Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
benim de sat 17 mayıs dı, yani yaklaşık 6 hatalık . ama 6 gündür kanamam var doktor düşer dedi... bekliyoruz. kanama var ama düşmedi. bakalım cuma tekrar gidicez, galiba kürtaj olucam

Canım senin durumunda olup birkaç gün hastanede müşahede altına alınıp bebeklerini kucağına alanları okudum ben burda.Farklı bir dr.a muayene oldun mu?

benim de sat 17 mayıs dı, yani yaklaşık 6 hatalık . ama 6 gündür kanamam var doktor düşer dedi... bekliyoruz. kanama var ama düşmedi. bakalım cuma tekrar gidicez, galiba kürtaj olucam
Canım öyle düşünme lütfen, Allah korusun... Bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah annesi...

Günaydın kızlar :) Bugün kontrolümüz vardı, 5 haftalık bebeğim Geçen hafta gittiğimizde keseyi görememiştik, bu hafta keseyi gördük şükürler olsun :) Ama kesenin içinde normal olarak henüz bebiş göremedik, doktorum normal daha çok küçük dedi ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Ama içim içimi yiyor ya ne kadar evhamli oldum 2 hafta sonra görürüm demi bebeğimi :18: bu hafta göremedim diye çok üzüldüm

üzülme canım ben ilk gittiğimde keseyi bile görememiştim
3gün sora görünür büyük ihtimalle dedi
3 gün sora çok şükür gördük
geçtiğimz cumarteside kalp atışını gördük kese büyümüşte kalbi bile oluşmuştu
sende sıkıntı etme kendine

Görürsün inşallah canım,ben daha keseyi bile göremedim,yarın randevum var,bakalım...inşallah görürüm,benim de aklımdan neler geçiyor bilsen...bu evham da annelik içgüdüsünün bir parçası olsa gerek=)

Bebikimin kalp atışlarını bu cumartesi dinleyecektik ama eşimin durduk yerde eğitimi çıktı o gün Nasıl merakla bekliyordu şimdi tek başıma gitmek durumunda kalacağım. Neyse kalbi atıyor olsun yeter ki, sonra babası da duyar ama insan o güzel anı eşiyle tatmak istiyor ya...

Gelde anlat bana işte nasıl beklerim 2 hafta bilmem canım :)) Maşallah senin bebişine de ne kadarlıkken duydun kalp atışını ?

İnşallah canım, sende sıkma canını, yarın görürsün daha çok küçük annesi :)

Gelde anlat bana işte nasıl beklerim 2 hafta bilmem canım :)) Maşallah senin bebişine de ne kadarlıkken duydun kalp atışını ?

sata göre 7+4 tü canım duyduğumda 23 haziranda
kesinlikle çok heyecanlanıyo insan,geçmek bilmiyo günler

olsun canım sonra birliktede duyarsınız
bende çok istedim eşimin duymasını kalp atışlarını
devlet hastanesine gidelim dedim,hep dediler devlettede bi doktorun olsun
neyse gittim 22 haziranda ve doktor kocamı içeri almadı,eşleri içeri almıyoruz diyo
nasılya kalp atışını duyamıcakmı bnm kocam dedim hem sormak istediklerimizde vardı dedim
muayeneden sora gelsin o dedi
yanımdada başka hamileler var içeride
sonuçta o kadınlar yanımda duracağına kocam yanımda dursun dimi
sinir oldum çok muayene filan olmuyorum ben dedim çıktım
ertesi güne somada bi hastanede randevu aldım gittik ve birlikte tatdık o heyecanı
çok güzel bi duygu kesinlikle, heleki kocamın gözlerindeki heyecan süperdi

Ay ne saçma ya içeri almıyorlarmış. Hangi çağda yaşıyoruz sanki. Neyse ne güzel yapmışsın canım çıkmakla. Beraber dinlemişsiniz en iyisi. Biz de artık bir dahakine dinletiriz babamıza :)

Ay ne saçma ya içeri almıyorlarmış. Hangi çağda yaşıyoruz sanki. Neyse ne güzel yapmışsın canım çıkmakla. Beraber dinlemişsiniz en iyisi. Biz de artık bir dahakine dinletiriz babamıza :)

yani bide yanımda sıradaki hastalar var,onlar beklesin sırasını dışarıda kocam gelsin dimi
olsun canım sizin en azından işle ilgili bi durum
bi dahakine birlikte olursunuz

günaydın kızlar biz geldik bebeişimle :) şubat 15 gibi doğacakmış nasipse bu gün kalp atışlarını dinledim miniğimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…