Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benden hiç kan almadı dr sadece adetli iken tahlil yapmıştı. Yumurtanın boyunu ölçtü ona göre iğneyi verdi hayırlısı bakalım. .
Anladım ben aşıla oldum cnm ondan önce sadece bikere yumurtlama takibindede aynısını Yaptılar ama. Ilk tedaviye başladmda sadece ultrason la bakmışlardı

arkadaşlar merhaba bende 2 şubatta aşılama yaptırdım bugün 9.günüm heyecanla bekliyorum aşılamanın 2.gününden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum eğilince sanki kasığımda birşeyler sıkışıyor gibi sizdede varmı bu veya buna benzer şikayetler ????

Ben
Ben 6 Subatta oldum canim daha çok yeni hic bir sikayetm yok henüz

Yeni arkadaslar gelmis.. Bu arada liste yapsak ya... nasil liste yapiliyor bilen var mi?

Anladım ben aşıla oldum cnm ondan önce sadece bikere yumurtlama takibindede aynısını Yaptılar ama. Ilk tedaviye başladmda sadece ultrason la bakmışlardı
Anladım canım sağol bakalım bugün olacak aşılama hayırlısı oldun....sizlerin mutlu haberini okurum burdan inşallah

Merhaba Arkadaşlar,
Bende Cumartesi günü genel anestezili aşılama oldum. Aşılamadan itibaren kanamam var, ilk gün hiç ağrım yoktu fakat 2 gündür bıçak saplanması gibi sağ kasığımda ağrım var. Dün kesilmişti kanamam fakat bu sabah tekrar kanamam oldu anlayamadım. Allah hepimize yardım etsin ne zormuş.

Seninle aynı gün asilama yaptirmisiz benimde belim sordum agriyordu midemde eksime. Ve alt karında agri vardı ama bugün belim disin!a hiç bir şey yok birtek bugün egilimde sağ kasigimda batma oldu o kadar . ha bu arada hafta sonu sebebi ne bilmiyorum ama gün boyu bulantim oldu sebebi nedir bilmiyorum usuttum mu acaba dedim ama inşallah asilama tutmuştur diyorum ama kismet

Kızlar aşılama yapıldı sonrası içi dr hap filan bişi demedi. .pprogesteron filan vermiş miydi dr unnuz. .

Öncelikle geçmiş olsun bi şey soracağım neden genel anestezi?

Merhaba canim bende asilama yaptirdiktan sonra 3-4gun kanama ve lekelenmem oldu zaten doktorumda bunlarin olabileceğini korkmamam gerektigini söylemişti hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizin gönlüne gore versin Rabbim

Inşallah tutmuştur canim bende kendimde değişikler hissediyorum ama herseyide ona yormak istemiyorum senin yaptigin gibi usuttum herhalde falan diyorum ama icimi kemiren bir heyecanda yok degil Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhhh tutarrr :)

İnsallah

Öncelikle geçmiş olsun bi şey soracağım neden genel anestezi?

Merhaba teşekkürler,
Ben vajinal ultrasonda çok zor oluyorum hatta aşırı derecede gerilip stres oluyorum. Strese girip de olan şansımıda kendi stresimle yok etmemek için anestezili istedim doktorum çok kolay olacağını söyledi ama ben korktuğum için bu yöntemi tercih ettim. Çokta doğru bir karar verdim sanırım, çünkü onun psikolojisinden de kolay kolay çıkamazdım.

Merhaba canim bende asilama yaptirdiktan sonra 3-4gun kanama ve lekelenmem oldu zaten doktorumda bunlarin olabileceğini korkmamam gerektigini söylemişti hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizin gönlüne gore versin Rabbim

cigdemm merhaba canım yorumun için teşekkürler, kanama ara ara oluyor ama bugün yoğunlukla ağrım var. Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah amiiiinnn.

Ayrıca doktorum bana da sadece folik asite devam dedi başka ilaç vermedi.

Kızlar crinone jel kullananlar olmuş coraspin kullanan da olmuş Bilginize. .

Kızlar ben de cumartesi oldum aşılama. 10. gün yani 16 şubatta kan tahliline bakalım dedi dr. Bakalım sonuçlar ne olacak, inşallah buradaki herkesin tutar hayırlısıyla.

Benim doktorum 15-16 gün bekleyelim dedi. Haber bekliyoruz o zaman 07'sinde aşılama olanlar olarak :)

Yok progesterona bakacakmış 16'sında. Sizden öyle bir şey istemedi mi? Yumurtlama olup olmadığını görmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…