- 9 Şubat 2015
- 89
- 108
- 47
Stres yapma hic benim 9. Gun 15-16 mm olmustu ve son kontrolde 20 mm civarında olmasına ragmen o gece içine 75 iu daha gonal f yap demişti doktor. Adetin normalde kac gun suruyor bilmiyorum ama 28-30 gunse daha 3-4 gunun var muhtemelen. Bu isler strese gelmiyor, zaten bugün de gitsen her halukarda bu gece icin gonal f yap diyecekti doktor, İnşallah yarın gidersin. Ama ilacını gunduzden temin et ki yarın gece ilaçsız kalma.Kizlarr cok ama cok stresliyim suan, ne olur yardim edin. Asilama icin gonal f igne kullaniyorum bugun adetin 9. Gunu dr. Kontrolum vardi ama bugun ama hava o kadar kotuki hastaneye gidemiyorum sabah dr. Aradim ancak hemsireyle konusabildim. Gelemedigimi soyledim (bu arada gunluk 75 doz igne yapiyorum ve sadece bugunluk dozum kaldi ignede) benim doktorum musait degilmis orada ortak calistiklari diger dr. Ile gorusmus hemsire. Bana dediki bugun icin yine 75 doz uygulayin ama yarn gelin...p.tesi gunku kontrolumde 11 ve 11.5 mm 2 yumurtam vardi. Yarina kadar catlama seviyesinde buyumez dimi bu yumurtalar. Cok fazla stres yaptim nolu bisey diyin