Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim normalde adetten bir hafta önce acır büyür ama şimdi adetime 2 hafta var bende aşılamamı 17 şubatta yaptım sen benden öncesin Allahım nasip eder inşallah

Merhaba..14 Şubat'ta ben de ilk aşılamamı oldm. benm de belim ağrıyor ara ara kasıklarmda batmalar var ama baska bi sey yok diger aylarda olmustu ayni seyler o yüzden cok umutlanmıyorm inş tutar herkesin

Selam kızlar. Aşılamanın 13. günü ve her adet öncesi çıkan sivilcem bugün çıktı. Malesef benden ümit yok bu ay.

Ne demek canım sonuçta birbirimize destek olmak için brdayız. Umutsuz olma yeter bende 2. aşılamamı yaptırdım 11 inde inş hepimizin tutar rabbim izin verirde...

Kızlar bugün arkadaşımın hamile olduğunu duydum ve sevinmenin yanında eşimi arayıp hickira hickira agladim 1yıl önce bir boş gebelik geçirdim ama bir daha tık yok .hiç bir problem yok bebekte yok.2 kez yumurta takibi sonuç hüsran. Bu ay doktorum iğneyle yumurta takibi dedi ancak ben sabredemiyorum ve asilama yapicaz galiba.adetin 6. Gunu 2. Igne mi eşim vuracak bu aksam yarın kontrol.
duygularimi bu kadar açık kimseyle paylasamiyon um kızlar. Icim içime sigmiyor ve işin kötüsü tüp bebek dışında ümidim yok

Merhaba..14 Şubat'ta ben de ilk aşılamamı oldm. benm de belim ağrıyor ara ara kasıklarmda batmalar var ama baska bi sey yok diger aylarda olmustu ayni seyler o yüzden cok umutlanmıyorm inş tutar herkesin

Merhaba, ben de 14 subatta asilama oldum. Galiba 4 kisi olduk 14 subatta asilama olan...daha erken belirtiler icin...bende asilamayi test gunune kadar unutmak istiyorum ama ister istemez hep aklimda, belirti ariyorum...

Dunden beri cok uykum geliyor..istemsiz olarak gunun ortasinda gozlerim kapaniyor resmen...etrafimdakiler de fark ediyor tabi bu uyku halini...Arastirdigima gore progestron uyku yaparmis...var mi benim gibi progestron fitili kullanip uyumak isteyen...

Ben bugün başlıyorum progestan içmeye doktrm bugünden itibaren 12 gün boyunca iç dedi inşallah tutunur bebişler cok uyku yaptıgı için gece yatmadan içmemi söyledi

benim pazartesi 11. gün olacakda sen istersen doktorunu ara bi durumu sor ne diyor ona göre hareket et ama mecbur gitmen gerekiyosada git derim canım, yani gerekirse dağları del git.

Aynen canim sabah mesakkatli bir kar trafigi ile hastaneye gidebildim cok sukur. Dr. Gonal f igneyi kesti yumurtam 20 mm olmus, digeride 14 mm. Catlatma ignemi verdi bu gece 1 de yap dedi. C.teside 1 de asilamam olacak kismetse.. yalniz esimin perhizi icin fazla zaman kalmadi. Bu gece perhize girse c.tesi sabaha kadar dolu dolu 2 gun bile olmuyor. O konuya takildim, 3 gun perhiz olmali diye biliyirdum. Ama iste sartlar oyle gerektirdi, havadan dolayi dun gidemeyince bugun ogrendim asilama gunumu.. onceki kontrollerde p.tesi olur diyordu cunku asilamaya.. Uzun anlattim yine yaa

Slm kızlar bende dün sabah aşılamamı oldum. İki tane çatlamış yumurtam vardı. Çok heyecanlıyım. Umarım herşey yolunda gider. Doktor bugünden itibaren eşinle ilişki olur ise şansınız daha da artar dedi ama ben bugün çok hastayım üşütmüşüm

Hayirli olsun canim, onemli islerimizde hep bi puruz cikar zaten, aynen benimde oyle olur bu gece iyice dinlenip yarn geceyimi degerlendirsen bilemedimki

Arkadaslar bisey sorucam utaniyorum asilama oncesi perhiz olayini nasil hallettiniz? Esiniz kendimi halletti yoksa birliktemi degerlendirdiniz cok utandimm kusura bakmayinn

Şimdi okudum da bana doktor herhangi bir ilaç vermedi. Progestan gibi?
vermeyen başka biri varmı kızlar?

Uzulme canim bak hepimiz ayni durumdayiz. Seni cok iyi anliyorum kac kere hamilelik haberini aldim arkadaslarimin, kac kere agladim bak sen hamile kalabilmissin en azindan bende o da olmadi hic. Artik bu yola girdik, tedavilerimizi aksatmayalim. Yasini bilmiyorum ama istiyorsan basla bi yerden.. bende durdum durdum ilk asilamami olucam bakalim kismet..

Canm içini ferah tut biz de 1,5 günlük perhizle olduk aşılama doktr önemli değil dedi özellikle sordm ben de ayıptır söylemesi eşimn verdiği miktarda az olms ama yıkamadan sonra 51 milyon kadar sayı kaldı tabi bizim morfoloji düşük sizi bilmiyorm da

Caniiim seninlede bicok seyimiz ayni bizimde morfoloji 2 ydi. Konusmuktuk seninle..hatta sizin diger degerler daha yuksekti galiba bizden. Insallah hamile kaliriz ikimizde ve hatta burdaki butun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…