Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama ile gebe kalanlar bilgilerinizden faydalansak ben 17 gün bitecek hala test yapmadım belimde yatinca bir agri ve sadece sol kasikta bir tuhaflık var agri değil ışte ne bileyim tarifsiz bunun dışında bir belirtim yok birde durmadan vc ye gidiyorum soguktandir diyorum ama inşallah iyi olur

Bence senin yapma zamanın geldi. Bana hamilesin gibi geliyor. Öğren de kurtul en azından.

Rana canım şu testi yapda sende Kurtul bizde 17 ci gün.. normalde ben ovitrelle iğnesi den sonra hep 17 ci gün hastalanıyorum bugün 12 ci günüm busefer nasıl olcak bakalım 2 kere öyle oldu çünkü sen yapp testtt

Slm kızlar benim buğün 3. Günüm oluyo aşılamaya ama göğüslerim çok ağrıyo bu kadar çabuk belirti vermez herhalde

15 dakika önce abdest almak için lavobaya gittim vaktin biraz akıntının rengi değişik geldi korktum tamam kesin adet oluyorum dedim stres yaptım sanırım neyse şimdilik birşey yok inşallah bişey olmaz. Bende bilip kurtulmak istiyorum ama çok endişeliyim

Belirtilerin cok sanki hamilelik gibi ama Allah bilir, bence de test yap artik... bozuna kendini de yorma...

Eylül ayında yaptırmış olduğum aşılamam tutmuştu %2 ile sıkıntı etmeyin bence nasipte varsa olur..
Çok tşk ederm cevap verdiginiz için umutsuzluğa kapıldgm için kendime örnek birilerini arıyorm %2 morfoloji ile aşılama tutmaz tarzı seyler duydm Rabbim ol derse olur elbette düşünmemeye çalışsam da elimde değil ilk öğrendiğimizde cok üzüldük aylardr deniyorz ilk aşılamamı Cumartesi oldm insallah sizinki gibi tutar

bende ve eşimde herhangi bir problem yok. tüm tahlillerimiz hsg falan olması gereken gibi çıktı. problem olmadığını zaten biliyorduk daha önce 2 kere hamile kaldım. 1 düşük 1 dış gebelik olmuştum ve ameliyatla dış gebeliğim sonlandırıldı. herhangi bir arıza var mı diye hsg çekildim oda temiz çıktı. neyse puregon 75 ile reglimin 2 günü tedaviye başladık. reglin 6. gübü 2 yumurta gelişmeye başlamıştı reglin 8. günü 13 mm 11mm lerdi regin 12. günü 17 yumurtam gelişmiş ve aşılamam iptal edildi. sinirlerim bozuldu.

benim yumurtalar daha yeni gelişiyor 100 ünite vurunuyorum iğneyi, cumartesi günü bakılacak yumurtalara ama önceki aşılamamda 8 yumurtam vardı

Slm kızlar benim buğün 3. Günüm oluyo aşılamaya ama göğüslerim çok ağrıyo bu kadar çabuk belirti vermez herhalde
canım merhaba bende 14 şubatta aşılama yaptırdım o günden bu yana belim ağrıyor ve göğüslerim kaşınıyo zaman zaman da sızlıyo. Sanırım sitelerde belirtiydi aşılamaydı diye çok gezindim psikolojim bozuldu diyorum :))

benim pazartesi 11. gün olacakda sen istersen doktorunu ara bi durumu sor ne diyor ona göre hareket et ama mecbur gitmen gerekiyosada git derim canım, yani gerekirse dağları del git.

17 yumurta mı Ne kadar çok olmuş. Demekki klomen kullansan yeterli olacak. Vardır bir hayır bunda da, üzülmemeye çalış. Başka şeylerle meşgul ol diğer aşılamaya kadar, o zaman günler daha çabuk geçer.

tekrar aynı iğneden deneyecekler sanırım aynı raporu çıkarıyorlar. fsh sorunu olanlara iğne ile başlatıyorlar ama bende herhangi bir sorun yok. kendi kendimede 2 olgun yumurtam oluyordu. devlette tedaviye başlayınca bu şekilde yapıyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…