süreçte en önemli olan şey strese girmemek pozitif düşünmek bol dua et sağlıklı beslen cnm ben bide çok fazla nette araştırma yapmamaya karar verdim olumsuz şeyler gördükçe hep kendimde de aynısı olacakmış gibi düşünüyorum bu forumları da kurcalayıp durmuycam artık druma güvenicem ne diyorsa ona uyucam bu işin uzmanı onlar inşallah hepimiz bebğimize kavuşuruz he dileğim tabiki ilk denemede olması ama olmasa bile kendimi üzmüycem nasip değildir diyip inşallah embriyom kalırsa ikinciyi üçüncüyü denerim bu işler böyle sabır gerektiriyormuş bunu anladım hakkımızda hayırlısıMerhaba arkadaşlarbnde opu oldum yarın üçüncü gün olacak haber bekliyorum.çok stres yaptım.bir tane doğal yoldan kızım oldu şuan 11 yaşında şükür.iki kere düşük yaptım. Sonrasında da hiç hamile kalamadım.sebebi bulunamadı.bir kere tüp bebek denemesi oldu negatif iki yıl önce. En sonunda bir dr sorunu buldu.eşimde translokasyon varmış.şimdi eğer 5. Güne kalırsa ngs ye gşdecek. Çok korkutorum hiç kalmayacak diye çünkü 5 tane embriyo var.benim gibi olan var mı aranızda??
yok canım ya bişey hissetmiyorum sadece menepozlu gibi bi sıcak basit o bi usuyorm ilaçlardan sanırım test yapmayı düşünmüyorum canim 2 denememde yapmıştım 10.gun tek çizgiydi çok üzülmüştüm kan testine kadar 2 gün daha zor geçtiydi o yuzdn dayanabilirsem yapmamayı dusunuyorm sonuna kadarNasılsın canım bışey hıssedıyormusun
İdrar testi yapmayı dudunuyormusın yoksa bekleyecekmısın gününe kadar
sigorta hastanelerinde geç cikiyo canim benim 1 tanesi 15 günde diğeri 1 bucuk ayda çıkmıştıKızlar bende tedaviye başladım 4.günümdeyim iğnelerde. Çarşamba kontrolüm var.
Kızlar opu dan sonra genetik teste göndersek ne kader süre içinde çıkar yani teansfere yetişir mi sonuçlar yoksa diğer aya mı kalır?
Öyle zararlı bişey olsa dr.uz vermezdi böyle bi hassas zamnda canim takılma bence bütün ilaçların yan etkisi var ben hiç okumuyorum ilk denememde okuyup okuyup dr arayın kiziyodu okuma sen onları öyle bişey olsa verirmişim ben sana diyoduMerhaba kızlar yarın başlamam gereken birilac var 1 ay kullanacağım ismi girena. Sanırım doğum kontrol hapı. Kalp krizi beyin kanamasına falan neden olabiliyormuş. Ben bu ilaçtan tırstım kullanmasam ne olur
Canım nekadar doğru ve güzel konuşmuşsun.çok haklısın.kesinlikle bol dua, sabır ve dr lara güvenmekten başka çare yok. Tamda nette kafayı yerken mjını gördüm.öyle iyi geldikiÇok teşekkür ederim cevapladığın için yalnız olmadığımı hissettirdin.inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz Allah kısmet ederse.Lütfen gelişmelerini yaz.güzel haberler gelir inşaALLaHMerhaba cnm benimde 5embriyom var ngs uygulanıyor sonucun gelmesini bekliyorum inşallah 3veya 4tanesi sağlıklı döner diye dua ediyorum canım sonuçta isteğimiz sağlıklı bir bebeği evimize götürebilmek hiç korkma cnm bende ilk başlarda korkuyordum ama korkmak endişelenmek sadece kendimizi yiyip bitirmemize sebep oluyor oysaki bu süreçte en önemli olan şey strese girmemek pozitif düşünmek bol dua et sağlıklı beslen cnm ben bide çok fazla nette araştırma yapmamaya karar verdim olumsuz şeyler gördükçe hep kendimde de aynısı olacakmış gibi düşünüyorum bu forumları da kurcalayıp durmuycam artık druma güvenicem ne diyorsa ona uyucam bu işin uzmanı onlar inşallah hepimiz bebğimize kavuşuruz he dileğim tabiki ilk denemede olması ama olmasa bile kendimi üzmüycem nasip değildir diyip inşallah embriyom kalırsa ikinciyi üçüncüyü denerim bu işler böyle sabır gerektiriyormuş bunu anladım hakkımızda hayırlısı
