Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben de bugün aşılama oldum. Benim de dün akşam hafif kasık ağrısı oldu, yumurtlamadan dolayı normal dedi doktor da. Bi de dikkat etmem gereken bişey var mı dedim herşey serbest dedi.

Hadi hayirli sonuclar olsun canim.:nazar:..tam 3 tane 14 subat asilamasi oldu...Insallah ugurlu gelir...:anneadayı::nazar:

Bana da normal hayatina devam et dedi.. Bundan sonrasi nasip artik.. aklinizda olsun, gunde 2 kivi yemek kani temizleyip, kan sulandiyormus, tavsiye edildigini duydum.. Bi de nar suyu rahim kalinligini artirmak icin..:KK51:

canım benim Allah gerçek pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah.bu arada verdiğin bilgiler beni çok mutlu etti aşılamanın başarı yüzdesi düşük olduğu için çok umutlanmamaya çalışıyordum.Allah büyük belkide olur :KK39:ben dersten çıkıp koşa koşa hastaneye gittiğim için gayri ihtiyari kısmen idrara sıkışıktım tam denk gelmiş

Allah denk getiriyor iste :).. Insallah guzel sonuclanir canim..sen daha once hamile kalmisin ne guzel, insallah ikinciyi daha kolay kabul eder vicudun..sen gonlunu ferah tut :nazar:...

Merhaba yarın test yaptircam insallah ama bugün cok az lekelenmem oldu biraz canim sıkıldı hakkimizda hayirlisi olsun siz ne yaptiniz varmi bir gelisme

Evet bende yaptıracağım inşallah pozitif görmek nasib olur hiç bir belirtin yok sadece sol kasikta hafif bir gerginlik ve bir şey var danasil tarif edebilirim bilmiyorum agri değil öyle bişey ışte. İnsallah iyiye işarettir. Sakin canini sıkma inşallah güzel bir sonuc verir kolay olmadığını biliyorum ben 7 yıldır bekliyorum hemde hiç bir sebep sıkıntı olmadan ve eşimi ikna etmek yıllar aldı belkide ilk ve son denemem olacak m

Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.bugun 10. Gunum pek bi belirtim yok.hafif alt katında ağrı ve gaz.bide karnımda karıncalar oynuyo sanki

Amin inşallah güzel sonuçlanır bazen belirtiriz bile hamilelik olabiliyor inşallah da öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Evet bende yaptıracağım inşallah pozitif görmek nasib olur hiç bir belirtin yok sadece sol kasikta hafif bir gerginlik ve bir şey var danasil tarif edebilirim bilmiyorum agri değil öyle bişey ışte. İnsallah iyiye işarettir. Sakin canini sıkma inşallah güzel bir sonuc verir kolay olmadığını biliyorum ben 7 yıldır bekliyorum hemde hiç bir sebep sıkıntı olmadan ve eşimi ikna etmek yıllar aldı belkide ilk ve son denemem olacak m

Aşılama yaptıranlara hayırlı olsun kızlar aman aman ayaklarınızı üşütmeyin ve sakın hafife almayın cidden çok önemli ayaklar ben sadece cumartesi evdeyim diye fazla özen göstermedim 2 gündür sancısını çekiyorum hatta ne çektim ben bilirim. Bende haftaya cumartesi kan vericem eğer adet olmazsam ama geçen cumartesi öyle ağrım olduki dedim eyvah oluyorum galiba ama olmadı sarı akıntım var inşallah iyiye işarettir.

Aşılama yaptıranlara hayırlı olsun kızlar aman aman ayaklarınızı üşütmeyin ve sakın hafife almayın cidden çok önemli ayaklar ben sadece cumartesi evdeyim diye fazla özen göstermedim 2 gündür sancısını çekiyorum hatta ne çektim ben bilirim. Bende haftaya cumartesi kan vericem eğer adet olmazsam ama geçen cumartesi öyle ağrım olduki dedim eyvah oluyorum galiba ama olmadı sarı akıntım var inşallah iyiye işarettir.
Hastalanma belirtileri var mı ya da herhangi bir belirti sende?

Cumartesi var sandım oykuelif ama geçti şuanda da hafif hafif batma var başka hiç bir şey yok. Sen ne durumdasın :)

Bugün 10. gün. Senin?
Canım benim de 9. günüm 1 gün var aramızda :KK66: Bugün hemşiremi aradım cumartesi pazar ağrım vardı filan diye cumartesi gelicem teste bi sıkıntı yoktur demi dedim kız bana hesapladı 12. gün geliceksin test yaptırmaya dedi perşembe günü bekliyorum dedi şok oldum doktorum 15-16 gün sonra gel demişti çok sevindim şimdi erken öğrenicem diye zaten dün gece de çok korkunç rüyalar gördüm hayırlı sonuçlara inşallah :)

Canım benim de 9. günüm 1 gün var aramızda :KK66: Bugün hemşiremi aradım cumartesi pazar ağrım vardı filan diye cumartesi gelicem teste bi sıkıntı yoktur demi dedim kız bana hesapladı 12. gün geliceksin test yaptırmaya dedi perşembe günü bekliyorum dedi şok oldum doktorum 15-16 gün sonra gel demişti çok sevindim şimdi erken öğrenicem diye zaten dün gece de çok korkunç rüyalar gördüm hayırlı sonuçlara inşallah :)
iyi hadi hayırlısı, çok heyecanlı. :rolleyes: Sonucu yazarsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 12 şubatta aşılama oldu şansım var ara ara hiç sorun yok dedi ama bilmiyorum bekliyorum şimdi allah inşallah besinlerini almayi nasip eder

X