Anladım ben aşıla oldum cnm ondan önce sadece bikere yumurtlama takibindede aynısını Yaptılar ama. Ilk tedaviye başladmda sadece ultrason la bakmışlardıBenden hiç kan almadı dr sadece adetli iken tahlil yapmıştı. Yumurtanın boyunu ölçtü ona göre iğneyi verdi hayırlısı bakalım. .
Ben 6 Subatta oldum canim daha çok yeni hic bir sikayetm yok henüzarkadaşlar merhaba bende 2 şubatta aşılama yaptırdım bugün 9.günüm heyecanla bekliyorum aşılamanın 2.gününden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum eğilince sanki kasığımda birşeyler sıkışıyor gibi sizdede varmı bu veya buna benzer şikayetler ????
Anladım canım sağol bakalım bugün olacak aşılama hayırlısı oldun....sizlerin mutlu haberini okurum burdan inşallahAnladım ben aşıla oldum cnm ondan önce sadece bikere yumurtlama takibindede aynısını Yaptılar ama. Ilk tedaviye başladmda sadece ultrason la bakmışlardı
arkadaşlar merhaba bende 2 şubatta aşılama yaptırdım bugün 9.günüm heyecanla bekliyorum aşılamanın 2.gününden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum eğilince sanki kasığımda birşeyler sıkışıyor gibi sizdede varmı bu veya buna benzer şikayetler ????
Öncelikle geçmiş olsun bi şey soracağım neden genel anestezi?Merhaba Arkadaşlar,
Bende Cumartesi günü genel anestezili aşılama oldum. Aşılamadan itibaren kanamam var, ilk gün hiç ağrım yoktu fakat 2 gündür bıçak saplanması gibi sağ kasığımda ağrım var. Dün kesilmişti kanamam fakat bu sabah tekrar kanamam oldu anlayamadım. Allah hepimize yardım etsin ne zormuş.
Merhaba canim bende asilama yaptirdiktan sonra 3-4gun kanama ve lekelenmem oldu zaten doktorumda bunlarin olabileceğini korkmamam gerektigini söylemişti hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizin gönlüne gore versin RabbimMerhaba Arkadaşlar,
Bende Cumartesi günü genel anestezili aşılama oldum. Aşılamadan itibaren kanamam var, ilk gün hiç ağrım yoktu fakat 2 gündür bıçak saplanması gibi sağ kasığımda ağrım var. Dün kesilmişti kanamam fakat bu sabah tekrar kanamam oldu anlayamadım. Allah hepimize yardım etsin ne zormuş.
Bana herhangi bir ilac onermediler sadece folik asite devam dediler....Kızlar aşılama yapıldı sonrası içi dr hap filan bişi demedi. .pprogesteron filan vermiş miydi dr unnuz. .
Bana herhangi bir ilac onermediler sadece folik asite devam dediler....
Inşallah tutmuştur canim bende kendimde değişikler hissediyorum ama herseyide ona yormak istemiyorum senin yaptigin gibi usuttum herhalde falan diyorum ama icimi kemiren bir heyecanda yok degil Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhhh tutarrr :)Seninle aynı gün asilama yaptirmisiz benimde belim sordum agriyordu midemde eksime. Ve alt karında agri vardı ama bugün belim disin!a hiç bir şey yok birtek bugün egilimde sağ kasigimda batma oldu o kadar . ha bu arada hafta sonu sebebi ne bilmiyorum ama gün boyu bulantim oldu sebebi nedir bilmiyorum usuttum mu acaba dedim ama inşallah asilama tutmuştur diyorum ama kismet
InşallahhhhhhhhTamam canım rahatladım biraz baba da hiç bişi vermedi de...inşallah güzel so uç alırız. .
İnsallahInşallah tutmuştur canim bende kendimde değişikler hissediyorum ama herseyide ona yormak istemiyorum senin yaptigin gibi usuttum herhalde falan diyorum ama icimi kemiren bir heyecanda yok degil Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhhh tutarrr :)
Öncelikle geçmiş olsun bi şey soracağım neden genel anestezi?
Merhaba canim bende asilama yaptirdiktan sonra 3-4gun kanama ve lekelenmem oldu zaten doktorumda bunlarin olabileceğini korkmamam gerektigini söylemişti hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizin gönlüne gore versin Rabbim