Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım. Dr bir hafta bekle dedi. Perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum. :rolleyes:Tabii bu arada adet olmazsam.:KK17: Bana hiçbir şey vermedi sonrasında. Güzel haberler verirsin inşallah.

Insallah canim insallah hepimiz guzel haberler veririz. Asilama icin idrara sIkIsIk olmak gerekiyormus o halde yaptirdim asilamami, ayiptir soylemesi wc ye yeni gittim korkumdan:KK17: tutsun diye. Umut dunyasi iste:KK16:

Benim 15. günüm canım. Heyecan dorukta anlayacağın.

HAdi insallah ilk guzel haber gelir...

Valla ben test yapmaya basladim henuz 7 gun gecti asilamadan...:cool:
Hem meraktan hem de catlama ignesinin ettkisi ne zaman vicudan atiliyor anlamak icin...Asilamanin 3.gunu basladim, tabi cift cizgi gayet neeti simdi nerdeyse silindi...Yani bundan sonrasi ins gercek test sonucu olacak...Bundan sonra artik 11 yada 12 gunu beklerim test yapmak icin...cunku artik buliyorum ki catla ignesi tamamen gitti....Geliba ben cok tez canliyim, hemen sonuc olsun istiyorum:KK69:...ama masallah cok sabirlisiniz, insallah guzel haberlerle gelirsiniz...:anneadayı::nazar:

Insallah canim insallah hepimiz guzel haberler veririz. Asilama icin idrara sIkIsIk olmak gerekiyormus o halde yaptirdim asilamami, ayiptir soylemesi wc ye yeni gittim korkumdan:KK17: tutsun diye. Umut dunyasi iste:KK16:
Ayy sevindim ben sıkışmıştım çünkü abdestim bozulmasın diye gitmemiştim bende sıkışık olmak zararlıdır diye düşünmüştüm

Ayy sevindim ben sıkışmıştım çünkü abdestim bozulmasın diye gitmemiştim bende sıkışık olmak zararlıdır diye düşünmüştüm

Bana biraz sIkIsIk gel dediler, benim birazdanda fazlaydi canim:confused:. Sonrasindada epey tuttum kasiklarim patladi resmen, hersey bebisler icin, hayirlisiyla gelsinler diye nelere katlaniyoruz

Amin canm, senin 15. Gunun ve dr. 1 hafta dahami bekle dedi:KK57: nasil dayaniyorsun test yapmamak icin, ben olsam catlardim meraktan canm:KK70: bu arada varmi belirtin sikayetin vs?
Ben salı gittim dr'a yani 11. günde. O zaman dedi 1 hafta bekleyelim diye. Bnim son adet tarihim 25 ocak. adetim 4-5 gün gecikebiliyor. Belki ondan demiştir. Aslında bir iki şikayetim var ama adet göreceğim için herhalde deyip düşünmemeye çalışıyorum. Testte tek çizgi görmekten bıktım. Ondan erkenden yapasım yok. Mesela dün baya koyu kıvamlı sarı akıntı geldi. Bugün beyaza döndü. Normalde adetten önce hep beyaz akıntı gelir. Ayrıca bugün inanılmaz göğüslerimin ucu acıyor. Fazla hareket etsem veya sağa sola dönsem yatakta acıyor. Adetten birkaç gün önce de acırdı ama bu kadar değil. Ve sadece göğsümün etrafı acırdı, ucu değil. Böyle belirtiler var şimdilik. Bakalım ne olacak. :KK55:

HAdi insallah ilk guzel haber gelir...

Valla ben test yapmaya basladim henuz 7 gun gecti asilamadan...:cool:
Hem meraktan hem de catlama ignesinin ettkisi ne zaman vicudan atiliyor anlamak icin...Asilamanin 3.gunu basladim, tabi cift cizgi gayet neeti simdi nerdeyse silindi...Yani bundan sonrasi ins gercek test sonucu olacak...Bundan sonra artik 11 yada 12 gunu beklerim test yapmak icin...cunku artik buliyorum ki catla ignesi tamamen gitti....Geliba ben cok tez canliyim, hemen sonuc olsun istiyorum:KK69:...ama masallah cok sabirlisiniz, insallah guzel haberlerle gelirsiniz...:anneadayı::nazar:
Woow sen de çok hızlısın. İnşallah güzel sonuç gelir hepimizden.:KK19:

Kızlar bu hafta nasip olursa asilamami yaptiricam Aşılama öncesi veya sonrası dikkat ettiğiniz şansı arttırmak için yaptığınız bişey var mı?

