Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar açil yardım edin lütfen buğün aşılama yaptırdım sonrasında yarım saat uzandım daha sonra ayaktaydım eve gelene kadar sıvı geldi şeffaf sıvı o spermiydi sizde sıvı geldimi boşamı gitti diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 12 şubatta aşılama oldu şansım var ara ara hiç sorun yok dedi ama bilmiyorum bekliyorum şimdi allah inşallah besinlerini almayi nasip eder
Merhaba canim hosgeldin, hayirlisi olsun hakkimizda insallah hepimiz hamile kaliriz

Hayirli olsun canim, panik yapma bir mikrar sivinin gelmesi normaldir bnece. Sonucta dr.lar bunu biliyor normal hayata devam diyorlar dimi. Oyle olmasa hastanede yatis verirler kimildamadan. Ben henuz olmadim asilamami, yaptiran arkadaslar da birazdan bilgi verir umarim canim stres yapma,guzel dusun

inşlh cnm yaa boşa gitti diye korkuyorum

Az kalmis seninde canim, hadi bakalim merakla bekliyoruz guzel haberlerini
sen ne zmn düşünüyosun

sen ne zmn düşünüyosun

Bugun kontrole gittim canim, gonal f 450 kullaniyorum gunluk 75 doz. Adetin 4. Gunu basladim ben igneye. bugun 7.gunum, 4 gundur igne yapiyorum. Dr. Bugun bakti 2 yumurtam gelismis, biri 11mm digrei 11.5 dedi. Rahim kalinligi icinde 8.8 dedi hemsireye duydum. Baska yumurta yokmu diye sordum arkadan bi suru kucuk var onlarda buyuyebilir dedi. Ama istenilen maksimum 3 yumurtaymis..Boyle giderse p.tesi asilama yapariz dedi. Boyle iste canim, carsamba yeniden kontrole gidecegim.

BENDE GONAL FKULLANDIM75 DOZDA BUĞÜN 10 GÜNÜM AŞILAMA OLDUM AMA BEN ADETİMİN 2. GÜNÜ BAŞLAMIŞTIM İĞNEYE

BENDE GOnal fLLANDIM75 DOZDA BUĞÜN 10 GÜNÜM AŞILAMA OLDUM AMA BEN ADETİMİN 2. GÜNÜ BAŞLAMIŞTIM İĞNEYE

Sen erken baslamissin canim, asilamanda erken olmus. Benim sIkIntili oldu bu ay adetim zor sokuldu, o yuzden 4. Gun baslatti dr. Igneye.senin kac yumurtan vardi ve kac mm iken asilama oldu? Birde ne zmana tahlil yap dedi dr.?

Sen erken baslamissin canim, asilamanda erken olmus. Benim sIkIntili oldu bu ay adetim zor sokuldu, o yuzden 4. Gun baslatti dr. Igneye.senin kac yumurtan vardi ve kac mm iken asilama oldu? Birde ne zmana tahlil yap dedi dr.?
2 YUMURTAM VARDI BENİM BİRİ 20MM BİRİ 19MM OLACAKTI PAZAR GÜNÜ ÇATLATMA OLDUM SABAH 8:30 DA BUĞÜN 6:00 AŞILAMA YAPILDI

Benim sonuc negatif canim sen ne yaptın

Üzüldüm canım hayırlısı inşallah gelecek ay nasib olur . henüz test yapmadım regl de olmasın bilmiyorum bekliyorum hiç bir adet belirtin yok oyleki Goguste agri şişlik olurdu o bile yok sadece sol kasikta ara sıra gelen bir gerginlik var yani benimde belli bişey yok dün hastaneye gittim negatif görmek korkusu geri çevirdi yapmadan geldim olursa 9lur hayirlisi

Kaçıncı günündesin? Ben de belirtisizgillerdenim. Normalde yoğun adet belirtilerim olur bi hafta önceden. Tatlı isteği, göğüslerde hassasiyet, sivilce, akıntı, karın ağrısı... Hiçbiri yok. Aşılamanın belki böyle geciktirici bir etkisi var mıdır acaba.

Benim asilama yapilali 16 gün bitiyor ışte. Benim ilk haftalar yoğun agri kasılma bel ağrıları alıntılar vs yaşadım ama suan birşey yok bilmiyorum iyimi kotumu bekleyip gorecegiz

Benim asilama yapilali 16 gün bitiyor ışte. Benim ilk haftalar yoğun agri kasılma bel ağrıları alıntılar vs yaşadım ama suan birşey yok bilmiyorum iyimi kotumu bekleyip gorecegiz
ne kadar daha bekleyeceksin? Ben 11. günümdeyim. Bugün bana da dr bir hafta bekle öyle betaya baktır dedi.

16 gun uzun bir sure asilamada..en azindan idrar testi yapsaydin canim..belki de hamilesi bosuna stresle geciyor gunlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…