Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
merhaba, şuanda bende de öyle şiddetli ağrı öğürme yada tiksinme gibi birşey yok..ama sıcaklardan dolayı sanırım yemeklerle aram pek kalmadı. çerez le geçiştirmeye çalışıyorum zar zor.. 2 kilo da vermişim sanırım . yarın tekrar kontrol var umarım herşey yolunda gidiyordur, geçen hafta kalp atışlarını duyduk , tahlillerde iyiydi.

Kızlar bu arada sağlık ocağına gittiniz mi. Galiba hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyormuş ama izin alıp da gitmem zor görünüyor.

Ben özel bi hastaneye gidiyorum ordan her gebeliğin sağlik bakanliğina bildirildiği ordan da ikametine en yakin sağlik ocağina bilgi verildiği ve böylece kaydinin yapildiği söylendi canim bana ama teyit edemedim bi türlü arayipta..

Merhaba kızlar benim sat 17 mayıs,kaç haftalık olduğu konusunda bir fikrim yok size dr kese boyuna göre mi söyledi,netten mi bakıyorsunuz sat.a göre?
Perşembe günü keseyi görmek için dr.a gitmeyi düşünüyoruz,sizce görebilir miyiz?

Canim sat 17 mayis ise 6. Haftanin icindesin. Tam dollenme tarihi net olarak bilineneyecegi icin sat tarihi uzerinden hesaplama yapiliyor. Persembe gunu keseyi gorebilirsin hatta kalp atisini bile duyma sansin olabilir kucuk bir ihtimalle de olsa..

merhaba canım. benim de 17 şubat. bu hesaplama son adet döneminin ilk gününe göre hesaplanıyor. benimki 13 mayıstı. buna göre doğum 17 şubat görünüyor. sen de buna göre hesaplama yapabilirsin :):)

merhaba kızlar:)
bugün doktora gittik. keseyi gördük sadece. kalp atışı için 6 temmuzu bekleyeceğiz.her şey normalmiş. buna çok sevindik. karnım sürekli şişiyor. sığınamıyorum. kabızlık sıkıntım var özellikle gaz ama bunların hepsi normalmiş doktor öle dedi bugün. hayatını normal devam ettirebilirsin. her gün kırmızı et, haftada en az bir kez balık yememi yağlı yiyeceklerden uzak durmamı istedi. yarın da uçağa binicem bi sorun yok dedi. cinselliği ise normal devam edebilirsiniz son bir aya kadar dedi. işte böle kızlarr... anne oluyorruzzzzzzz.... Garip bu duygu değil mi:):):)

Canim sat 17 mayis ise 6. Haftanin icindesin. Tam dollenme tarihi net olarak bilineneyecegi icin sat tarihi uzerinden hesaplama yapiliyor. Persembe gunu keseyi gorebilirsin hatta kalp atisini bile duyma sansin olabilir kucuk bir ihtimalle de olsa..

Ne güzel olur öyle bir şey olsa.Burası küçük bir ilçe imkanlar da kısıtlı,makinelerin de çok yeni olduğunu sanmıyorum onun için tereddütlüyüm,umarım en azından keseyi görürüz hayırlısıyla.

Merhaba kızlar ben Meryemin arkadaşıyım. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inş.

Bu demek oluyor ki ben de duyamıcam kalp atışlarını.Kesenin içinde embriyo görünüyor mu yoksa sadece kese mi görünüyor?gaz bende de var neden oluyor acaba,yediklerimize mi dikkat etmemiz lazım?yürüyüş iyi geliyor gaz sancılarına..vitamin kullanıyor musun canım sen?

Canim senin sat tarihin benimle ayni, ben gecen cmtesi gittigimde keseyi gordum, kalp atisi icin de 2 temmuzda gidecegim. Kismetse duyacagiz insallahhh.
Kesinlikle makinenin kalitesi onemli ama ultrasonun vajinal olup olmadigi da onemli. Benim doktorum 2 temmuzda son kez vajinal olarak bakacagiz, ondan sonra da hep karindan bakilacak dedi bana.
Forumda okuduklarima gore vajinal bakilmayan durumlarda gebeligin erken donemlerinde yanlis yorumlar yapan doktorlar bile olmus. Saniyorum bu kadar erken donemde en saglikli goruntuleme vajinal acidan yapilabiliyor.

