Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tesekkurler canim..insallah dedigin gibidir.....biraz moralim bozuldu, sanki daha rahim hazir degilmis gibi dusundum ama su noktada cokda birsey yok yapacak..Allah Kerim..

Hiç mora

Her folekül farklı büyüyor ama 18-22 mm e ulasinca catlatma ignesi yapip yumurtayi serbest birakiyorlar. Normalde gunde 1 mm fala buyuyor sanirim

Tesekkurler, canim... Bugun doktoraya gittim bugun yine. Cok uskur korktugumdan iyi cikti.. Rahim kalinligi 11mm idi cok sukur... 3 Folikul vardi 20,19 ve 14mm kadardi. Bugun yumurtlama ignesi yapicam. Cumartesi 14 Subatta da asilama olacak...14mm kucuk sanki dedim ama 14mm olan biraz daha buyur oda catlar cumartesiye kadar dedi..Bu arada 1-3 mm arasinda olabiliryormus buyume folikuller...

Merhaba arkadslar, bende bugun muayene oldum. Ilk asilamaya baslayacagim. igne verdi dr. Adetimin 3. Gunu ancak tam sokulemedi adetim hatta hala karnim agriyor igneye yrn baslaya dedi. Gonal f 450 lik , 75 doz yap dedi 3 gun boyunca.p.tesi kontrole cagirdi.. hemsire anlatti ama nasil yapicam bakalim..hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah

Slm cnm bende Gonal f kullanıyorum 75 dozda göbekten vuracaksın iğne çok büyük olmadığı için fazla aprımıyo benim buğün 7. Günüm pAzartesi çatkatma iğnesi vurulacam 36 saat sonrada aşılama tutar inşlh

Insallah canim,hakkimizda hayirlisi olsun bu tedavi sonucunda guzel haberlerimiz olur insallah..Bende az once yaptim ignemi hic acimiyor, zaten benim korkum acisi degilde yanlis bisey yapmis olmak, yazik gunah onca emege, umuda.. hemsirenin dedigi gibi 75 doza ayarladim, enjekte ettikten sonra 0 i da gordum problem yoktur heralde

Test yaptinizmi sizinle aynı zamanda asilama yaptık merak ediyorum durumunuz nedir

Selam arkadaşlar bende gecen ayın 22sinde ganol-f 37.5 kullanmaya başladım.subatın 5inde catlatma iğnemi oldum 6 sındada açılamam oldu.bugun 8. Gunumuz.20sinde regl olmam gerekiyo.sabırla bekliyorum.
Insallah hepimiz alırız meleklerimizi kucaklarımıza.

Rahim filmimin ardından perde ameliyatı oldum tabi bu aşamalara gelmeden.onun dışında herşey normaldi esiminde beniminde.ama doktorum gecikmek istemedi tabi bizde.3 yıllık evliyiz bu arada hiç korunmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…