Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamamım 7.günü hava şartlarından üşüttüm her yerim ağrıyor doktra gittm gebelik ihtimali varsa ilaç içme dedi öyle yatıyorum iki gündür hiçbi sey hissetmiyorum gecen aylardan farklı kasik batması normalde de oluyor bakalım Rabbim nasip eder inş

Dayanamıyorum çocuk görünce ALlaha isyan değil Rabbim affetsin ama evlatsizlik canini çok yakıyor bogazimda düğümleniyor çocuk sesi duysam .kiracimiz evlendi iki ay sonra hamile kaldı şimdi çocuğun sesi geliyor her namazda dua ediyorum ne olur Rabbim bu sesden bu nefesten bizleri mahrum etme diye inşallah olacak diyorum .inşallah olacak :KK61:
Canim sorunlar hep aynı daha doğrusu sorun yok.ben mugla dayım ama ist da olsam medipol hastanesin de mustafa acet çok iyi diye duydum face ten takip ediyorum eğer yaza kadar nasip olmazsa bebis ona gitmeyi düşünüyorum. Seni öyle iyi anlıyorum ki Allah sabır versin yardımcımız olsun...

Elbette herzaman hayırlısı dedim benim 7 yıl olacak ve bir sebepte yok olmaması için aklın almıyor ama sonra diyorum herşey Rabbim dilerse olur demekki hayırlısı değil ama üzülmemek elde değil . kendimi biraktim eşim Kiyamam ona beni teselli edip kendi yandı farkındayım benimde ilk asilamam belkide son olacak .

Canim hemen birakma kendini...herseyin vakti var insallah senin yavrunda gelecektir..

Benim de 4 sene olmadi, hisbir sebeb yok dendi..hormon testlerim, rahim fiilmi, esimin testler her sey normal...ama nasilsa gebelik olusmadi... Ama ben bir seylerin normal olmadigini biliyordum...cunku normali gebeligin olusmasi...neyse en son bu aralik ayinda tamamen tesadufen rutin bit ultrasonda rahmin arkasinda bir kitle gorduler..O kitler nasil yillarca gorulmedi bilmiyorum..(ben her zaman alttan ultrasouna girdim, kitle ise karindan bakilan ultrasonda cikti...) Neyse kesin emin olmak isin laparoskopi oldum... Ve sonunda sebebsiz infertilitinin sebebi bulundu... Endometriosis...Sinsi bir hastlik, hic bir belirtisi yoktu bende...Ama inan hasta olmaya sevindim, en azindan artik "sebebsiz " denmesinden kurtuldum...sebebi bulundu insallah tedavi de edilde...simdi daha umutluyum...Sana tavsiyem ucunu birakma, 7 senen olmamasinin mutlaka bir sebebi vardir, arastirmaya devam et...cok zor, yipratici yer yonu ile ama insallah odulu guzel olacak...

Canim hemen birakma kendini...herseyin vakti var insallah senin yavrunda gelecektir..

Benim de 4 sene olmadi, hisbir sebeb yok dendi..hormon testlerim, rahim fiilmi, esimin testler her sey normal...ama nasilsa gebelik olusmadi... Ama ben bir seylerin normal olmadigini biliyordum...cunku normali gebeligin olusmasi...neyse en son bu aralik ayinda tamamen tesadufen rutin bit ultrasonda rahmin arkasinda bir kitle gorduler..O kitler nasil yillarca gorulmedi bilmiyorum..(ben her zaman alttan ultrasouna girdim, kitle ise karindan bakilan ultrasonda cikti...) Neyse kesin emin olmak isin laparoskopi oldum... Ve sonunda sebebsiz infertilitinin sebebi bulundu... Endometriosis...Sinsi bir hastlik, hic bir belirtisi yoktu bende...Ama inan hasta olmaya sevindim, en azindan artik "sebebsiz " denmesinden kurtuldum...sebebi bulundu insallah tedavi de edilde...simdi daha umutluyum...Sana tavsiyem ucunu birakma, 7 senen olmamasinin mutlaka bir sebebi vardir, arastirmaya devam et...cok zor, yipratici yer yonu ile ama insallah odulu guzel olacak...
Ben de hep öyle düşünmüşümdür. Fıtri olan hamile kalınması. Çünkü Allah o şekilde yaratmış vücut sistemimizi. Benim de bir arkadaşım 4 yıl boyunca denemediği şey kalmadı normal yolla olması için. Sebepsiz diyorlrdı. Eşinin sayı hareket falan iyiydi ama sınırdaymış. Doktorlar iyinin sınırında olduğu için bir sorun yok diyorlarmış. Sonra arkadaşımın eşi keçi boynuzu falan içmiş. Acaba sınırda ondan mı olmuyor diye. Ve hamile kaldı diğer ay. Gerçekten değerleri birçok doktora sorup, iyice araştırmak gerekiyor. Biri bu konuda o kadar çok araştırma yaptım ki kendi çabam olmasaydı doktorlara kalsa olmaz diyorlardı demişti. O yüzden siz siz olun sebepsizmiş deyip geçmeyin. Sonuna kadar gidin, ipin ucunu bırakmayın yoksa yıllarca beklemeye devam edersiniz.

