Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi ilk bebeğine hamile olan anneler buradalar mı? Bizleri neler bekliyor, kontrollerimiz herşeyi beraber yaşayalım,sorunlar yaşarsak birlikte aşalım . İlk aydan doğuma kadar birbirimize destek olalım.
Ben 6 haftalık hamileyim,ilk bebişim olacak Allah kısmet ederse. Hem heyecanlıyım hem de tecrübesizim. Herşey çok şükür iyi gibiyor, kalp atışları için 30 Hazirana randevu alabildim. Kan ilacı içmem gerektğini söyledi doktor ve folik asit içiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ve dört gözle ayın 30unu bekliyorum:)
Siz de durumlar nasıl :)
Bende dün öğrendim hamiş olduğumu çok mutluyum, ilk bebeimbenimde dün akşam belim, bacaklarım çok ağrıdı bide ayıptır söylemesi fena gazım var :)
MERHABA, benim ŞUBAT annesi olacağım inşallah. Şükürler olsun, herşeyim şimdilik iyi...Daha doğuma uzun aylar var. Çok heyecanlıyım...Benim bir sonraki randevum 2 Temmuzda...
Kızlar yeni hamişler yok mu
Benim karın ağrım oluyor sık sık, normal mi acaba, bilgisi olan benim gibi olan var mı.
Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi ilk bebeğine hamile olan anneler buradalar mı? Bizleri neler bekliyor, kontrollerimiz herşeyi beraber yaşayalım,sorunlar yaşarsak birlikte aşalım . İlk aydan doğuma kadar birbirimize destek olalım.
Ben 6 haftalık hamileyim,ilk bebişim olacak Allah kısmet ederse. Hem heyecanlıyım hem de tecrübesizim. Herşey çok şükür iyi gibiyor, kalp atışları için 30 Hazirana randevu alabildim. Kan ilacı içmem gerektğini söyledi doktor ve folik asit içiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ve dört gözle ayın 30unu bekliyorum:)
Siz de durumlar nasıl :)
arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende inş. şubat annesi olma ümidindeyim ancak kahverengi akıntım var dr progesteron verdi ve yatak istirati dedi benim gibi olan varmı ve de neler söyledi dr nuz lütfen cvp yazın
Kizlar ben de 5+3 gunluk hamileyim. Dun dra gidip kesesiniz gorduk cok sukur, 2 temmuzda da gidip kalp atislarini duyucaz kismetse.
Ben de bu basligi gorunce cok sevindim acikcasi :)
Benim de kasiklarimda ara ara ciddi agrilar oluyor, regl agrisi benzeri hatta bazen daha siddetlisi. Ama ilk baslarda daha sik oluodu, gittikce azalio sanki. Anne olan arkadaslarima da sordum, normal diyorlar, tutunma agrisi diyorlar. Bir de boyle agrim oldugunda ayaklarimi yukari kaldirip duvara dayiyorum, bana cok iyi geliyor.
o ağrılar gayet normal :) benimde bazen oluyo git gide azalıyo dediğin gibi.karın ağrısı oluyo arada adet olacakmış gibi ayaklarımı uzatınca geçiyo.uyku halim hala devam ediyo ve bu günlerde acayip acıkıyorum aç kalınca başım çok dönüyo bebişim büyüyo galiba
Günaydın kızlar, ooo ne güzel benim yaşadıklarımı yaşayan ne kadar çok anne adayı varmış:) Aynen benim de tek sorunum kasık ve sırt ağrısı. bu da çok normal, rahim genişliyor. Bebeklerimiz kendine yer hazırlıyor:)
Bir an önce kontrol günümüz gelsin dört gözle bekliyorum valla. Kalp atışı için 1 haftamız var inş. duyacağım bu sefer:)
Kızlar kullandığınız vitamin ilaçları var mı, bir de normal hayatınız devam ediyormu örenğin cinsellik vs. Ben doktora utandım soramadımAma devam benim:):) Yine de korkuyoruz valla:)
arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende inş. şubat annesi olma ümidindeyim ancak kahverengi akıntım var dr progesteron verdi ve yatak istirati dedi benim gibi olan varmı ve de neler söyledi dr nuz lütfen cvp yazın
Günaydın kızlar, ooo ne güzel benim yaşadıklarımı yaşayan ne kadar çok anne adayı varmış:) Aynen benim de tek sorunum kasık ve sırt ağrısı. bu da çok normal, rahim genişliyor. Bebeklerimiz kendine yer hazırlıyor:)
Bir an önce kontrol günümüz gelsin dört gözle bekliyorum valla. Kalp atışı için 1 haftamız var inş. duyacağım bu sefer:)
Kızlar kullandığınız vitamin ilaçları var mı, bir de normal hayatınız devam ediyormu örenğin cinsellik vs. Ben doktora utandım soramadımAma devam benim:):) Yine de korkuyoruz valla:)
Kızlar hayırlı olsun:) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Ben hala ilk günkü gibi heyecanlıyım:) Kontrolüm 2 hafta sonra ama bence kalbi atıyordur içimden bir ses öle söylüyor:) 2.gidişimde kesenin içinde ufacık bir nokta gösterdi doktor,bu bebek dedi ama kalp atışı için alttan bakmam gerek dedi. Ben istemedim,onun için ileri tarihlere randevu aldım.
Siz naptınız keseyi gördünüzmü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?