- Konu Sahibi mucver veya mucver
Bi belirtin yada kullandigin ilac varmi yani ben söyle dusunuyorum doktorlar 14 gün dediyse bi bildikleri vardir diye yada gec dollenmede olabilir sen yinede umutsuzluga kapilma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi belirtin yada kullandigin ilac varmi yani ben söyle dusunuyorum doktorlar 14 gün dediyse bi bildikleri vardir diye yada gec dollenmede olabilir sen yinede umutsuzluga kapilma
Ne hissettiğimi bilmiyorum sadece umudum var yine de inşallah hepimizin pozitif gelir ben aşılama öncesi gonalf 75 kullandım sonrasında da Progestan kullanıyorum sabah akşamBi belirtin yada kullandigin ilac varmi yani ben söyle dusunuyorum doktorlar 14 gün dediyse bi bildikleri vardir diye yada gec dollenmede olabilir sen yinede umutsuzluga kapilmu
Insallah ama bi 14 gunu bekle yine o zaman yaptirirsin sonucta kırmızıları gorene kadar hepimizde bir umut varNe hissettiğimi bilmiyorum sadece umudum var yine de inşallah hepimizin pozitif gelir ben aşılama öncesi gonalf 75 kullandım sonrasında da Progestan kullanıyorum sabah akşam
Test yaptırdınız mı24üne kadar regli olmazsan kan tahlili yaptır dedi doktorum yani ara ara kasiklarima biçak saplaniyor sanki sizliyor bazen ayagima vuruyor kimi sol tarafli oluyo kimi sağ tarafta onun disinda hicbir belirti yok bu kasik agrılarısa aşının etkisi sanırım
Benim tedaviye bayram arasında ara vermiştik kendiliğinden solda 3 yumurtam oldu ama malesef olmadı doktora bu ay da ara vermek istediğimi söyledimAranızda gebe kalan varmı kızlar
Ya bende aşılamanın 8.günü kan verdim 1.9 çıktı hcg doktor yaptı testi de ben istemedim yani kafam karıştı negatif çıktı ama yükselir mi diye bir umut işte böyle olan varmıdır bilmiyorumBenim tedaviye bayram arasında ara vermiştik kendiliğinden solda 3 yumurtam oldu ama malesef olmadı doktora bu ay da ara vermek istediğimi söyledim
Aşılamanın 8 günü çok erken değilmi 14 gununden önce pek test yapmıyor doktorlarYa bende aşılamanın 8.günü kan verdim 1.9 çıktı hcg doktor yaptı testi de ben istemedim yani kafam karıştı negatif çıktı ama yükselir mi diye bir umut işte böyle olan varmıdır bilmiyorum
Bencede aşırı erken ama doktor kendi istedi zaten de iğnenin etkisi geçmemiş daha 1,9 çıkmıştı ertesi gün bir daha bu sefer kendim baktırdım 1,3 lere düşmüştüAşılamanın 8 günü çok erken değilmi 14 gununden önce pek test yapmıyor doktorlar
Benim 11. Ci günde yerleşme kanamam gelmişti test yaptırma çıkmaz sonuçta dedi 2 gün sonra düşük oldu yani kanamam arttı diye hormon testi verdim değerlerin yükselmiş dediBencede aşırı erken ama doktor kendi istedi zaten de iğnenin etkisi geçmemiş daha 1,9 çıkmıştı ertesi gün bir daha bu sefer kendim baktırdım 1,3 lere düşmüştü
Ilac verdimi doktorunuz eğer verdiyse onlarda yan etki yapıyorBenimde bugün aşılamanın 5. Günü.. belim ağrıyor normalde bel ağrım olmazdı. Hafiften göğüslerimde doluluk hissi başladı. Ama arada bi kasıklarıma vuran ağrılar kafamı karıştırıyor. Dua etmeye devam ediyorum. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın hayırlısı ile ve sağlık ile..
Evet progestan kullanıyorum kasık ağrısı yapabilir mi bilmiyorumIlac verdimi doktorunuz eğer verdiyse onlarda yan etki yapıyor
Ilaclarda hormon takviyeside olduğu için kasık ağrısı kasıklarda ara ara batma şeklinde sancı yapabiliyor bazen tabii bu kisiden kisiye degisirEvet progestan kullanıyorum kasık ağrısı yapabilir mi bilmiyorum