ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

canım şalgam suyunu ben oğluma hamile olduğu bilmeden çok içtim canım resmen onu çekiyordu deli gibi markette onu arıyordum şükür birşey olmadı 10 yaşında sen bundan sonra dikkat edersin olur biter. inşallah transferlerinden sağlıklı ve hayırlı gebeliğin olur arkadaşım
Içime şu serptiniz. Çok sağolun çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim kafama takılan bir şey oldu.kabizlik yaşamamak için şalgam suyu içtim 2 gündür ama saracoglunun sayfasında zararlı yazıyor. Bir de ananas 4 dilim filan yedim kafam.cok karıştı kötü birşey mi yaptım acaba.bilgisi olan var mi bu konuda
Şalgam bilemiyorum ama ananas bende yiyiyorum korkacaginiz birşey olacağını sanmiyorum bi kereden sorun yasamazsiniz

Merhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim kafama takılan bir şey oldu.kabizlik yaşamamak için şalgam suyu içtim 2 gündür ama saracoglunun sayfasında zararlı yazıyor. Bir de ananas 4 dilim filan yedim kafam.cok karıştı kötü birşey mi yaptım acaba.bilgisi olan var mi bu konuda

Aaa ardışık transfer olayını ilk defa duyuyorum. Süpermiş :)) sağ salim tutunur inşallah 2 si de :dua:

Ardışık transfer nedir arkadaşım merak ettim. Biraz anlatır mısın neden böyle yapılıyormuş

Ardışık transfer nedir arkadaşım merak ettim. Biraz anlatır mısın neden böyle yapılıyormuş
Benim bu 3.denemem ilki 5.gündü olmadı ikincisi 3.gundu olmadi.doktorum ardışık transfer yapalım şansımızı arttıralım dedi.cinku her rahmin bebeği kabul etme zamanı farklı oluyormuş. O yüzden pazartesi 3.gün transferi yapıldı diğerlerinin gelişimi takip edildi bugün de onlardan biri transfer edilecek

Benim bu 3.denemem ilki 5.gündü olmadı ikincisi 3.gundu olmadi.doktorum ardışık transfer yapalım şansımızı arttıralım dedi.cinku her rahmin bebeği kabul etme zamanı farklı oluyormuş. O yüzden pazartesi 3.gün transferi yapıldı diğerlerinin gelişimi takip edildi bugün de onlardan biri transfer edilecek
Maşallah arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur. Güzel haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun cok zor süreç
Benimde yumurta toplamada olmustu.mide bulantisi bas donmesi ve bayilma oldu.6 unite serum takildi.bu olay sizin gibi cok yumurtasi olanlarda rastlanan bir durummuş. Benim oysaki 4 yumurta toplanmıştı. Korkmayın insallah bisey olmaz.
teşekkür ederim sizinde transfer gerçekleşmiş miydi ?

Kızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
İnşallah güzel haberi alırsın.Ben 7.gün öğrendim idrar tesntde ve hemen kan vermiştim 72 çıkmıştı

Merhaba canim doktoruna guven dogrusunu yapiyor ohss olma ihtimalin olabilir onun icin transfer yapmak istememistir riskli olur oncelikle yumurtalarin döllenir 3.gun yada 5.gun dondururlar vede şuan çogu kisi dondurup transfer yaptirmak istiyor şans daha yuksek diyorlar drlarin da çogu aynisini dusunuyor hemde rahmin dinlenir daha iyi
Merhabalar aranıza yeniyim hepinizin kucağını doldursun Rabbim Opu oldum bende 5gun embriyosu dondduruldu rahim dinlenecek endişelerim var dualarınızı eksik etmeyin insallah

X