Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mervecim cevabin icin tesekkurler. Yanlis anlasildim galiba. Hastaneye gitmeden onceki iliski durumunu sordum hani 3 gun once perhiz diyorlarya onu:KK48::KK23: asilama oncesi iliski onerdimi size dr.

Uzulme canim bak hepimiz ayni durumdayiz. Seni cok iyi anliyorum kac kere hamilelik haberini aldim arkadaslarimin, kac kere agladim:KK61: bak sen hamile kalabilmissin en azindan bende o da olmadi hic. Artik bu yola girdik, tedavilerimizi aksatmayalim. Yasini bilmiyorum ama istiyorsan basla bi yerden.. bende durdum durdum ilk asilamami olucam bakalim kismet..
Paylaşınca az da olsa azalıyor üzüntü teşekkür ederim paylastigin için canım. 28 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim ama 1.5 yildir istiyoruz .daha yolun çok başındayim tedavinin. Ama sanki bedenimden çok ruhum yoruluyor. Ins güzel haberlerimizi de paylastigimiz günleri goruruz:emir_bebek::anneadayı:

Paylaşınca az da olsa azalıyor üzüntü teşekkür ederim paylastigin için canım. 28 yaşındayım 3.5 problemlerimi im ama 1.5 yildir istiyoruz .daha yolun çok başındayim tedavinin. Ama sanki bedenimden çok ruhum yoruluyor. Ins güzel haberlerimizi de paylastigimiz günleri goruruz:emir_bebek::anneadayı:

Insallah canim en kisa zamanda hayirlisi ile hepimize o guzel haberi vermek nasip olur. Burda olan herkesten Allah razi olsun, tecrubelerimizi, problemlerimizi paylasarak destek oluyoruz birbirimize. Bugun benim moralim bozuk olur,yarin senin..Burda yalniz olmadigimi hissediyorum. Cunku en yakin arkadasin bile olsa anlatamiyorsun bu problemini ve disarda surekli merakli, can yakici insanlar sorup duruyor cocuk olayini. Allah cok aratmasin insallah bizede nasip etsin. Basina gelmeyen anlamaz...

Mervecim cevabin icin tesekkurler. Yanlis anlasildim galiba. Hastaneye gitmeden onceki iliski durumunu sordum hani 3 gun once perhiz diyorlarya onu:KK48::KK23: asilama oncesi iliski onerdimi size dr.
Cnm yumurtalar çatlamadığı için ilişki önermiyolar aşılamadan sonra öneriyolar yumurta çatladıktan sonra döllenme oluyo

Allahım umutlanmıcam dedikçe bişeyler oluyo göğüs kaşıntısı uyuklamak yetmezmiş gibi iş yerinde arkadaşım bence sen hamilesin öyle hissediyorum dedi akşamına aynı cümleyi ablam kurdu ya beni uyutsalarda 2 martta uyandırsalar ne güzel olur:))

Super olurr:KK76: birde bu hisler dogru ciksaa yemede yaninda yat durumu olur canim. Dadundan yinmez:KK49:

Kızlar bugün arkadaşımın hamile olduğunu duydum ve sevinmenin yanında eşimi arayıp hickira hickira agladim 1yıl önce bir boş gebelik geçirdim ama bir daha tık yok .hiç bir problem yok bebekte yok.2 kez yumurta takibi sonuç hüsran. Bu ay doktorum iğneyle yumurta takibi dedi ancak ben sabredemiyorum ve asilama yapicaz galiba.adetin 6. Gunu 2. Igne mi eşim vuracak bu aksam yarın kontrol.
duygularimi bu kadar açık kimseyle paylasamiyon um kızlar. Icim içime sigmiyor ve işin kötüsü tüp bebek dışında ümidim yok
Ayy canım seni çok iyi anlıyorum inan. Ben de aynı durumdayım. İnsan bir yerden sonra dayanamıyor artık. Aşılama yap, ilaçla vakit kaybetme bence.

arkadaşlar puregon kullanıp göğüs hassasiyeti yaşayanlar var mı? benim aşılamam iptal oldu. çatlama iğnesi vurulmadım ama bu göğüs hassasiyeti hala geçmedi

Caniiim seninlede bicok seyimiz ayni:KK51: bizimde morfoloji 2 ydi. Konusmuktuk seninle..hatta sizin diger degerler daha yuksekti galiba bizden. Insallah hamile kaliriz ikimizde:anneadayı: ve hatta burdaki butun arkadaslar:anneadayı::emir_bebek:
Evet canm dogru konustuk..he bi de benm doktrm iğne için gideceğim gün hep bir öncesinde ilişkiye girin diyor.her doktorn tedavi süreci farklı benm 4.klomen+ovitrelle kullanişm hep iğneden bie gün önce ilişki diyor sonrasında da gün aşırı diyor.3 gün perhizi okuyunca biz de stres oldk süre az diye ama doktrm hiç önemli değil dedi bilemiyorum artık allaha bıraktım o ol der ve olur inş

