herkese merhabalar :) biz de varız yavrucuğumla. 7+1 bugün. kalp atışlarını da duyduk çok şükür. nasıl da atıyo o minicik kalbi... kalp sesini duymayan arkadaşlar stres yapmasınlar. biz cuma günü gitmiştik daha o zaman küçük olduğu için çok yavaştı kalbi hatta ben çok korktum ama şimdi normal. bir de benden size tavsiye. kontrole gitmeden önce çikolata yiyin de gidin))))
Kızlar bende 2013 şubat annesiyimmm 4+6 bugünnnn
canım çok haklısın bnimde dün dr randevum vardı, son regl oldugum tarih 1 mayıs yani normal artlarda 9. haftaya girdik, ama dün doktorum karnımdan baktığında istediği şekilde göremedi ve vajinal muayene yaptı ve ben de bebeğimin 6 haftalık olduğunu öğrendim kalp atış seyirmelerini gördük ama sesi duyamadık çünkü çok küçükmüş.. allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..korusun.. kollasın rabbim dün ne üzüldüm anlatamam.
Kızlar merhabalar,
Biz de yaklaşık 1 buçuk yıllık bir beklemeden sonra klomenle hamile kaldım.Bugün 6.haftamıza girdik,çok mutluyum.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.Keseyi gördük bikaç hafta sonra kalp atışları,inş duyarız.
Yalnız bulantılarım yok henüz,sizlerde başladı mı?Sık idrara da çıkmıyorum.Tek belirtim göğüs ve bacak ağrısı.
Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,sık sık görüşelim.
MErhaba bende şubat annesi olacağım sanırım.. Kısmetse..
Yanlız benim kafama takılan bir sorunum var... Son sat tarihim 30 Nisan
21 Haziranda özel bir hastanede ultrasona gridim.. orda bebeğin boyu 16.4 olarak ölçtü doktor ve 7 haftalık ded
.. ve kan tahlili yaptırdınmı dedi... (O gün aç karnına olmadığım için yaptıramadık .. ayrıca çok tuttu tahlil parası 390 TL bana çok geldi)
25 Haziran günü yani 4 gün sonra devlet hastanesine gittim. Tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Ve doktor gene ultrasona soktu.. Özeldeki doktor kesede kanama olduğunu ve çok dikkat etmem gerektiğini söyleyip biraz korkutmuştu ben.. Ama bu doktor o kanama olmuş bitmiş bi kanama bi zararı yok zamanla yok olacak zaten dedi.. Ve anormal hiçbir durum olmadığını söyledi..
Şimdi kafa karışıklığım ise şundan 25 Hazirandaki devlet hastanesinde girdiğim ultrasonda bebeğin boyu 21.4 ölçüldü ve 9 hafta dedi doktor...
Bir önceki doktor ile arasında sadece 4 gün var bu tarihler arasında nasıl böyle bir oynama oluyor.. Anlamıyorum...
Hayırlı olsun canım bebişin,bulantı baş dönmesi vs bende de yok,göğüslerim büyüdü,çatlamaya başladı bile,idrara da sık çıkıyorum bir de gögüslerim koyulaştı,var mıdır acaba bunu yaşayan benden başka?Tatlıyı çok severdim şimdi görmeye tahammülüm yok ekşiye dadandım.:125:
Ben gece uykumdan bile kalkiyorum en az 3 kez bu idrar sikligi yuzundenbas donmesi, mide bulantisi bastan beri var, ama daha kusma fln yasamadim sukur. Goguslerim cooook acio.. Normalde de buyuk olduklari icin, beden farki olmadi daha ama cok korkuyorum walla kafam kadar olacaklar diye :)
Tatlidan ben de sogudum bir anda..
Bakalim neler olacak ilerleyen gunlerde :)
ay çok alemsin LufLee ama üzgünüm 1-2 beden kesin büyür,benim kopça en uca taşındı şimdiden:26: Ben de eşime sinir oldum şu an bebek mebek düşünecek halim kalmadı:95:
Evet buyuyecekler ama ne kadar gec o kadar iyi. Zaten ondan sonra "sarikiz" diye cagirmaya baslar kocam beni :))
Ne oldu arkadasim neden sinir oldun? Sen sikma canini herseye, allah korusun bisey olsa kimse senden cok uzulmez biliyorsun..
Evet buyuyecekler ama ne kadar gec o kadar iyi. Zaten ondan sonra "sarikiz" diye cagirmaya baslar kocam beni :))
Ne oldu arkadasim neden sinir oldun? Sen sikma canini herseye, allah korusun bisey olsa kimse senden cok uzulmez biliyorsun..
Hayırlı olsun canım bebişin,bulantı baş dönmesi vs bende de yok,göğüslerim büyüdü,çatlamaya başladı bile,idrara da sık çıkıyorum bir de gögüslerim koyulaştı,var mıdır acaba bunu yaşayan benden başka?Tatlıyı çok severdim şimdi görmeye tahammülüm yok ekşiye dadandım.:125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?