Öyle kimse halinden anlamıyor da
Yok anlamıyorlar canım. Yaşamadan anlaşılmaz bu iş. Beklemek, çok istemek, istediğin zaman olmaması... Bu duyguları ancak yaşayan bilir. O yüzden insanlar dambur dumbur konuşuyor. Bebekli çocuklu olanlara özeniyorum hatta bazen kıskanıyorum. Bunu ancak sen ben buradaki arkadaşlar anlar...

Canim sorunlar hep aynı daha doğrusu sorun yok.ben mugla dayım ama ist da olsam medipol hastanesin de mustafa acet çok iyi diye duydum face ten takip ediyorum eğer yaza kadar nasip olmazsa bebis ona gitmeyi düşünüyorum. Seni öyle iyi anlıyorum ki Allah sabır versin yardımcımız olsun...

Ben medipol hastnesibin hemen yanındayım ama gitmedim oraya medicalpark iyi dediler oraya gittim orda oldu asilamam kısmet artık bu ay bişey yapmam ama gelecek ay inşallah eşimi ikna edebilirsem tup bebek istiyorum nasib olursa

Yok anlamıyorlar canım. Yaşamadan anlaşılmaz bu iş. Beklemek, çok istemek, istediğin zaman olmaması... Bu duyguları ancak yaşayan bilir. O yüzden insanlar dambur dumbur konuşuyor. Bebekli çocuklu olanlara özeniyorum hatta bazen kıskanıyorum. Bunu ancak sen ben buradaki arkadaşlar anlar...

Öyle halden o hali yaşayan bilir ancak

Kime guveneyimki hangi doktora gitsem sorun yok diyor devlet hastaneleri çok yorucu ve uzun sürüyor ozeldede herkez para tuzaginda aklın karıştı .istanbul da varsa bildiginiz iyi bir doktor onerebilirmisiniz

Benim bugün aşılanın 14 ÇÜ günü normalde doktor bugün kan vermemi istemişti ama ben dün sabah test yapdım koca bir --- yani kan veresim de hiç yok olsaydı çıkardı zaten hayırlısı 2 ci aşılamam martta

Bir kac gun daha bekle kesin sonuc icin.. allah gonlune gore versin ins..

Arkadaslar benim bugun 6. gunum , hem kar yagısı hem de aldigim progestan ın da etkisiyle 1 haftadır dogru durust evden cıkmdım, işe gitmedim. Ve cook bunaldım. Bugün biriken işleri toparlamak için dışardayım. Hiç bisey hissetmiyorum ara sıra hafif kasık ağrısı oluyor. Bi de ilac aksamları cok mide bulantisi yapıyor. Benim de klasik sivilcem cenemde cikinca biraz moralim bozuldu ama hayırlısı olur inşallah. Hepimiz için dua ediyorum.

Benimde 6. gunum...
Yapmicam desem de gunlerdir vicudumu dinliyorum.. Dun aksam ilk defa hic hissetmedigim bir batma hissettim sol tarafimda, benim yumurtalar soldaydi.....Misafirlikteydim, sandalyede oturuyordum. O kadar keskin bir batma hissiydi ki etrafa belli etmemek icin sandalyeden tutundum. Belki 2-3 dakika surdu...sonra gecti...Ameliyatin sonrasi da dahil hic boyle bir sey hissetmemistim...Insallah hayra karsi cikar....:KK28:

Kime guveneyimki hangi doktora gitsem sorun yok diyor devlet hastaneleri çok yorucu ve uzun sürüyor ozeldede herkez para tuzaginda aklın karıştı .istanbul da varsa bildiginiz iyi bir doktor onerebilirmisiniz

canim ben amerikada yasiyorum. Hem burada hem turkiyedeki doktorlar bana sorun yok demisti.. Tamamen tesadufen rutin kontolde bulundu sorun... Sonra amerikali doktorum "normalde sebebsiz kisirlik olan hastalarda bir sonraki asama tani amacli laparaoskopi idi. 2 senenin kisirlik sorunu olusana laparoskopi mutlaka yapiliyordu. Ama tup bebek yontemleri gelisince, doktorlar da method degistirdi. Eger sende laparoskopi olsaydi coktan farkedilir ve duzeltilirdi" dedi.. yani doktorlar biraz da tup bebek methoduna giveniyorlar artik...Asil tani asamasi ihmal ediliyor...

