Hayırlısı bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.Bende 11 ci gün belirti yok ama hayırlısı inşallah martta tekrar aşılama eğer olmazsa ilkinde nasipppp
ben de senin gibi düşünüyorum.Bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum o testi bir gün beklemek zor geliyor birde negatif görmek en acisi en iyisi hiç birşey yokmuş gibi beklemek sanırım
ben de senin gibi düşünüyorum.
16 gun uzun bir sure asilamada..en azindan idrar testi yapsaydin canim..belki de hamilesi bosuna stresle geciyor gunlerin...
12. Gün yaptım ama çıkmadı bende oluruna biraktim
12.gunle 16 gun arasinda cok fark var, inan bana simdiki sonucun daha net olur...
Canim test yap ki bundan sonrasi belli olsun.. Eger hamile isen harika, :) daha dikkatli olursun.. eger degilsen bosuna progestoran hormonu aliyorsun, birakana kadar adet olmazsin... azindan ogren ona gore planla...
slm arkadaşlar, bende 7 yıldır bebek için uğraşıyorum, ekim 2014 de ilk aşılamamı yaptırdım negatif çıktı meğer prolaktinim 92 olmuş ondan tutmamış, ilaç kullandım şuan normal tüp bebeğe gidecektim bu ay ama doktorum son bi aşılama deneyelim olmazsa öbür ay tüp için hazırlarım seni dedi olur dedik, şuan gonal f 450 kullanıyorum pazartesi yada salı günü aşılamam olacak, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Oylemi diyorsun em8n değilim bilmiyorum korkuyorum. Progestoran adet olmaya engel olduğunu bilmiyordum fitilden bahsediyorsun degilmi
Aynen ya, adet olunca iki gün kendime gelemiyorum psikolojik olarak. Aramak ne zormuş gerçekten, hemen kavuşanlar ellerindekinin kıymetini bilip şikayet etmemeliler bence. Artık insanların Allah sana da nasip etsin, bu ay da mı olmadı demesine bile sinir oluyorum. Biliyorum, iyi niyetle söylüyorlar ama psikoloji işte.Yıllardır nasılsa alıştık heray hüsrana uğramaya benim belkide ilk ve son asilamam onun için oluruna bıraktın Rabbim inşallah bir daha aratmasin kimseye çok zor dört duvar arasında sessizlik .ama umudumuz var çok sukur
Hoşgeldin, hayırlı olsun. İnşallah olumlu sonuç alırsın.slm arkadaşlar, bende 7 yıldır bebek için uğraşıyorum, ekim 2014 de ilk aşılamamı yaptırdım negatif çıktı meğer prolaktinim 92 olmuş ondan tutmamış, ilaç kullandım şuan normal tüp bebeğe gidecektim bu ay ama doktorum son bi aşılama deneyelim olmazsa öbür ay tüp için hazırlarım seni dedi olur dedik, şuan gonal f 450 kullanıyorum pazartesi yada salı günü aşılamam olacak, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben bile heyecanlandım, hadi hayırlısı.Benimde bugün 11. gün yarın12. günde test için çağırdılar bakalım heyecan tavan yaptı ben sanki hissediyorum rüyalarım filan çok karmaşık sarı akıntım var 2 gündür ağrımda yok öyle ay ne kötü bir ruh hali ayol :)
Canımsın :) Evde test yapmamaya yeminliyim eşime de söz verdim evde yapmıycam diye gene iyi sabrettim ama böyle içim de bir huzur var bilemiyorum yarın gidip kan vericem bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin :)Ben bile heyecanlandım, hadi hayırlısı.Benim de bugün 12. gün ama dr bir hafta bekle adetin geçmesini dedi.
Aynen ya, adet olunca iki gün kendime gelemiyorum psikolojik olarak. Aramak ne zormuş gerçekten, hemen kavuşanlar ellerindekinin kıymetini bilip şikayet etmemeliler bence. Artık insanların Allah sana da nasip etsin, bu ay da mı olmadı demesine bile sinir oluyorum. Biliyorum, iyi niyetle söylüyorlar ama psikoloji işte.
Benimde bugün 11. gün yarın12. günde test için çağırdılar bakalım heyecan tavan yaptı ben sanki hissediyorum rüyalarım filan çok karmaşık sarı akıntım var 2 gündür ağrımda yok öyle ay ne kötü bir ruh hali ayol :)