ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba cnm benimde 5embriyom var ngs uygulanıyor sonucun gelmesini bekliyorum inşallah 3veya 4tanesi sağlıklı döner diye dua ediyorum canım sonuçta isteğimiz sağlıklı bir bebeği evimize götürebilmek hiç korkma cnm bende ilk başlarda korkuyordum ama korkmak endişelenmek sadece kendimizi yiyip bitirmemize sebep oluyor oysaki bu süreçte en önemli olan şey strese girmemek pozitif düşünmek bol dua et sağlıklı beslen cnm ben bide çok fazla nette araştırma yapmamaya karar verdim olumsuz şeyler gördükçe hep kendimde de aynısı olacakmış gibi düşünüyorum bu forumları da kurcalayıp durmuycam artık druma güvenicem ne diyorsa ona uyucam bu işin uzmanı onlar inşallah hepimiz bebğimize kavuşuruz he dileğim tabiki ilk denemede olması ama olmasa bile kendimi üzmüycem nasip değildir diyip inşallah embriyom kalırsa ikinciyi üçüncüyü denerim bu işler böyle sabır gerektiriyormuş bunu anladım hakkımızda hayırlısı
be
Merhaba canım buradan bir kıişi vardı şuan hatırlayamadım umarım embrıyoların 5.gune gıder ve sağlıklı gelir Rabbim insallah kızına bı kardeş nasıp eder tedavını nerede oluyorsunuz yaşınız kaç senide ekleyim en başa

Nasılsın canım bışey hıssedıyormusun
İdrar testi yapmayı dudunuyormusın yoksa bekleyecekmısın gününe kadar :KK49:[/QUO
Öyle zararlı bişey olsa dr.uz vermezdi böyle bi hassas zamnda canim takılma bence bütün ilaçların yan etkisi var ben hiç okumuyorum ilk denememde okuyup okuyup dr arayın kiziyodu okuma sen onları öyle bişey olsa verirmişim ben sana diyodu[/QUOTE

Canim benim ,sayfanin ilk basinda yaziyor onlara basla:KK48:
Folikasit kullanmiyorsan ona basla
Kızlar şimdi transferden önce neler yemeliyiz sırasıyla yazarsanız bende uygulamak isterim.. Arı sütü bal polen demissiniz ama onu yapmalimiyim sanki onu opudan önce yapıyorlar

yok canım ya bişey hissetmiyorum sadece menepozlu gibi bi sıcak basit o bi usuyorm ilaçlardan sanırım test yapmayı düşünmüyorum canim 2 denememde yapmıştım 10.gun tek çizgiydi çok üzülmüştüm kan testine kadar 2 gün daha zor geçtiydi o yuzdn dayanabilirsem yapmamayı dusunuyorm sonuna kadar
Moraller yuksek pozitif olacak insallah icin nasil rahat edecekse oyle yap kuzum insallah hepberaber sevinecegiz

Merhaba kızlar yarın başlamam gereken birilac var 1 ay kullanacağım ismi girena. Sanırım doğum kontrol hapı. Kalp krizi beyin kanamasına falan neden olabiliyormuş. Ben bu ilaçtan tırstım kullanmasam ne olur
Canim doktorun bilincli vermistir kullan bende adet olacam doktorum banada verecek transfer oncesi verecem dedi s

Merhaba kızlar yarın başlamam gereken birilac var 1 ay kullanacağım ismi girena. Sanırım doğum kontrol hapı. Kalp krizi beyin kanamasına falan neden olabiliyormuş. Ben bu ilaçtan tırstım kullanmasam ne olur
Canim doktorun bilincli vermistir kullan bende adet olacam doktorum banada verecek transfer oncesi verecem dedi s

Çok teşekkür ederim canım. Şimdi asında bana iki koyulacakti. Ancak çok yumurta alındığı için ohs sendromu riski altinda olduğun için bari tek koyalım riske atmayalım dediler. Ben de kabul ettim. 6 embriyon saklandı. Tek olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun başka da bir şey istemem. Senin kaç tane? Şimdi 4 gün aramızda değil mi? Hadi inşallah Rabbim kucağımiza sapasağlam versin inşallah. Çiğ yiyecekler ye. Brokoli ye. Ananas ve kabak çekirdeği.
benimde çok yumurta toplanmıştı öss riskine karşı 1 ay donduruldu diğer adetinden sonra 2 embriyo transfer edildi canim herkes farklı tabiki senin dr un öyle uygun görmüş demekki hayırlısı olsun

