Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy canım seni çok iyi anlıyorum inan. Ben de aynı durumdayım. İnsan bir yerden sonra dayanamıyor artık. Aşılama yap, ilaçla vakit kaybetme bence.
Ins cnm hep dua ediyorum.rabbim bebeğin zamanı gelmediyse sabır ver diye.Bugun doktorumla konusucam o her ne kadar istemese de aşılama istiycem

arkadaşlar puregon kullanıp göğüs hassasiyeti yaşayanlar var mı? benim aşılamam iptal oldu. çatlama iğnesi vurulmadım ama bu göğüs hassasiyeti hala geçmedi
Ben yeni kullanmaya başladım 3. Gün henüz bişi yok cnm.mumkunse de olmasın her ay goguslerimi takip etmek bile yordu :KK43: senin neden asilaman iptal oldu cnm

11

canım o kadar sıkıntı yapma zararı yine kendine veriyosun, senin içinde uygun bi zaman belirlenmiştir Allah tarafından,ben 7 senedir uğraşıyorum, 6 ay önce kaynım evlendi eltim ilk aydan hamile kaldı, içim çok buruldu kendimle çok zıtlaştım, bi yanım neden diye haykırdı bi yanım fesatlık yapma dedi, şuan akışına bıraktım, inan kötünün kötüsü var, senin sorunun yok son çare de olsa tüp bebek şansın var, bazılarının o şansıda yok, benim arkadaşım kardeşi daha 26 yaşında yeni evlendi, kız kalp krizi geçirmiş doktor gebeliği kesinikle yasaklamış ölürsün demiş, o hiç anne olamayacak, Allah ımın bu gününe çok şükür de ve akışına bırak, su akar yatağını bulur, Allah doğru zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah
Evet çok şükür net bir sıkıntı yok diyelim. Facebook instagram artık bunlara bakmamaya karar verdim .canımı acıtan birazda sosyal medya. Tek sosyal ağim burası ve sizler oldunuz artık :)

Hayırlı cumalar kızlar bugün birbirimiz için bol bol dua edelim.. Ayrıca herhangi bir belirti yaşayan var mı merak ediyorum...

Benim bugün aşılanın 14 ÇÜ günü normalde doktor bugün kan vermemi istemişti ama ben dün sabah test yapdım koca bir --- yani kan veresim de hiç yok olsaydı çıkardı zaten hayırlısı 2 ci aşılamam martta

Benim bugün aşılanın 14 ÇÜ günü normalde doktor bugün kan vermemi istemişti ama ben dün sabah test yapdım koca bir --- yani kan veresim de hiç yok olsaydı çıkardı zaten hayırlısı 2 ci aşılamam martta
Benim de 14 ama ben 4-5 gün bekleyeceğim. Testte şimdi çıkmayabilir ama.

Arkadaslar benim bugun 6. gunum , hem kar yagısı hem de aldigim progestan ın da etkisiyle 1 haftadır dogru durust evden cıkmdım, işe gitmedim. Ve cook bunaldım. Bugün biriken işleri toparlamak için dışardayım. Hiç bisey hissetmiyorum ara sıra hafif kasık ağrısı oluyor. Bi de ilac aksamları cok mide bulantisi yapıyor. Benim de klasik sivilcem cenemde cikinca biraz moralim bozuldu ama hayırlısı olur inşallah. Hepimiz için dua ediyorum.

Arkadaslar benim bugun 6. gunum , hem kar yagısı hem de aldigim progestan ın da etkisiyle 1 haftadır dogru durust evden cıkmdım, işe gitmedim. Ve cook bunaldım. Bugün biriken işleri toparlamak için dışardayım. Hiç bisey hissetmiyorum ara sıra hafif kasık ağrısı oluyor. Bi de ilac aksamları cok mide bulantisi yapıyor. Benim de klasik sivilcem cenemde cikinca biraz moralim bozuldu ama hayırlısı olur inşallah. Hepimiz için dua ediyorum.
Hayırlısı olsun. 6. gün çok erken tabii. Allah dualarımızı kabul etsin.

