Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk günden beri asırı agrım vardı karnımda 2. Gün inanılmaz gaz sancıları ve hala devam etmekte.kahvrengi akıntı.dudaklarım aşırı kurudular son iki gundur.hatta catlayıp kanadılar.inşallah iyiyye delalettir hepsi.yasayıp gorucez artık kısmetse

İlk günden beri asırı agrım vardı karnımda 2. Gün inanılmaz gaz sancıları ve hala devam etmekte.kahvrengi akıntı.dudaklarım aşırı kurudular son iki gundur.hatta catlayıp kanadılar.inşallah iyiyye delalettir hepsi.yasayıp gorucez artık kısmetse

Hayırlısı olsun insallah. İnşallah hayra işarettir güzel haberler alırız insallah

Hayirlisi olsun canim, ozel gune guzel bebekler gelsin insallah:emir_bebek:

ARO canim, insallah herkesle beraber guzel haberler gelir...Her bebek ozel aslinda...Doktor ve hemsireler bana moral olsun diye takildilar oyle..:KK48:

Bu arada kayinvalidem gorumcelerimden birine 14 subatta hamile kalmis, her zaman bahsi gecer bunun..Esimde takiliyor, halasi gibi ask bebegi olsun diye...:KK60:..isin eglencesi bu tabi...hersey nasip..

Galiba sizinle ayni gunde asilama olucaz.. Benimde yarin sabah 8:30 olacak ins.. Hemsireler ve doktor 14 Subat bebegi olacak diye sakalasiyordu..:) Hayirlisi ins...:anneadayı:
senin içinde hayırlısı olsun inşallah.doktor bana 2 marta kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi yani 16 günlük bir süreç var kısmetse test için.sende de durum aynı mı?

Kizlar asilamamiz oldu cok sukur... 3 yumurtamiz vardi, 18 milyon yikanmis sperm verildi:nazar::nazar:... 28 subatta test yapicam insallah...Doktor spermlerin kalitesi cok iyi dedi. Asilama sonrasi 20 dakika yattim. Sonra ev bakmaya gittik esimle.. Yeni ev alicaz, su an 1 ay icinde ev bulmamiz gerekiyor...Bi acidan benim icin iyi olacak, 2 hafta boyunca kendimi dinleyip, hamilelik belirtisi arayacak vaktim olmayacak:KK69:.. diger taraftan 1 ay icinde tasinmamiz gerekecek, yavas yavas evi toplucaz...:KK51:

senin içinde hayırlısı olsun inşallah.doktor bana 2 marta kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi yani 16 günlük bir süreç var kısmetse test için.sende de durum aynı mı?
Bana subat 28de test yapabilirsin dedi..Aslinda ben simdiden test yapiyorum...tabiki testler hep positif :KK45: yumurtlama ignesinin etkisiyle. Bu testlerle ignenin etkisi ne zaman gececek ona bakicam...hergun biraz daha silik cikiyor test her halde 3-5 sonra negatif olur.. . Ondan sonraki testler gercekten hamilelik sonucu verir...(evde internetten aldigim 100 ucuz kadar hamilelik testi var...yakinda gunleri gececek, oylesine kullaniyorum iste :KK53:)

Bu arada sende hafif agri var mi? benim sanki adet olacakmis gibi hafif bi agri var..birazda yumurtlama sancisi..:KK43:

Bu arada sende hafif agri var mi? benim sanki adet olacakmis gibi hafif bi agri var..birazda yumurtlama sancisi..:KK43:
doktordan geldiğimden bu yana belim çok ağrıyo etrafımdakiler aşılamadandır diyoda çok gülüyorum her zaman evde yaptığımız işi bugün hastanede yaptılar diyorum:)).psikolojik sanırım ama ağrıyo aynı adet olucakmışım gibi

Bana subat 28de test yapabilirsin dedi..Aslinda ben simdiden test yapiyorum...tabiki testler hep positif :KK45: yumurtlama ignesinin etkisiyle. Bu testlerle ignenin etkisi ne zaman gececek ona bakicam...hergun biraz daha silik cikiyor test her halde 3-5 sonra negatif olur.. . Ondan sonraki testler gercekten hamilelik sonucu verir...(evde internetten aldigim 100 ucuz kadar hamilelik testi var...yakinda gunleri gececek, oylesine kullaniyorum iste :KK53:)
aaaaa çok şaşırdım buna iğneden dolayı mı pozitif oluyomuş test

doktordan geldiğimden bu yana belim çok ağrıyo etrafımdakiler aşılamadandır diyoda çok gülüyorum her zaman evde yaptığımız işi bugün hastanede yaptılar diyorum:)).psikolojik sanırım ama ağrıyo aynı adet olucakmışım gibi

Sadece psikoljik degil tahminim.. Sonucta cervixi gecip, rahmin icine giriyor siringanin ucu..normal iliskide sadece cervixe ulasir...rahme disaridan mudahale oldugu icin her hlde, hemen tepki veriyor. Bi de doktor tam noktayi bulmak icin once rahmin en son duvarina kadar iticem, ucu rahme degdigi cin biraz sancin olur dedi.. oyle de oldu...insallah guzel sonuc aliriz..

ha bir de 22 şubatta günde 3 kez olmak üzere progestan kullan dedi

Bende pazartesi baslicam bana 1 tane fitil gibi progestron hormunu verdi... Bu arada asilamsai olcak arkadaslara tavsiye olsun. Asilamaya dogru yari dolu idrar kesesi ile gitmek tavsiye ediliyormus.. bende bugun ogrendim..

Kızlar ben de bugün aşılama oldum. Benim de dün akşam hafif kasık ağrısı oldu, yumurtlamadan dolayı normal dedi doktor da. Bi de dikkat etmem gereken bişey var mı dedim herşey serbest dedi.

Sadece psikoljik degil tahminim.. Sonucta cervixi gecip, rahmin icine giriyor siringanin ucu..normal iliskide sadece cervixe ulasir...rahme disaridan mudahale oldugu icin her hlde, hemen tepki veriyor. Bi de doktor tam noktayi bulmak icin once rahmin en son duvarina kadar iticem, ucu rahme degdigi cin biraz sancin olur dedi.. oyle de oldu...insallah guzel sonuc aliriz..
canım benim Allah gerçek pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah.bu arada verdiğin bilgiler beni çok mutlu etti aşılamanın başarı yüzdesi düşük olduğu için çok umutlanmamaya çalışıyordum.Allah büyük belkide olur :KK39:ben dersten çıkıp koşa koşa hastaneye gittiğim için gayri ihtiyari kısmen idrara sıkışıktım tam denk gelmiş

X