Ben salı gittim dr'a yani 11. günde. O zaman dedi 1 hafta bekleyelim diye. Bnim son adet tarihim 25 ocak. adetim 4-5 gün gecikebiliyor. Belki ondan demiştir. Aslında bir iki şikayetim var ama adet göreceğim için herhalde deyip düşünmemeye çalışıyorum. Testte tek çizgi görmekten bıktım. Ondan erkenden yapasım yok. Mesela dün baya koyu kıvamlı sarı akıntı geldi. Bugün beyaza döndü. Normalde adetten önce hep beyaz akıntı gelir. Ayrıca bugün inanılmaz göğüslerimin ucu acıyor. Fazla hareket etsem veya sağa sola dönsem yatakta acıyor. Adetten birkaç gün önce de acırdı ama bu kadar değil. Ve sadece göğsümün etrafı acırdı, ucu değil. Böyle belirtiler var şimdilik. Bakalım ne olacak. :KK55:

11. Gun neden gitmistin dr.a tahlil yapilsin diyemi canm?Hadi bakalim persembeye kdr cok var bi bakmissin kese bile gozukmus:KK76:

Hmm beni bir daha cagirmadi. Catlatma ignesinden sonra kesin catlamiyormu yumurta canim anlamadim:KK64:
Çatlamayabiliyormuş canım dr öyle dedi. Bazı hastalarında 7 çıkmış mesela aşılamadan sonra değer. Aşılama da güme gider böyle olursa dedi. 10'un üzerinde olması gerekiyormuş değerin.

Çatlamayabiliyormuş canım dr öyle dedi. Bazı hastalarında 7 çıkmış mesela aşılamadan sonra değer. Aşılama da güme gider böyle olursa dedi. 10'un üzerinde olması gerekiyormuş değerin.
Her dr ve merkez farkli calisiyor demekki,onemli bisey bununda bakilmasi

Slmlar herkese öncelikle uzun zamandır bu siteyi ve sizleri takip ediyorum bende sizlerle aynı dertten muzdaripim subatin 13unde aşılama yaptirdim ve bugun 9 uncu gunum kacgundur feci bel ağrısı ve hafif bi kasık ağrısı felaket bi kabizligim var goguslerim sisti ve hafif hafif aciyor tabii bunlar hamilelik belirtisi diyemem olsun isterim o ayri tabii ve progesteron fitil kullaniyorum bu onunda yan etkisi olabilir boyle iste bekliyorumm ayin 27sinde test yaptir dedi dr sabretmeye calisiyorumm

Slmlar herkese öncelikle uzun zamandır bu siteyi ve sizleri takip ediyorum bende sizlerle aynı dertten muzdaripim subatin 13unde aşılama yaptirdim ve bugun 9 uncu gunum kacgundur feci bel ağrısı ve hafif bi kasık ağrısı felaket bi kabizligim var goguslerim sisti ve hafif hafif aciyor tabii bunlar hamilelik belirtisi diyemem olsun isterim o ayri tabii ve progesteron fitil kullaniyorum bu onunda yan etkisi olabilir boyle iste bekliyorumm ayin 27sinde test yaptir dedi dr sabretmeye calisiyorumm
Hayırlısı olsun canım bende 12.de yaptırdım 5.6 gün dediğin ağrılar oldu ama suan yok ben adet olmazisem 1 hafta sonra gideceğim ayin 23 adet günüm hayırlısı inşaallah güzel haberler veririz

Woow sen de çok hızlısın. İnşallah güzel sonuç gelir hepimizden.:KK19:

Evet ya...ben hayatta dayanamam sizin kadar...:KK45:

Ben neyse halim ciksin falim der bakarim..:KK28:..galiba fazla gercekci olamamdan...ne yersiz uzuleyim ne de yersiz umutlanayim...neyse o olsun isterim...(Benim evde 50 kadar hassas (5iu) hamilelik testi var. Cok ucuza almistim internetten 5-6 dolar falandi, o yuzden hamilelik testi yapmak ben de pek baski yapmiyor..)

Bu arada az once bir test yaptim ve cok hafif bir cizgi cikti...Esim bile gorebildi......kafam karisti.o_O..asilama geceli 7 gun oldu...ignenin etkisinin gectigini biliyorum cunku diger teslerim hep negatif...belki de test bozuk deyip dusunmemeye calisiyorum. (aslinda fotografini cektim ama simdi gereksiz aksiyon olmasin. Bozuk testir degil mi...:KK50:)

bu arada ben de hic gogus hassasiyeti yok...sabah adet sancisi gelecek gibi bir sey hissettim...ogleden sonra ise sol tarafimda batma ve sislik hissediyorum...:KK51:

X