Merhaba. Hiç moralin bozulmasın, bende de aynı öyle oldu. Bir önceki klomen denememde adetin 3. günü içmeme rağmen 17 mm olmuşlardı. Ama ikinci klomende adetin 5. günü içmeme rağmen benim de adetin 12. günü 24 mm olmuştu. Dr bile şaşırdı. Bu kötü bir şey değil, olabilir yani.
Olacak olan her türlü olur canım, o yüzden hiç kafana takma.tesekkurler canim..insallah dedigin gibidir.....biraz moralim bozuldu, sanki daha rahim hazir degilmis gibi dusundum ama su noktada cokda birsey yok yapacak..Allah Kerim..
Merhaba kizlar,
Bugun ultrasound gunumdu. Adetin 9gunu.Simdilik 3-4 folikul gorunuyor sol yumurtalikta. 2-3 oldukca buyumus 18-19mm. ama diger ikisi 16 ve 11mm. Biraz moralim bozuldu. Umdugumdan hizli buyumusler, daha rahim kalinligi 6mm... Bugun son ignemi olucam.. Yarin tekrar ultrasounda gidicem, rahim kalinligi ve folikul buyutlarina gore asilama gunune karar vericez. Bi ihtimal cumartesi asilama olabilirim... O da adetin 12.gunu olacak...sanki biraz erken oldu hersey ...doktor sorun yok dedi ama moralim bozuldu yine de...Neyse, insallah sizde haberler daha guzeldir. Yeni gelen herkes hosgeldiler ...sonuc bekleyenler insalalh bize umut olurlar... saglicakla...[/QUOTE
Merhaba kizlar,
Bugun ultrasound gunumdu. Adetin 9gunu.Simdilik 3-4 folikul gorunuyor sol yumurtalikta. 2-3 oldukca buyumus 18-19mm. ama diger ikisi 16 ve 11mm. Biraz moralim bozuldu. Umdugumdan hizli buyumusler, daha rahim kalinligi 6mm... Bugun son ignemi olucam.. Yarin tekrar ultrasounda gidicem, rahim kalinligi ve folikul buyutlarina gore asilama gunune karar vericez. Bi ihtimal cumartesi asilama olabilirim... O da adetin 12.gunu olacak...sanki biraz erken oldu hersey ...doktor sorun yok dedi ama moralim bozuldu yine de...Neyse, insallah sizde haberler daha guzeldir. Yeni gelen herkes hosgeldiler ...sonuc bekleyenler insalalh bize umut olurlar... saglicakla...
Hiç moraline bozma bence, benim de cumartesi aşılama yapacak 12. gün oluyor. Folekullerde 19-20 mm gibi 3-4 folekül var. İnşallah tutar herkesinkiHiç mora
benimde pazartesi 10. gün olacak normalde kaç mm olmalı benim 23 mm olacak gibiHiç moraline bozma bence, benim de cumartesi aşılama yapacak 12. gün oluyor. Folekullerde 19-20 mm gibi 3-4 folekül var. İnşallah tutar herkesinki
Her folekül farklı büyüyor ama 18-22 mm e ulasinca catlatma ignesi yapip yumurtayi serbest birakiyorlar. Normalde gunde 1 mm fala buyuyor sanirimbenimde pazartesi 10. gün olacak normalde kaç mm olmalı benim 23 mm olacak gibi
Her folekül farklı büyüyor ama 18-22 mm e ulasinca catlatma ignesi yapip yumurtayi serbest birakiyorlar. Normalde gunde 1 mm fala buyuyor sanirim
Slm cnm bende Gonal f kullanıyorum 75 dozda göbekten vuracaksın iğne çok büyük olmadığı için fazla aprımıyo benim buğün 7. Günüm pAzartesi çatkatma iğnesi vurulacam 36 saat sonrada aşılama tutar inşlhMerhaba arkadslar, bende bugun muayene oldum. Ilk asilamaya baslayacagim. igne verdi dr. Adetimin 3. Gunu ancak tam sokulemedi adetim hatta hala karnim agriyorigneye yrn baslaya dedi. Gonal f 450 lik , 75 doz yap dedi 3 gun boyunca.p.tesi kontrole cagirdi.. hemsire anlatti ama nasil yapicam bakalim..hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Insallah canim,hakkimizda hayirlisi olsun bu tedavi sonucunda guzel haberlerimiz olur insallah..Bende az once yaptim ignemi hic acimiyor, zaten benim korkum acisi degilde yanlis bisey yapmis olmak, yazik gunah onca emege, umuda.. hemsirenin dedigi gibi 75 doza ayarladim, enjekte ettikten sonra 0 i da gordum problem yoktur heraldeSlm cnm bende Gonal f kullanıyorum 75 dozda göbekten vuracaksın iğne çok büyük olmadığı için fazla aprımıyo benim buğün 7. Günüm pAzartesi çatkatma iğnesi vurulacam 36 saat sonrada aşılama tutar inşlh
arkadaşlar merhaba bende 2 şubatta aşılama yaptırdım bugün 9.günüm heyecanla bekliyorum aşılamanın 2.gününden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum eğilince sanki kasığımda birşeyler sıkışıyor gibi sizdede varmı bu veya buna benzer şikayetler ????
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar.Test yaptinizmi sizinle aynı zamanda asilama yaptık merak ediyorum durumunuz nedir
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar.
bence bekle derim. çıkmazsa acaba var mı yok mu diyeceksin bu sefer.İnsallah herkez o güzel haberi alır nasib olursa bizde inşallah . doktor pazartesi test yap dedi 15 olunca yani ama çok merak ediyorum acaba yarın yapsammi diye
bence bekle derim. çıkmazsa acaba var mı yok mu diyeceksin bu sefer.