Slm siz tahlil yaptırdınızmı veya test merak ettim sizi

Dün asilamanin 18. Günüydü test aldım yapmak için ama malesef. Olmadi kendimi yedim bitirdim aglamaktan helak oldum regl olunca eşim eve geldi benim aglamaktan gozlerimi acamiyorum şişmiş eşim teselli etti Allah ondan razı olsun .olmazsa olmasın dert etme Rabbim dilerse olur dilemezse olmaz dedi zaten o asilama da istememişti
Onun teslimi tam herşey Rabbimden diyor. Çaresizlik çok zor Rabbim aratmasin suan kotuyum inşallah dileyen herkesin olur dizinde inşallah . umudumu kaybetmiyorum ama oluruna biraktim artık

Dün asilamanin 18. Günüydü test aldım yapmak için ama malesef. Olmadi kendimi yedim bitirdim aglamaktan helak oldum regl olunca eşim eve geldi benim aglamaktan gozlerimi acamiyorum şişmiş eşim teselli etti Allah ondan razı olsun .olmazsa olmasın dert etme Rabbim dilerse olur dilemezse olmaz dedi zaten o asilama da istememişti
Onun teslimi tam herşey Rabbimden diyor. Çaresizlik çok zor Rabbim aratmasin suan kotuyum inşallah dileyen herkesin olur dizinde inşallah . umudumu kaybetmiyorum ama oluruna biraktim artık
Cnm herşeyin hayırlısını versin cnm elbet onunda bir zamanı vardır biz 5 senedir istiyoruz bu benim ilk aşılamam kısmet ne zmn bilmem tabi ama olmazsa üzülmemekte kararlıyım tabi üzülüyosun ama benim için hayırlı değilmiş diyeceksin

Cnm herşeyin hayırlısını versin cnm elbet onunda bir zamanı vardır biz 5 senedir istiyoruz bu benim ilk aşılamam kısmet ne zmn bilmem tabi ama olmazsa üzülmemekte kararlıyım tabi üzülüyosun ama benim için hayırlı değilmiş diyeceksin

Elbette herzaman hayırlısı dedim benim 7 yıl olacak ve bir sebepte yok olmaması için aklın almıyor ama sonra diyorum herşey Rabbim dilerse olur demekki hayırlısı değil ama üzülmemek elde değil . kendimi biraktim eşim Kiyamam ona beni teselli edip kendi yandı farkındayım benimde ilk asilamam belkide son olacak .

Çok iyi anlıyorum seni. Ben de her ay aynı şeyleri hissediyorum. Napalım canım, olana kadar deneyeceğiz. Pes etmek yok inşallah. En Büyük KK

Elbette herzaman hayırlısı dedim benim 7 yıl olacak ve bir sebepte yok olmaması için aklın almıyor ama sonra diyorum herşey Rabbim dilerse olur demekki hayırlısı değil ama üzülmemek elde değil . kendimi biraktim eşim Kiyamam ona beni teselli edip kendi yandı farkındayım benimde ilk asilamam belkide son olacak .
Cnm anlıyorum seni gerçekten çok zor bizimde aynı bi sorunumuz yok sen hangi ildesin

Çok iyi anlıyorum seni. Ben de her ay aynı şeyleri hissediyorum. Napalım canım, olana kadar deneyeceğiz. Pes etmek yok inşallah. En Büyük KK

Dayanamıyorum çocuk görünce ALlaha isyan değil Rabbim affetsin ama evlatsizlik canini çok yakıyor bogazimda düğümleniyor çocuk sesi duysam .kiracimiz evlendi iki ay sonra hamile kaldı şimdi çocuğun sesi geliyor her namazda dua ediyorum ne olur Rabbim bu sesden bu nefesten bizleri mahrum etme diye inşallah olacak diyorum .inşallah olacak :KK61:

Dayanamıyorum çocuk görünce ALlaha isyan değil Rabbim affetsin ama evlatsizlik canini çok yakıyor bogazimda düğümleniyor çocuk sesi duysam .kiracimiz evlendi iki ay sonra hamile kaldı şimdi çocuğun sesi geliyor her namazda dua ediyorum ne olur Rabbim bu sesden bu nefesten bizleri mahrum etme diye inşallah olacak diyorum .inşallah olacak :KK61:
Aynen benim de komşum var. İkinciye hamile kaldı hemen 6 ay sonra. İnsan içinden geçirmeden edemiyor.

X