Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiyorum beklemeyi düşünüyorum o testi bir gün beklemek zor geliyor birde negatif görmek en acisi en iyisi hiç birşey yokmuş gibi beklemek sanırım

ben de senin gibi düşünüyorum.:KK24:

Yıllardır nasılsa alıştık heray hüsrana uğramaya benim belkide ilk ve son asilamam onun için oluruna bıraktın Rabbim inşallah bir daha aratmasin kimseye çok zor dört duvar arasında sessizlik .ama umudumuz var çok sukur

12. Gün yaptım ama çıkmadı bende oluruna biraktim

12.gunle 16 gun arasinda cok fark var, inan bana simdiki sonucun daha net olur...

Canim test yap ki bundan sonrasi belli olsun.. Eger hamile isen harika, :) daha dikkatli olursun.. eger degilsen bosuna progestoran hormonu aliyorsun, birakana kadar adet olmazsin... azindan ogren ona gore planla...

slm arkadaşlar, bende 7 yıldır bebek için uğraşıyorum, ekim 2014 de ilk aşılamamı yaptırdım negatif çıktı meğer prolaktinim 92 olmuş ondan tutmamış, ilaç kullandım şuan normal tüp bebeğe gidecektim bu ay ama doktorum son bi aşılama deneyelim olmazsa öbür ay tüp için hazırlarım seni dedi olur dedik, şuan gonal f 450 kullanıyorum pazartesi yada salı günü aşılamam olacak, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

12.gunle 16 gun arasinda cok fark var, inan bana simdiki sonucun daha net olur...

Canim test yap ki bundan sonrasi belli olsun.. Eger hamile isen harika, :) daha dikkatli olursun.. eger degilsen bosuna progestoran hormonu aliyorsun, birakana kadar adet olmazsin... azindan ogren ona gore planla...

Oylemi diyorsun em8n değilim bilmiyorum korkuyorum. Progestoran adet olmaya engel olduğunu bilmiyordum fitilden bahsediyorsun degilmi

slm arkadaşlar, bende 7 yıldır bebek için uğraşıyorum, ekim 2014 de ilk aşılamamı yaptırdım negatif çıktı meğer prolaktinim 92 olmuş ondan tutmamış, ilaç kullandım şuan normal tüp bebeğe gidecektim bu ay ama doktorum son bi aşılama deneyelim olmazsa öbür ay tüp için hazırlarım seni dedi olur dedik, şuan gonal f 450 kullanıyorum pazartesi yada salı günü aşılamam olacak, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

İnsallah olur canım RAbbim yardimcim olsun bende 7 yıldır. Bekliyorum

Başka şeyler düşüneyim diyorum ama sabretmek çok zor gerçekten. Hele de çocuklu insanları sürekli görünce. :KK43: Olmayacakmış gibi geliyor bu ay da.:KK34:

Oylemi diyorsun em8n değilim bilmiyorum korkuyorum. Progestoran adet olmaya engel olduğunu bilmiyordum fitilden bahsediyorsun degilmi

Canim daha once bir asilama yaptim ben. adetim gecmisti...negatif kan testini yapinca doktor progestronu birak, adetin gelir hemen dedi. Kullandigin surece adet olmazsin demisti...oyle de oldu, birakinca 2. adet oldum..bence testi yap, sonrasina karar verirsin..ins guzel haberle gelirsin..:anneadayı:

Yıllardır nasılsa alıştık heray hüsrana uğramaya benim belkide ilk ve son asilamam onun için oluruna bıraktın Rabbim inşallah bir daha aratmasin kimseye çok zor dört duvar arasında sessizlik .ama umudumuz var çok sukur
Aynen ya, adet olunca iki gün kendime gelemiyorum psikolojik olarak. Aramak ne zormuş gerçekten, hemen kavuşanlar ellerindekinin kıymetini bilip şikayet etmemeliler bence. Artık insanların Allah sana da nasip etsin, bu ay da mı olmadı demesine bile sinir oluyorum. Biliyorum, iyi niyetle söylüyorlar ama psikoloji işte. :KK11:

Hoşgeldin, hayırlı olsun. İnşallah olumlu sonuç alırsın.

Benimde bugün 11. gün yarın12. günde test için çağırdılar bakalım heyecan tavan yaptı ben sanki hissediyorum rüyalarım filan çok karmaşık sarı akıntım var 2 gündür ağrımda yok öyle ay ne kötü bir ruh hali ayol :)

Benimde bugün 11. gün yarın12. günde test için çağırdılar bakalım heyecan tavan yaptı ben sanki hissediyorum rüyalarım filan çok karmaşık sarı akıntım var 2 gündür ağrımda yok öyle ay ne kötü bir ruh hali ayol :)
Ben bile heyecanlandım, hadi hayırlısı.:KK17: Benim de bugün 12. gün ama dr bir hafta bekle adetin geçmesini dedi.

Sabredip beklemek dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor neyazikki çünkü elimizden geleni yaptık

Ben bile heyecanlandım, hadi hayırlısı.:KK17: Benim de bugün 12. gün ama dr bir hafta bekle adetin geçmesini dedi.
Canımsın :) Evde test yapmamaya yeminliyim eşime de söz verdim evde yapmıycam diye gene iyi sabrettim ama böyle içim de bir huzur var bilemiyorum yarın gidip kan vericem bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin :)

Aynen ya, adet olunca iki gün kendime gelemiyorum psikolojik olarak. Aramak ne zormuş gerçekten, hemen kavuşanlar ellerindekinin kıymetini bilip şikayet etmemeliler bence. Artık insanların Allah sana da nasip etsin, bu ay da mı olmadı demesine bile sinir oluyorum. Biliyorum, iyi niyetle söylüyorlar ama psikoloji işte. :KK11:

Çok haklısın elinde olanlara sukretmeyenler görünce çok üzülüyorum evlatlarının ağlatan dovenler var ben düşünemiyorum saçının teline zarar gelir diye korkardım Rabbimin imtihanı ışte Bizide evlat ile siniyor çok şükür ki sabretmeyi biliyoruz . her namazda aynı duayı ediyorum hayirliysa sağlıklı sihhatli eli ayağı düzgün bir evlat nasib etsin hayirsizsa olmasın diye biliyorum ki Rabbim dualarimizi bir gün kabul edecek insallah

Hadi hayirlisi canim, boyle birseyi hissetmen ne guzel, Allah hakkinda hayirlisini versin insallah:KK68:

Kizlarr cok ama cok stresliyim suan, ne olur yardim edin. Asilama icin gonal f igne kullaniyorum bugun adetin 9. Gunu dr. Kontrolum vardi ama bugun ama hava o kadar kotuki hastaneye gidemiyorum:KK43: sabah dr. Aradim ancak hemsireyle konusabildim. Gelemedigimi soyledim (bu arada gunluk 75 doz igne yapiyorum ve sadece bugunluk dozum kaldi ignede) benim doktorum musait degilmis orada ortak calistiklari diger dr. Ile gorusmus hemsire. Bana dediki bugun icin yine 75 doz uygulayin ama yarn gelin...p.tesi gunku kontrolumde 11 ve 11.5 mm 2 yumurtam vardi. Yarina kadar catlama seviyesinde buyumez dimi bu yumurtalar. Cok fazla stres yaptim :KK42: nolu bisey diyin

X