ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Canm olur olur Allah'in izniyle..Benim beş tane gitti 4ü sağlıklı geldi.İnşallah senin de en az ikisi sağlıklı gelir.Zaten nasipte varsa bir tane de gitseydi yine sağlıklı gelir ve sana tutunur.
İnşallah canım.Senin tedavin de hayırlı olur inşllah çok güzel başlamış her şey devamı da gelsin inşallah...

Merhaba hanımlar yazmıştım bu ay iptal olan bir tüp bebek denemem vardı 8inin akşamı regl oldum Şubat başı gibi tekrar regl olurum 2. günü tedavim başlar bu sefer güzel olur insallah

canım hayırlı olur arkadaşım transferin
benim de 9unda oldu bu ay adet 7 şubat adet görünüyor peşi sıra transferimiz olacak hayırlısı ile

Kizlar merhaba bende ekim sonu gibi ilktup bebek denememi oldum ama kimyasal gebelik cikti doktorum ikinci adetinde geldedi aralik ayinda gitmem gerekti gitmedim dinleneyim belki kendiliginden olur diye kimyasaldansonra kalanlar varmis diye duydum ama hicbi iseyaramadi bende subat ayinda dondurulmuslarimla transfer olmayi dusunuyorum ins tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

öncelikle geçmiş olsun bir tanem. inşallah rabbim bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder sana ve bizlere inşallah

kızlar çatlama iğnesini gece yaptım ama ben çok kötü oldum biranda üç iğneyi yapınca sizdede oldumu midem bulandı tansiyon düştü yarım saat çok kötü oldum

Merhaba hanımlar yazmıştım bu ay iptal olan bir tüp bebek denemem vardı 8inin akşamı regl oldum Şubat başı gibi tekrar regl olurum 2. günü tedavim başlar bu sefer güzel olur insallah

İnşallah kardeşim bu sefer herşey güzel olur inşallah hayırlısıyla bol dua ve düzenli çok iyi beslen

Merhaba kızlar ilaçlardan midir bilemiyorum kolumu kaldırmak istemiyorum.vucudum çok ağır hicbir şey yapasim yok.sizinde mı böyle

Canm benim de önce leke geliyor ancak ertesi güne de adetim başlıyor. Ama leke de yok bacım. Belki de rahim işlem gördü sonuçta etkilenmiş olabilir bu ay için. Geçen ay opudan sonra erken bile geldi acaba eski gününe mi gelecek yine?:KK64:Beklicem hayırlısı artık.
Cok fazla bekleme olmazsa kadin dogumcuya git bi baksin canim benimde opudan sonra tam gunumde adwt olmustum sonrakinadwtim gelmek bilmemisti
Senin için de hayırlı zamanda olsun canm.İnşallah o zaman bu zamandır. :)Evet canım benim bebişler beni bekler o soğukta. Adetimle birlikte transfere hazirlanacagiz.
Benimkilerde sogukta dondu yavrucaklar:)
Selam herkese.moralim çok bozuk arkadaşlar 5. Güne 3 embriyom kaldı.ngs de sağlıklı bulunacak mı çok endişeleniyorum.inşallah bir tane de olsa bulunur.dua edelim birbirimize...
Insallah saglikli sekilde gelirler canim moralini bozma allah yardimcin olsun

Oyle uzaktan bakma arada sende yaz :spor:
Iyi iyibseninde az kalmis ben inaniyorum bu sefer pozitif olacak kuzum
cnm sizi takip ediyorum ama daha tedavi sürecim başlamadığı için birşey yazmıyorum :)
bat 15 ocak inş az kaldı şimdiden heyacan sardı benı :))

Merhaba kızlar ilaçlardan midir bilemiyorum kolumu kaldırmak istemiyorum.vucudum çok ağır hicbir şey yapasim yok.sizinde mı böyle

Valla benimde aynısı bıraksalar sürekli yatıcam çok moralsizim canım hiçbirşey yapmak istemiyor. :KK43:
Kızlar embriyolarımın 4.günü bugün yarın doldurulacaklar.adette sonrada transfer inş.hayırlısıylaa..

hayırlısı olsun 5. günüde görürler inş

Buay okadar iğne falan yedik bat beklenenden önce olurmu yoksa iğnelerin falan etkisi yokmu normal zamanındamı oluruz

Oyle uzaktan bakma arada sende yaz :spor:
Iyi iyibseninde az kalmis ben inaniyorum bu sefer pozitif olacak kuzum
inş tatlım benım :dua: tabi yazarım yeni arkadaşlarda gelmiş herkese bu süreçte Rabbimden kolaylıklar diliyorum:dua:... inş bu topik birbirimize peş peşe hamilelik haberi verceğimiz coşkulu bir topik olur:anneadayı::emir_bebek::KK200::halay::KK49:

X