Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu, ben hala inanamıyorum doktor %10 şansın var çok ümitlenme demişti o yüzden öyle çok büyük beklenti içinde değildim ben.. Aşılamadan sonra rapor aldım 3 gün dinlendim evde, temizlik yapmadım ama yemeğimi falan yaptım kendimi yormadan.. Belirtilere gelirsek; benim ilk 7 gün kasık ağrısından başka hiçbir belirtim olmadı, onu da kullandığım jelin yan etkisidir diye düşündüm hep, çünkü en belirgin yan etkisi kasık ağrısı. sonra 7. günden sonra bende hafif göğüs ağrıları başladı ama öyle durduk yere değil, dokununca.. bir iki gün sonra bir sabah uyandığımda yürürken bile göğüslerimin sızladığını fark ettim, ama geçti sonra kalmadı.. bir de ben hastalanmadan birkaç gün önce leke gelirdi, oradan anlardım birkaç gün sonra hastalanacağımı ama gelmedi bu kez.. ilk evde idrar testi yaptığımda ayın 9 uydu ve akşamüstüydü. Yani aşılama olduğum günü saymadan ertesi günü 1. gün sayarsak 12. günde idrarda silik çıktı, sabah tekrarladım biraz daha belirgindi. sonra da kan testiyle teyit edildi işte 13. günde. inşallah sağlıkla devam eder, ve inşallah sizler de yaşarsınız bu sevinci, hepinize dua ediyorum..