Canım inşallah amin hepimizeYaşım 35 Ankara da Centrium da Recai Papuççu ya tedavi oluyorum.ekle benide canımMerhaba canım buradan bir kıişi vardı şuan hatırlayamadım umarım embrıyoların 5.gune gıder ve sağlıklı gelir Rabbim insallah kızına bı kardeş nasıp eder tedavını nerede oluyorsunuz yaşınız kaç senide ekleyim en başa
Çok teşekkür ederim canım. Şimdi asında bana iki koyulacakti. Ancak çok yumurta alındığı için ohs sendromu riski altinda olduğun için bari tek koyalım riske atmayalım dediler. Ben de kabul ettim. 6 embriyon saklandı. Tek olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun başka da bir şey istemem. Senin kaç tane? Şimdi 4 gün aramızda değil mi? Hadi inşallah Rabbim kucağımiza sapasağlam versin inşallah. Çiğ yiyecekler ye. Brokoli ye. Ananas ve kabak çekirdeği.hayırlı olsun canım bende 4 ocak da transfer oldum çok sukur çiftli tek mi seninki kaçıncı gün embriyosu
Sagolasin canım. 1 embriyo koydu ohss riski taşıdığım için buna karar kıldık. Bizim merkezde zaten hep 3. Gün embriyosu transfer ediliyor. 1. Kalite dedi. Artık bekleyeceğiz. Ama 12 günden önce test yapmayacagimKaç embriyo kondu döndürdüğünü ölçümü canım
canım hayırlı olsun transferin genetik yaptırırsan bu aya transfer olmaz 10 gün ile 15 gün arasında değişiyor dönmesiKızlar bende tedaviye başladım 4.günümdeyim iğnelerde. Çarşamba kontrolüm var.
Kızlar opu dan sonra genetik teste göndersek ne kader süre içinde çıkar yani teansfere yetişir mi sonuçlar yoksa diğer aya mı kalır?
hayırlı olsun arkadaşım inşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırızSagolasin canım. 1 embriyo koydu ohss riski taşıdığım için buna karar kıldık. Bizim merkezde zaten hep 3. Gün embriyosu transfer ediliyor. 1. Kalite dedi. Artık bekleyeceğiz. Ama 12 günden önce test yapmayacagim
Cnm benim opu dan sonra ngs işlemi 20gün sürer dediler zaten ohss riskinden dolayı 2ay sonra transfer edileceğinden donduruldu benimkiler sen merkezine sor bence belki değişik bir uygulama vardırKızlar bende tedaviye başladım 4.günümdeyim iğnelerde. Çarşamba kontrolüm var.
Canım ben bikaç yerde okudum hatta arı sütü bal polenin transferden sonra kullanınca bebeğin tutunmasına da faydası varmış ama transerden sonra bende korkuyorum kullanmaya transfere kadar günde bi çay kaşığı yutucamKızlar şimdi transferden önce neler yemeliyiz sırasıyla yazarsanız bende uygulamak isterim.. Arı sütü bal polen demissiniz ama onu yapmalimiyim sanki onu opudan önce yapıyorlar
Rica ederim cnm ne demek bizi en iyi bizim durumumuzdakiler anlar birbirimize destek olmak dua etmek iyi hissetiriyor amin inşallah bebeklerimize kavuşuruz cnm haberleşiriz yine burdanCanım nekadar doğru ve güzel konuşmuşsun.çok haklısın.kesinlikle bol dua, sabır ve dr lara güvenmekten başka çare yok. Tamda nette kafayı yerken mjını gördüm.öyle iyi geldikiÇok teşekkür ederim cevapladığın için yalnız olmadığımı hissettirdin.inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz Allah kısmet ederse.Lütfen gelişmelerini yaz.güzel haberler gelir inşaALLaH