Kızlar bu arada sağlık ocağına gittiniz mi. Galiba hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyormuş ama izin alıp da gitmem zor görünüyor.
Merhaba kızlar benim sat 17 mayıs,kaç haftalık olduğu konusunda bir fikrim yok size dr kese boyuna göre mi söyledi,netten mi bakıyorsunuz sat.a göre?
Perşembe günü keseyi görmek için dr.a gitmeyi düşünüyoruz,sizce görebilir miyiz?
Canim sat 17 mayis ise 6. Haftanin icindesin. Tam dollenme tarihi net olarak bilineneyecegi icin sat tarihi uzerinden hesaplama yapiliyor. Persembe gunu keseyi gorebilirsin hatta kalp atisini bile duyma sansin olabilir kucuk bir ihtimalle de olsa..
merhaba kızlar:)
bugün doktora gittik. keseyi gördük sadece. kalp atışı için 6 temmuzu bekleyeceğiz.her şey normalmiş. buna çok sevindik. karnım sürekli şişiyor. sığınamıyorum. kabızlık sıkıntım var özellikle gazama bunların hepsi normalmiş doktor öle dedi bugün. hayatını normal devam ettirebilirsin. her gün kırmızı et, haftada en az bir kez balık yememi yağlı yiyeceklerden uzak durmamı istedi. yarın da uçağa binicem bi sorun yok dedi. cinselliği ise normal devam edebilirsiniz son bir aya kadar dedi. işte böle kızlarr... anne oluyorruzzzzzzz.... Garip bu duygu değil mi:):):)
Ne güzel olur öyle bir şey olsa.Burası küçük bir ilçe imkanlar da kısıtlı,makinelerin de çok yeni olduğunu sanmıyorum onun için tereddütlüyüm,umarım en azından keseyi görürüz hayırlısıyla.
Canim senin sat tarihin benimle ayni, ben gecen cmtesi gittigimde keseyi gordum, kalp atisi icin de 2 temmuzda gidecegim. Kismetse duyacagiz insallahhh.
Kesinlikle makinenin kalitesi onemli ama ultrasonun vajinal olup olmadigi da onemli. Benim doktorum 2 temmuzda son kez vajinal olarak bakacagiz, ondan sonra da hep karindan bakilacak dedi bana.
Forumda okuduklarima gore vajinal bakilmayan durumlarda gebeligin erken donemlerinde yanlis yorumlar yapan doktorlar bile olmus. Saniyorum bu kadar erken donemde en saglikli goruntuleme vajinal acidan yapilabiliyor.
Sen icini ferah tut ne olursa olsun, iyi dusun iyi olsun :)
Vajinal bakılıyor evet,görünsün de her türlüsü kabulüm=)iyi düşünmek için kişisel gelişim kitaplarına başladım yoksa beynim sürekli felaket senaryoları üretiyor.Rabbim korusun bebişlerimizi
Bu demek oluyor ki ben de duyamıcam kalp atışlarını.Kesenin içinde embriyo görünüyor mu yoksa sadece kese mi görünüyor?gaz bende de var neden oluyor acaba,yediklerimize mi dikkat etmemiz lazım?yürüyüş iyi geliyor gaz sancılarına..vitamin kullanıyor musun canım sen?
canım bugün doktora gittiğimizde sadece keseyi gördük. doktor normal dedi. olması gerektiği gibi ilerliyormuş. gaz, idrar yolları enfeksiyonu, hazımsızlık hamilelikte çok normalmiş. çok fazla yapılabilecek şey yokmuş. yediklerimize dikkat etmeliymişiz her gün yarım saat yürümeliymişiz. hamile olduğumu öğrendiğimde ferritin eksik çıkmıştı. onun için demir içerikli gyno ferro sanol verdi. onu kullanıyorum.. içinde demir folik asit ve b 12 vitamini var.
Canim senin sat tarihin benimle ayni, ben gecen cmtesi gittigimde keseyi gordum, kalp atisi icin de 2 temmuzda gidecegim. Kismetse duyacagiz insallahhh.
Kesinlikle makinenin kalitesi onemli ama ultrasonun vajinal olup olmadigi da onemli. Benim doktorum 2 temmuzda son kez vajinal olarak bakacagiz, ondan sonra da hep karindan bakilacak dedi bana.
Forumda okuduklarima gore vajinal bakilmayan durumlarda gebeligin erken donemlerinde yanlis yorumlar yapan doktorlar bile olmus. Saniyorum bu kadar erken donemde en saglikli goruntuleme vajinal acidan yapilabiliyor.
Sen icini ferah tut ne olursa olsun, iyi dusun iyi olsun :)
benim de sat 17 mayıs dı, yani yaklaşık 6 hatalık . ama 6 gündür kanamam vardoktor düşer dedi... bekliyoruz. kanama var ama düşmedi. bakalım cuma tekrar gidicez, galiba kürtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?