- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl gidiyo canim transferden sonra bi belirti varmiAllah razı olsun amin inşallah güzel haberler alacağız hepimizden
Hadi hayirlisi canim insallahKızlar merhaba bugün kontrole gittim cuma yumurta toplama işlemi yapılacak.
Hayırlı olsun canımm kaç yumurtan oluştuKızlar merhaba bugün kontrole gittim cuma yumurta toplama işlemi yapılacak.
Merhabalar. Ben Ege Üniversitesinde devletin kollarındayım. Ya da üniversitenin:) teşekkür ederim tavsiyen için. Ama onca parayı dökemem irenbeye
Selam canım. Yani benim karnım kasıklarım zaten opu dan beri agiriyor. Bunun dışında bilmem ki belirti mıdır işlem geçirdik sonuçta ondan mıdır bel ağrısı ve midemde hassasiyet var. Ama çok erken yaa. Daha 3. Gunslm kızlar nasils
nasıl gidiyo canim transferden sonra bi belirti varmi
Strestendir belki canim bende oldum gibi cumartesiye randevu alacam belirti falan hic yokmuYa kızlar sinir oluyorum engeç bugün adet girmem gerekiyordu hala bişey yok..
Canm bel ağrısı çekiyorum tamam olacak diyorum ama gidip gelip bakıyorum yok bişey. Şimdi kekik çayı içtim inşallah gelir adetim.Strestendir belki canim bende oldum gibi cumartesiye randevu alacam belirti falan hic yokmu
Canm bel ağrısı çekiyorum tamam olacak diyorum ama gidip gelip bakıyorum yok bişey. Şimdi kekik çayı içtim inşallah gelir adetim.
Evet hayatim bu adwtte cagirdi muayene edecek vede dkh verecem dedi onuda bi soracam acaba neden kullanacam sonraki adettede işte hormonlar normal cikarsa transfere hazirlayacam dedi hesapladim hersey normal ilerlerse subatin sonunda transferim olur peki sen bu adettemi hazirlanacaksin transfereSen Şubat ayında transfer olacaktin değil mi canm?
Canm benim de önce leke geliyor ancak ertesi güne de adetim başlıyor. Ama leke de yok bacım. Belki de rahim işlem gördü sonuçta etkilenmiş olabilir bu ay için. Geçen ay opudan sonra erken bile geldi acaba eski gününe mi gelecek yine?Beklicem hayırlısı artık.Niye boyle oldukibi kac gun olmazsan doktorunu ara sinrada kadin doguma gidersin bi bakar ona gore adet olman icin teatrio verir dusundukxe gecikiyor bende gecikir saniyordum cok sukur leke geldi
Senin için de hayırlı zamanda olsun canm.İnşallah o zaman bu zamandır. :)Evet canım benim bebişler beni bekler o soğukta. Adetimle birlikte transfere hazirlanacagiz.Evet hayatim bu adwtte cagirdi muayene edecek vede dkh verecem dedi onuda bi soracam acaba neden kullanacam sonraki adettede işte hormonlar normal cikarsa transfere hazirlayacam dedi hesapladim hersey normal ilerlerse subatin sonunda transferim olur peki sen bu adettemi hazirlanacaksin transfere
Canm olur olur Allah'in izniyle..Benim beş tane gitti 4ü sağlıklı geldi.İnşallah senin de en az ikisi sağlıklı gelir.Zaten nasipte varsa bir tane de gitseydi yine sağlıklı gelir ve sana tutunur.Selam herkese.moralim çok bozuk arkadaşlar 5. Güne 3 embriyom kaldı.ngs de sağlıklı bulunacak mı çok endişeleniyorum.inşallah bir tane de olsa bulunur.dua edelim birbirimize...