Canım kese göründü. Kalp atışları için 2 temmuza gün verdi. Şu an bir rahatsızlığım yok Allah'a şükür. Ama hızlıca kilo alıyorum. Sanırım seninle aynı doktora gidiyoruz. Bir yerde senin Bahar Besen'e gittiğini okumuştum. Yanlış mı hatırlıyorum???
Çok sevindim hayırlı olsun:) Kalp atışı için ben de cmts bekliyorum. Doktor çok araştırdım ama henüz Bahar hanıma gitmedim,ilk defa gidicem canım. Bakalım inş. aynı doktora devam ederim. Tek korkum yoğun olması. Ben konu açmıştım, ordan okumuşsundur doktoru belki:)
Memnunmusun peki, ben belki erdeme de gidebilirim bu hafta belli olacak.
Bir de mide bulantılarınız başladı mı, benim yok inş. başlamaz hiç... Sadece hep yeme isteiğim var. Midem boş olursa kötü koku vs. alırsam öğürüyorum o kadar. Onu da sık ve az yiyerek çözdüm:)
Çok sevindim hayırlı olsun:) Kalp atışı için ben de cmts bekliyorum. Doktor çok araştırdım ama henüz Bahar hanıma gitmedim,ilk defa gidicem canım. Bakalım inş. aynı doktora devam ederim. Tek korkum yoğun olması. Ben konu açmıştım, ordan okumuşsundur doktoru belki:)
Memnunmusun peki, ben belki erdeme de gidebilirim bu hafta belli olacak.
Gunaydin guzel anne adaylaribizde cok sukur 8 haftamizi dolduruk ilk bebisimizle masallah Allahim hepimize bebislerimizi saglikli ve sihhstli dunyaya getirip buyutmemizi nadip eder insallah amin.. Mide bulantilarimiz ve mutfak alerjimiz basladi bide asiri koku hassasiyeti...
Kucuk melegim dun bizi cok korkuttu teyzeleri.. Kanamam oldu dun oglen is yerindeydim Alkahim bi daha yasatmasin cok kotu bi andi.. Bacaklarim filan titremeye basladi wc den zor disari cikabildim zaten ciktigim gibi de fena oldum hemen dr.a gittik sansa ameliyattaymis beni yatirdilar bi sedyeye ama kalbim nasil pir pir korkudan.. Cok sukur dr.um geldi ve minigim gayet saglikliymis Alkah naxarlardan saklasin masallahcok zorlamisim kendimi (bi onceki aksam arkadasimin 4aylik bebisini kucagima almistim kizdi dr. Sakin agir kaldirmak yok dedi bilginiz olsun kizlar) bi hafta evdeyiz simdi hic kalkmadan yatcakmisiz.. Aman sizde cok dikkat edin agir kaldirmayin, yuksek yere uzanmayin, mumkun oldugunca yatin dinlenin sayet benim gibi soz dinlemezseniz cok korkuyosunuz sonunda.. Aa bide sakin sise sut icmeyin ben ictim zehirlendim 3 gun hastanede serumla beslediler bizi.. Meger sut ve sut urunlerinin pastorize edilmis olanlarini tuketmek gerekiomus..
Bizden simdilik bu kadar guzel annecikler hepimize saglikli sihhatli rahat bi 9 ay olsun insallah hayirlisiyla minik meleklerimize kavusalim insallah saglikla amin...
ben de cumartesiyi bekliyorum canım inş birlikte duyarız pıt pıtları
Gunaydin guzel anne adaylaribizde cok sukur 8 haftamizi dolduruk ilk bebisimizle masallah Allahim hepimize bebislerimizi saglikli ve sihhstli dunyaya getirip buyutmemizi nadip eder insallah amin.. Mide bulantilarimiz ve mutfak alerjimiz basladi bide asiri koku hassasiyeti...
Kucuk melegim dun bizi cok korkuttu teyzeleri.. Kanamam oldu dun oglen is yerindeydim Alkahim bi daha yasatmasin cok kotu bi andi.. Bacaklarim filan titremeye basladi wc den zor disari cikabildim zaten ciktigim gibi de fena oldum hemen dr.a gittik sansa ameliyattaymis beni yatirdilar bi sedyeye ama kalbim nasil pir pir korkudan.. Cok sukur dr.um geldi ve minigim gayet saglikliymis Alkah naxarlardan saklasin masallahcok zorlamisim kendimi (bi onceki aksam arkadasimin 4aylik bebisini kucagima almistim kizdi dr. Sakin agir kaldirmak yok dedi bilginiz olsun kizlar) bi hafta evdeyiz simdi hic kalkmadan yatcakmisiz.. Aman sizde cok dikkat edin agir kaldirmayin, yuksek yere uzanmayin, mumkun oldugunca yatin dinlenin sayet benim gibi soz dinlemezseniz cok korkuyosunuz sonunda.. Aa bide sakin sise sut icmeyin ben ictim zehirlendim 3 gun hastanede serumla beslediler bizi.. Meger sut ve sut urunlerinin pastorize edilmis olanlarini tuketmek gerekiomus..
Bizden simdilik bu kadar guzel annecikler hepimize saglikli sihhatli rahat bi 9 ay olsun insallah hayirlisiyla minik meleklerimize kavusalim insallah saglikla amin...
selam kızlar, benimde muhtemel doüum tarihim 5 Şubat 2013
allah nasip ederse bu akşam doktora gidip kalp atışlarını duyacağız.. çok heyecanlıyım allah hepimizi kurtarsın inşallah, bir gazım var, bir halsizim anlatamam, dün elimde tuzlu krakerle koltuğun üstünde uyuyup kalmışım ne ara uyudum ne ara uyandım bilemedim, bide dün akşam bişeye çok güldüm , arkasından bir ağlama krizi geldi dedimki kendi kendime kızım sen ciddi ciddi hamilesinallahım isteyen herkese versin..
selam kızlar
bende nasipse şubat başında doğum yapıcam
bugün sata göre 8 haftalık olduk biz
23 temmuzda kalp atışlarımızıda gördük çok heyecanlı bi süreçmiş bu
hepatit c ihtimali vardı bende ama düşük çıktı değeri
23 temmuzda tekrar test yaptırdık negatif çıktı bu defa çok sevindik
bulantım geçen hafta oldu geçti çok rahatsız edici değildi ama
bi dilim limon yiyince geçiyodu
yada bi koca tabak turşu
allah hepimize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inş
selam kızlar, benimde muhtemel doüum tarihim 5 Şubat 2013
allah nasip ederse bu akşam doktora gidip kalp atışlarını duyacağız.. çok heyecanlıyım allah hepimizi kurtarsın inşallah, bir gazım var, bir halsizim anlatamam, dün elimde tuzlu krakerle koltuğun üstünde uyuyup kalmışım ne ara uyudum ne ara uyandım bilemedim, bide dün akşam bişeye çok güldüm , arkasından bir ağlama krizi geldi dedimki kendi kendime kızım sen ciddi ciddi hamilesinallahım isteyen herkese versin..
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Aman da annemiz ekşi severmiş limon turşu severmiş:) Bende herşey yiyorum ekşi çok sevmiyorum. Hamile olmadan öncekine göre tuz çok tüketmeye başladım. Kesin yakında ayaklarım filan şişerYememek lazım ama elimde değil herşey tuzsuz geliyo bana.
Test olarak benim doktorum hepatit c testi istemedi,tiroit ve kan sayımı istedi sadece. acaba yaptırmak gerekir mi sorun olur mu yapılmasa?
Kızlar bu arada sağlık ocağına gittiniz mi. Galiba hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyormuş ama izin alıp da gitmem zor görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?