N naturelll A aryem merhaba kızlar transferiniz hayırlı olsun inşallah sıkmsıkı tutunur annelerine güzel haberlerinizi alırız inşallah
insallah canim herkesin pozitif olur geçen ay aralık transferlerini takip ediyordum o kadar çok pozitif olmuştuki insallah burdada öyle olur açılışı ben yaparim

Merhaba kızlar bugün yazamadım misafirim vardı 16 yumurtam döllenmişti bugün aradılar 15 kalmış 4 tanesinin gelişimi zayıfmış 5.güne kadar takip edeceklermiş sonra dondurcaklar. bakalım o zamana kaçı sağlam kalacak hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallah..

merhaba arkadaşlar ben de inşallah şubatta hasta olursam dondurulmuş tedavisine başlayacağım.1 tane kızım var 27 aylık o da donmuş,ona kardeş yapalım dedik.Rabbim inşallah zorlaştırmaz.yaş 32 sebep:kapalı tüp yer :malatya doğu fertil.Bu arada ilk kızım da ohss olmuştum o yüzden o da dondurulmuş bebiş ve hemen tuttu çok şükür.Darısı hepimize olsun inşallah

Merhaba kızlar bugün yazamadım misafirim vardı 16 yumurtam döllenmişti bugün aradılar 15 kalmış 4 tanesinin gelişimi zayıfmış 5.güne kadar takip edeceklermiş sonra dondurcaklar. bakalım o zamana kaçı sağlam kalacak hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallah..
Insallah hersey istedigin gibi olur canim bize yine haber ver bol bol dua oku allahin izniyle guzelce 5.gune giderler
merhaba arkadaşlar ben de inşallah şubatta hasta olursam dondurulmuş tedavisine başlayacağım.1 tane kızım var 27 aylık o da donmuş,ona kardeş yapalım dedik.Rabbim inşallah zorlaştırmaz.yaş 32 sebep:kapalı tüp yer :malatya doğu fertil.Bu arada ilk kızım da ohss olmuştum o yüzden o da dondurulmuş bebiş ve hemen tuttu çok şükür.Darısı hepimize olsun inşallah
Hosgeldin canim allah bagislasin masallah kiziniz kacinci denemeniz de oldu kacinci gun embriyosu canim insallah rabbim geciktirmeden kizina bi kardes nasip eder

canım hayırlı olsun transferin genetik yaptırırsan bu aya transfer olmaz 10 gün ile 15 gün arasında değişiyor dönmesi
embriyo dondurulur bir sonraki aya transfer olur
Cok sağol canım merak ediyordum bunu inanki.
Sağol bitanem başladım bende daha başındayım yarın kontrolüm var yumurtalar büyümüş mü bakacak doktor.
Sen nasılsın canım iyiymisin? Seninki subat Ayın’da olacak degilmi transfer

İyi akşamlar herkese.Her şey yolundadır umarım.Benim 5 embriyom 3. Güne ulaşmış kızlar inşallah 5. Güne ulaşabilirler ve aralarından sağlıklı bulunur.Bu ay hepimize hayırlı gelir inşallah sağ salim sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız.

Hadi inşallah. Kaderlerimiz benziyor seninle de. Ama benim donmuş embriyoda başarısız oldu, taze olan başarılıydı. Sanıyorum o yüzden bunu da dondurmak istemedim. Bilmiyorum. Rabbim utAndirmasin

İyi akşamlar herkese.Her şey yolundadır umarım.Benim 5 embriyom 3. Güne ulaşmış kızlar inşallah 5. Güne ulaşabilirler ve aralarından sağlıklı bulunur.Bu ay hepimize hayırlı gelir inşallah sağ salim sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız.
Amin canim insallah 2018 ugurlu gelir hepimize

X