Dün asilamanin 18. Günüydü test aldım yapmak için ama malesef. Olmadi kendimi yedim bitirdim aglamaktan helak oldum regl olunca eşim eve geldi benim aglamaktan gozlerimi acamiyorum şişmiş eşim teselli etti Allah ondan razı olsun .olmazsa olmasın dert etme Rabbim dilerse olur dilemezse olmaz dedi zaten o asilama da istememişti
Onun teslimi tam herşey Rabbimden diyor. Çaresizlik çok zor Rabbim aratmasin suan kotuyum inşallah dileyen herkesin olur dizinde inşallah . umudumu kaybetmiyorum ama oluruna biraktim artık
üzülme canım bende 11 yıldır çocuk sahibi olamadım ama üç yıldır tedavi oluyorum. Yıllar sonra üst üste doğumlar yapan bir sürü tanıdığım var Allah daha fazla aratmasın inşallah hiç birimize adetin normaldede gecikir mi çünkü aşılamanın 18.günüyse adetin bayaa geçmiştir de mi .

üzülme canım bende 11 yıldır çocuk sahibi olamadım ama üç yıldır tedavi oluyorum. Yıllar sonra üst üste doğumlar yapan bir sürü tanıdığım var Allah daha fazla aratmasın inşallah hiç birimize adetin normaldede gecikir mi çünkü aşılamanın 18.günüyse adetin bayaa geçmiştir de mi .

Öyle hayırlısı inşallah hayır geçmez net 28 bazen 29 30 olur okadar

canim ben amerikada yasiyorum. Hem burada hem turkiyedeki doktorlar bana sorun yok demisti.. Tamamen tesadufen rutin kontolde bulundu sorun... Sonra amerikali doktorum "normalde sebebsiz kisirlik olan hastalarda bir sonraki asama tani amacli laparaoskopi idi. 2 senenin kisirlik sorunu olusana laparoskopi mutlaka yapiliyordu. Ama tup bebek yontemleri gelisince, doktorlar da method degistirdi. Eger sende laparoskopi olsaydi coktan farkedilir ve duzeltilirdi" dedi.. yani doktorlar biraz da tup bebek methoduna giveniyorlar artik...Asil tani asamasi ihmal ediliyor...

Öyle artık doktorlarada güven kalmadı sırf para ışte 2.000 tl bir asilama test bile yapamdilar enski tahlillere vakti kaç doktora gittimse anlamiyorumki şaşırdım kaldim

Yıllardır nasılsa alıştık heray hüsrana uğramaya benim belkide ilk ve son asilamam onun için oluruna bıraktın Rabbim inşallah bir daha aratmasin kimseye çok zor dört duvar arasında sessizlik .ama umudumuz var çok sukur
Aynen bende canım hayırlısı

Evet çok şükür net bir sıkıntı yok diyelim. Facebook instagram artık bunlara bakmamaya karar verdim .canımı acıtan birazda sosyal medya. Tek sosyal ağim burası ve sizler oldunuz artık :)

benimde hesabım yok o sosyal paylaşım sitelerinde,sadece kadınlar kulübüne giriyorum, faydalı şeyler öğreniyorum

Amin canim Allah ol demedikten sonra olmaz.Hep oyle dua ediyorum cok aratmasin insallah tez zamanda versinde su konulardan 2015 hamislerine ordanda bebisimin gazi var sayfasina gecis yapalim:21:
İnşallah ya ben de şu hamilelik takvimini koymak istiyorum.:KK39: Sen kaçıncı gündesin şu an?

Ben medipol hastnesibin hemen yanındayım ama gitmedim oraya medicalpark iyi dediler oraya gittim orda oldu asilamam kısmet artık bu ay bişey yapmam ama gelecek ay inşallah eşimi ikna edebilirsem tup bebek istiyorum nasib olursa
Bende yaza bursa ya tasinicam o zaman a kadar olmazsa mustafa acet e gidip tüp bebek yaptiricam şu an asilama yaptiricam ama nedense hiç içimde ümit yok .Allah yardımcımız olsun cnm

Bende yaza bursa ya tasinicam o zaman a kadar olmazsa mustafa acet e gidip tüp bebek yaptiricam şu an asilama yaptiricam ama nedense hiç içimde ümit yok .Allah yardımcımız olsun cnm

Ümitsiz olma Allah büyük uzuluruz aglatiz ama asla ümitsiz olmayız olamayız ümidini kaybetme sakin

X