Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn canım cümlemize nasip etsin, inşallah gebesindir. Değilsen de can sıkmak yok pes etmek yok. Dr bana yüzde 10 şansın var dediği için ben pek ümitli değildim ve 2. Aşılama, sonra da tüpe odaklamıştım kendimi ama hamdolsun verdi Rabbim.. Bu bir mücadele, vazgeçmemek lazım, 2 ay önce histeroskopi ameliyatımı olurken bugün hamile olabileceğimi hayal bile edemezdim.. Binlerce şükür Rabbime, olmasa da pes etmeyin lütfen

Aminn canım cümlemize nasip etsin, inşallah gebesindir. Değilsen de can sıkmak yok pes etmek yok. Dr bana yüzde 10 şansın var dediği için ben pek ümitli değildim ve 2. Aşılama, sonra da tüpe odaklamıştım kendimi ama hamdolsun verdi Rabbim.. Bu bir mücadele, vazgeçmemek lazım, 2 ay önce histeroskopi ameliyatımı olurken bugün hamile olabileceğimi hayal bile edemezdim.. Binlerce şükür Rabbime, olmasa da pes etmeyin lütfen

Çok sağol canım elbette pes etmek yok Allahım bigün bize de nasip edecek inşallah hepimizin kucakları dolacak inanıyorum.Sizin gibi güzel haberler bize dahada umut oluyor

Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu, ben hala inanamıyorum doktor %10 şansın var çok ümitlenme demişti o yüzden öyle çok büyük beklenti içinde değildim ben.. Aşılamadan sonra rapor aldım 3 gün dinlendim evde, temizlik yapmadım ama yemeğimi falan yaptım kendimi yormadan.. Belirtilere gelirsek; benim ilk 7 gün kasık ağrısından başka hiçbir belirtim olmadı, onu da kullandığım jelin yan etkisidir diye düşündüm hep, çünkü en belirgin yan etkisi kasık ağrısı. sonra 7. günden sonra bende hafif göğüs ağrıları başladı ama öyle durduk yere değil, dokununca.. bir iki gün sonra bir sabah uyandığımda yürürken bile göğüslerimin sızladığını fark ettim, ama geçti sonra kalmadı.. bir de ben hastalanmadan birkaç gün önce leke gelirdi, oradan anlardım birkaç gün sonra hastalanacağımı ama gelmedi bu kez.. ilk evde idrar testi yaptığımda ayın 9 uydu ve akşamüstüydü. Yani aşılama olduğum günü saymadan ertesi günü 1. gün sayarsak 12. günde idrarda silik çıktı, sabah tekrarladım biraz daha belirgindi. sonra da kan testiyle teyit edildi işte 13. günde. inşallah sağlıkla devam eder, ve inşallah sizler de yaşarsınız bu sevinci, hepinize dua ediyorum..
Slm canım benimde bugün 14. Gün ve idrarda negatif çıktı. Fakat kanda 4 çıktı. Ya sen kanda kaç çıkmıştı.
Hayırlı olsun. amin...

Slm canım benimde bugün 14. Gün ve idrarda negatif çıktı. Fakat kanda 4 çıktı. Ya sen kanda kaç çıkmıştı.
Hayırlı olsun. amin...
Canım referans aralık kaçtı, benim 40 lı bir değer çıkmıştı 13. Gün.. Ama Rabbimin işi bu hiç belli olmaz, gönlünü ferah tut, hakkımızda hayırlısı olsun

Slm canım merak ettim seni. Nasıl oldu ne durumdasın

Sagol canim suan iyiyim. Uzun bir sure ara verdim girmedim foruma. Pc ye bakamiyordum. Ilac kullandim sanirim kristallerde oynama olmus ve en onemliside asiri stres.. doktor uzuntu, yorgunluk ve stres yapmak yok dedi.. asilama yaptirdigim dr.umda bu ayi pas gecirtti, tedavi olmuyor bu ay, onumuzdeki ay icin tup bebek dusunuyorum kismet olursa. Sen ne durumdasin bakicam simdi sayfalara, bir hamisimiz daha olmus galiba cok sukur

13 aydır bunu diyebilmeyi bekledim, hamdolsun kısmet oldu kızlar:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :anneadayı::nazar:

darısı sizlere olsun inşallah:nazar:
Hayirli olsun caniimmm, Allah tamamina ersirsin insallah. Epeydir yoktum burda yeni gordum. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.

Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu, ben hala inanamıyorum doktor %10 şansın var çok ümitlenme demişti o yüzden öyle çok büyük beklenti içinde değildim ben.. Aşılamadan sonra rapor aldım 3 gün dinlendim evde, temizlik yapmadım ama yemeğimi falan yaptım kendimi yormadan.. Belirtilere gelirsek; benim ilk 7 gün kasık ağrısından başka hiçbir belirtim olmadı, onu da kullandığım jelin yan etkisidir diye düşündüm hep, çünkü en belirgin yan etkisi kasık ağrısı. sonra 7. günden sonra bende hafif göğüs ağrıları başladı ama öyle durduk yere değil, dokununca.. bir iki gün sonra bir sabah uyandığımda yürürken bile göğüslerimin sızladığını fark ettim, ama geçti sonra kalmadı.. bir de ben hastalanmadan birkaç gün önce leke gelirdi, oradan anlardım birkaç gün sonra hastalanacağımı ama gelmedi bu kez.. ilk evde idrar testi yaptığımda ayın 9 uydu ve akşamüstüydü. Yani aşılama olduğum günü saymadan ertesi günü 1. gün sayarsak 12. günde idrarda silik çıktı, sabah tekrarladım biraz daha belirgindi. sonra da kan testiyle teyit edildi işte 13. günde. inşallah sağlıkla devam eder, ve inşallah sizler de yaşarsınız bu sevinci, hepinize dua ediyorum..
merhaba bende yenıyım burda martın 23 ünde aşılama yaptırdım 3 yıldır evliyim hiç korunmadık 1 defa kımyasal gebelik gecırdım 6 ay ara verdım sımdı yenıden haplar ıgnelere baladık olmadı ailemeyı denedik bugun 12. günüm cok umudum yok ılk bır hafta dedıgınız gıbı karın ve kasık bölgemdeki şimeler ve ağrılardan ölüyordum yuruyemıyodum bıle sımdı gögüslerımde sancı var 3 gundur oda azaldı gıbı aşılamdan beri progestan ilaç kullanıyorum sabah akşam pazartesi günü yani ayın 6 sında testim var allah ısteyen herkese nasıp etsın sızede sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın su mübarek cuma gunu dualarınıza benıde alırsanız cok sevınırımmm...

Arkadaslar bn subatta asilama yaptirmistim tutmadi martin 1nde hastalandım daha sonra dr rahim ici duzensizligin var sana histeroskopi yapicaz dedi ama asilamadan önce bana hsg cekmedigi icin dr degistirdim dr da bnden tahliller istedi yeniden ve hsg cektirecektim bu ay ama hasta olmadim 9 gun gecti asilama oldugum ay adetim3 gun once geldi simdi sizce test yyapmali miyim yoksa bekleyim mi

X