Aynen canim sabah mesakkatli bir kar trafigi ile hastaneye gidebildim cok sukur. Dr. Gonal f igneyi kesti yumurtam 20 mm olmus, digeride 14 mm. Catlatma ignemi verdi bu gece 1 de yap dedi. C.teside 1 de asilamam olacak kismetse.. yalniz esimin perhizi icin fazla zaman kalmadi. Bu gece perhize girse c.tesi sabaha kadar dolu dolu 2 gun bile olmuyor. O konuya takildim, 3 gun perhiz olmali diye biliyirdum. Ama iste sartlar oyle gerektirdi, havadan dolayi dun gidemeyince bugun ogrendim asilama gunumu.. onceki kontrollerde p.tesi olur diyordu cunku asilamaya.. Uzun anlattim yine yaa:KK76:

anlat anlat sen ben uzun sohbetleri severim. bu 2 günde enerji verici gıdalar yesin eşin, mesela köme, harnup pekmezi veya kaynatıp içir, kuru incir yani benim ilk anda aklıma gelenler bunlar, bende eşime takviye etmeye başladım bi yandan, pazartesi salı gibi yaparız büyük olasılıkla demişti dr,cumartesi kontrolüm var bakalım nolcak, herşeyden önce Allah onay versin hepimize inşallah,bizide duası kabul olmuş kulları arasına katsın.

anlat anlat sen ben uzun sohbetleri severim. bu 2 günde enerji verici gıdalar yesin eşin, mesela köme, harnup pekmezi veya kaynatıp içir, kuru incir yani benim ilk anda aklıma gelenler bunlar, bende eşime takviye etmeye başladım bi yandan, pazartesi salı gibi yaparız büyük olasılıkla demişti dr,cumartesi kontrolüm var bakalım nolcak, herşeyden önce Allah onay versin hepimize inşallah,bizide duası kabul olmuş kulları arasına katsın.
Amin canim Allah ol demedikten sonra olmaz.Hep oyle dua ediyorum cok aratmasin insallah tez zamanda versinde su konulardan 2015 hamislerine ordanda bebisimin gazi var sayfasina gecis yapalim:21:

11
Kızlar bugün arkadaşımın hamile olduğunu duydum ve sevinmenin yanında eşimi arayıp hickira hickira agladim 1yıl önce bir boş gebelik geçirdim ama bir daha tık yok .hiç bir problem yok bebekte yok.2 kez yumurta takibi sonuç hüsran. Bu ay doktorum iğneyle yumurta takibi dedi ancak ben sabredemiyorum ve asilama yapicaz galiba.adetin 6. Gunu 2. Igne mi eşim vuracak bu aksam yarın kontrol.
duygularimi bu kadar açık kimseyle paylasamiyon um kızlar. Icim içime sigmiyor ve işin kötüsü tüp bebek dışında ümidim yok

canım o kadar sıkıntı yapma zararı yine kendine veriyosun, senin içinde uygun bi zaman belirlenmiştir Allah tarafından,ben 7 senedir uğraşıyorum, 6 ay önce kaynım evlendi eltim ilk aydan hamile kaldı, içim çok buruldu kendimle çok zıtlaştım, bi yanım neden diye haykırdı bi yanım fesatlık yapma dedi, şuan akışına bıraktım, inan kötünün kötüsü var, senin sorunun yok son çare de olsa tüp bebek şansın var, bazılarının o şansıda yok, benim arkadaşım kardeşi daha 26 yaşında yeni evlendi, kız kalp krizi geçirmiş doktor gebeliği kesinikle yasaklamış ölürsün demiş, o hiç anne olamayacak, Allah ımın bu gününe çok şükür de ve akışına bırak, su akar yatağını bulur, Allah doğru zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah

Amin canim Allah ol demedikten sonra olmaz.Hep oyle dua ediyorum cok aratmasin insallah tez zamanda versinde su konulardan 2015 hamislerine ordanda bebisimin gazi var sayfasina gecis yapalim:21:

aminnn o sayfalara bende çok özeniyorum, arada girip bakıyorum hamileler ne yazıyo ne yapıyo diye, yalnız değilmişim demekki, inşalah tez zamanda orada yazışırız, bulantın varmı şikayetlerin ne diye sorarız birbirimize

aminnn o sayfalara bende çok özeniyorum, arada girip bakıyorum hamileler ne yazıyo ne yapıyo diye, yalnız değilmişim demekki, inşalah tez zamanda orada yazışırız, bulantın varmı şikayetlerin ne diye sorarız birbirimize
:-)Dun gece canim cok... cekti kocisi gonderdim manava diye yazariz insallah:KK16::KK70:(Bu hayalide ilk defa kurdum he, zamanimi yaklasti nedir)

canlar şuanda fostimon ve cetrotide iğne vurunuyorum ilk aşılamam olacak Allah izin verirse bu konuda tecrübem yok yarın da hastaneye kontrole gitçem yumurtaların durumuna göre ne yapcamı Söylüyorlar bundan önce 3 kere iğne kulandım ama yumurtlama takibi oldu sadece Herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için

kızzlar izmirde aşılama yaptıan yada yaptıracak olan var mı fiyatları nasıl acaba?

Kızlar sanki çok farklı hissediyorum aşılamadan sonra anne adayı gibi vucudumdaki farklılıkları inceliyorum sizddede oluyomu
Daha asilamami olmadim canim, ama gecen yil bi kere catlatma ignesi yaptirmistim hamilelik gibi yan etkileri vardi. Kasik, bel agrisi vs. 7- 8 gun hamile gibi hissetim kendimi..hamilelik hormonu old.icin ignede normalmis bu, keske devam etseydi ama adet olunca hayaller sondu..insallah bu sefer hayalde kalmaz, seninde hislerin dogrudur hamis haberini aliriz tez zamanda:anneadayı:

X