Sen icini ferah tut ne olursa olsun, iyi dusun iyi olsun :)

Vajinal bakılıyor evet,görünsün de her türlüsü kabulüm=)iyi düşünmek için kişisel gelişim kitaplarına başladım yoksa beynim sürekli felaket senaryoları üretiyor.Rabbim korusun bebişlerimizi

Amiiiinnnnn.. Seni cok cok iyi anliyorum, ayni seyleri ben de hissediyorum. Allahim sen koru lutfen diyorum, azcik karnima agri girse hemen en kotusu geliyor aklima. Ama olumlu dusunmek lazim, su an hersey yolunda gidiyor ve oyle de devam edecek.

canım bugün doktora gittiğimizde sadece keseyi gördük. doktor normal dedi. olması gerektiği gibi ilerliyormuş. gaz, idrar yolları enfeksiyonu, hazımsızlık hamilelikte çok normalmiş. çok fazla yapılabilecek şey yokmuş. yediklerimize dikkat etmeliymişiz her gün yarım saat yürümeliymişiz. hamile olduğumu öğrendiğimde ferritin eksik çıkmıştı. onun için demir içerikli gyno ferro sanol verdi. onu kullanıyorum.. içinde demir folik asit ve b 12 vitamini var.

canım ben vajinal kontrol yapmadı doktor ben de talep etmedim açıkçası..

Kızlar herkse merhaba, ben de ben de Şubat annesi olacağım hayırlsıyla inşallah beni de alın aranıza :)

canım çok haklısın bnimde dün dr randevum vardı, son regl oldugum tarih 1 mayıs yani normal artlarda 9. haftaya girdik, ama dün doktorum karnımdan baktığında istediği şekilde göremedi ve vajinal muayene yaptı ve ben de bebeğimin 6 haftalık olduğunu öğrendim kalp atış seyirmelerini gördük ama sesi duyamadık çünkü çok küçükmüş.. allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..korusun.. kollasın rabbim dün ne üzüldüm anlatamam.

günaydın kızlar
ay ben yerinde duramayan,hareketli biriydim ama bütün enerjim gitti resmen :)
sabahları zoraki kahvaltı yapıyorum
akşamları bi an önce yatıp uyumak istiyorum özellikle son 5gündür sürekli bi uyku halim var
ki mayıs başından beri sürekli işten eve, yemek ye dışarı çık, gel yat modundayız
ya ardkşlarla ya ailelerle birlikteyiz,boş kalıpta evde duramadık bi
dün akşam pes ettim artık 11 de kafam ağırlaştı midem fena oldu(büyük ihtimalle yediğim sarımsak ve parkta içtğim ayrandan ötürü )
kocama dedim gidelim ben fenayım arkdşlar bile korktu halimden
eve geldim bir dilim limon yiyip yattım,bi güzel uyudum
cmrtsi olsada öğlene kadar uyusam

benim de sat 17 mayıs dı, yani yaklaşık 6 hatalık . ama 6 gündür kanamam var doktor düşer dedi... bekliyoruz. kanama var ama düşmedi. bakalım cuma tekrar gidicez, galiba kürtaj olucam

benim de sat 17 mayıs dı, yani yaklaşık 6 hatalık . ama 6 gündür kanamam var doktor düşer dedi... bekliyoruz. kanama var ama düşmedi. bakalım cuma tekrar gidicez, galiba kürtaj olucam

canım benim üzülüp kötü düşünme sakın
allahım ömür versin bebeğine inş ve inş tutunur sana bişey olmaz
ama sen mümkün oldğnca dinlen ve dua et canım
iyi düşün iyi şeyler olsun inş

bide doktoruna ne kadar güveniyosun bilmiyorum ama bi başka doktorada danışsan
böle durumlarda tek doktorla sınırlı kalınmaması gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…