Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yeni kullanmaya başladım 3. Gün henüz bişi yok cnm.mumkunse de olmasın her ay goguslerimi takip etmek bile yordu :KK43: senin neden asilaman iptal oldu cnm
17 yumurtam gelişti.7-8 tanesi olgunlaşmış çatlamaya hazırdı ve diğerleride 14-16mm lerdi. bu yüzden de iptal ettiler çoğul gebelik riski yüzünden iptalmiş. maximum 3 olgun yumurta istiyorlarmış vs. vs. dediler ilaç dozunu ayarlayamadılar bence. belki son 4 ipnemi 25 lik vursaydım bu sıkıntı olmazdı. 75 devam ettirmişlerdi.

Benimde 6. gunum...
Yapmicam desem de gunlerdir vicudumu dinliyorum.. Dun aksam ilk defa hic hissetmedigim bir batma hissettim sol tarafimda, benim yumurtalar soldaydi.....Misafirlikteydim, sandalyede oturuyordum. O kadar keskin bir batma hissiydi ki etrafa belli etmemek icin sandalyeden tutundum. Belki 2-3 dakika surdu...sonra gecti...Ameliyatin sonrasi da dahil hic boyle bir sey hissetmemistim...Insallah hayra karsi cikar....:KK28:
Ay hadi insallah hayra alamettir o batma hissi. Aynen bisey hissedermiyim diye bakiyorum ben de hicbisey yok:)

Öyle artık doktorlarada güven kalmadı sırf para ışte 2.000 tl bir asilama test bile yapamdilar enski tahlillere vakti kaç doktora gittimse anlamiyorumki şaşırdım kaldim

Universite arastirma hasteneler falan ansil turkiyede belki onlara gidebilirsin.. Ben tiroidden, prolactine, bagisiklik sistemi rahatsizliklarindan rahim filmine herseyi yapmistim...sonuc hep normaldi...Eger butun testleri yaptiysan,(sadece hormon testleri degil diger testleri dahil) bence sen de laparoskopiyi dusunebilirsin...sebebi bulunmadan tup bebek yapmak daha yorucu ve masrafli olabilir.. benim bir tane negatif tup denemem var turkiyeden-Bahceciden...Amerikada doktor nasil tup bebekte nasil fark etmezler bunu dedi.(Hala cok kizginim Bahceci tup bebek merkezi..resmen kobay gibi kullandilar.)..simdi once asilama sonra olmaz tup bebek denicez..Ameliyat sonrasi asilamaya %20-30 sans verilince direk tup bebege gecmedik...

Kızlar benim 8. Günüm aşılama yapılalı 23 adet günüm aman bugün sancım olmaya başladı.bilmiyorum ilk ve son oldu zaten

17 yumurtam gelişti.7-8 tanesi olgunlaşmış çatlamaya hazırdı ve diğerleride 14-16mm lerdi. bu yüzden de iptal ettiler çoğul gebelik riski yüzünden iptalmiş. maximum 3 olgun yumurta istiyorlarmış vs. vs. dediler ilaç dozunu ayarlayamadılar bence. belki son 4 ipnemi 25 lik vursaydım bu sıkıntı olmazdı. 75 devam ettirmişlerdi.
Benim tahmini bu ay 6 yumurta olacak gibi dedi doktor normal dedi.bu kadar yumurta varken tüp bebek dusunebilirdiniz cnm bunu bi yerde okumuştum

İnşallah ben de şu hamilelik takvimini koymak istiyorum.:KK39: Sen kaçıncı gündesin şu an?

Canim ben yarin asilamami olucam, yani bugunde diyebilirim (c.tesi oldu artik) saat 1 de kismetse. Sonucu simdiden cok merak ediyorum. Nasil gecicek bilmiyorum 15 gun, dusunmiycem desemde yapamam eminim. Senin asilamada kacinci gunun?

Kizlar 6 gundur kullandigim gonal f ve dun gece yaptigim catlatma ignesinden sonra simdiden ara ara agriyor kasiklarim ve gece mide bulantim basladi. Bunlarin hepsi ignelerin yan etkileri, daha asilamami bile olmadim:KK35: hamilelik belirtisi bile olsa ignelere bagliycam bundan sonraki belirtileri.. gecen yil catlatma ignesi yaptirmistim ve o zamanda oldu kasik ve bel agrisi ama gebelik olmadi. Uzun lafin kisasi belirsizlik ve merakla beklenecek gunler var onumde bakalim...

Canim ben yarin asilamami olucam, yani bugunde diyebilirim (c.tesi oldu artik) saat 1 de kismetse. Sonucu simdiden cok merak ediyorum. Nasil gecicek bilmiyorum 15 gun, dusunmiycem desemde yapamam eminim. Senin asilamada kacinci gunun?
Bende senin gibi düşünüyodum nasıl geçeçek diye aşılamamın 6. Gününe geldim yolu yarıladım resmem inanamıyorum

Konunun sahibi olarak ilk aşılamamdı ve dün hastalandım kozlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ikinci aşılama ya başlıyorum bakalım artıknasipppp

Benim 15. günüm canım. Heyecan dorukta anlayacağın.

Merhaba kizlarr bugun asilamami yaptirdim, crinone jel verdi dr. 15 gun sonrada kan testi yaptir dedi. Evdeyim geri sayim basladi, hakkimizda hayirlisi olsun insallah.. guzel haber gelirse cok sevinicem ama negatif cikarsada yeniden yikilacagimin dusuncesi strese sokuyor simdiden...

Konunun sahibi olarak ilk aşılamamdı ve dün hastalandım kozlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ikinci aşılama ya başlıyorum bakalım artıknasipppp

Amin canimm, uzulme demek teselli etmiyor biliyorum.. 2. Asilamaya hemen basliyormusun? Beklenen gun gelmiyor gibi ama aslinda zaman cabuk geciyor. Hayirlisi olsun yeniden canim

15 mi:eek: ayy bende heyecanlandim simdi, insallah senden guzel bir haber gelsin canim :KK5: nezaman yaptircaksin kan tahlilini. Bende 2 saat once asilamami oldum, dr. Crinone verdi sende kullanmismiydin bunu?
İnşallah canım. Dr bir hafta bekle dedi. Perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum. :rolleyes:Tabii bu arada adet olmazsam.:KK17: Bana hiçbir şey vermedi sonrasında. Güzel haberler verirsin inşallah.

X