Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Canım kese göründü. Kalp atışları için 2 temmuza gün verdi. Şu an bir rahatsızlığım yok Allah'a şükür. Ama hızlıca kilo alıyorum :(. Sanırım seninle aynı doktora gidiyoruz. Bir yerde senin Bahar Besen'e gittiğini okumuştum. Yanlış mı hatırlıyorum???

Çok sevindim hayırlı olsun:) Kalp atışı için ben de cmts bekliyorum. Doktor çok araştırdım ama henüz Bahar hanıma gitmedim,ilk defa gidicem canım. Bakalım inş. aynı doktora devam ederim. Tek korkum yoğun olması. Ben konu açmıştım, ordan okumuşsundur doktoru belki:)

Memnunmusun peki, ben belki erdeme de gidebilirim bu hafta belli olacak.

Çok sevindim hayırlı olsun:) Kalp atışı için ben de cmts bekliyorum. Doktor çok araştırdım ama henüz Bahar hanıma gitmedim,ilk defa gidicem canım. Bakalım inş. aynı doktora devam ederim. Tek korkum yoğun olması. Ben konu açmıştım, ordan okumuşsundur doktoru belki:)

Canım Bahar Hanımı ben çok duydum çok iyiymiş, metnini hem internetten hem de çevremden çok duyuyordum. Ona gittim geçtiğimiz hafta memnun kaldım. Zaten bir defa gittim, 2 temmuzda ikincisi olacak. Sırada bekleyen hastalarıyla konuştum, onlar da çok memnundu, hatta ilk çocuğunu yaptırıp 2. için gelenler de vardı. İyiydi, sanırım ben doğuma kadar onunla devam edeceğim.

Bir de mide bulantılarınız başladı mı, benim yok inş. başlamaz hiç... Sadece hep yeme isteiğim var. Midem boş olursa kötü koku vs. alırsam öğürüyorum o kadar. Onu da sık ve az yiyerek çözdüm:)

Canim benim doktorum ilk 3 ay yalnizca folik asit veriyor, ama her doktorun kendine gore bir sistemi var seninki farkli ilerliyorsa da endise etme doktorunu dinle.
Benim mide bulantim hamile kaldigimdan beri var ne yazikki.. Ozellikle karnim acsa durum fena :) Hic cikarmadim daha ama savas veriyorum yani :) mide yanmam oluo arada, bir de tatli asigi olan ben tatlidan tiksindim. Yine de 1.5 kg aldim.
Cinsellikle ilgili de doktorum nazik oldugunuz surece hicbir sakinca yok demisti.

ben de cumartesiyi bekliyorum canım inş birlikte duyarız pıt pıtları :16:

Merhabalarr.Yazılanları okuyunca bende paylaşmak istedim benim jr.da 6 hafta 4 günlük oldu,pek bi uslu kendisi ne bulantı ne ağrı yok şu anda belkide erken olduğundan.Benimde tatlılara ve yemeklere antipatim oluştu sırf yemek için yiyorum şu aralar.Ufaklığın ilk resimleri elimizde ultrasonda kalp atışınıda gördük bakalım temmuzun ilk haftası tekrar bir bakacağız keyfi nasıl diye Allaha çok şükür şu anda çok iyi herşey sohbetlere bile başladık :) Bu arada İzmirli anneler için doktorum Prof. Dr. Nedim Karadadaş kendisi çok babacan çok iyi çok rahatlatıcı bir doktor.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsiinn.Aminnn :))):49:

Gunaydin guzel anne adaylari :49: bizde cok sukur 8 haftamizi dolduruk ilk bebisimizle masallah :nazar: Allahim hepimize bebislerimizi saglikli ve sihhstli dunyaya getirip buyutmemizi nadip eder insallah amin.. Mide bulantilarimiz ve mutfak alerjimiz basladi bide asiri koku hassasiyeti...
Kucuk melegim dun bizi cok korkuttu teyzeleri.. Kanamam oldu dun oglen is yerindeydim Alkahim bi daha yasatmasin cok kotu bi andi.. Bacaklarim filan titremeye basladi wc den zor disari cikabildim zaten ciktigim gibi de fena oldum hemen dr.a gittik sansa ameliyattaymis beni yatirdilar bi sedyeye ama kalbim nasil pir pir korkudan.. Cok sukur dr.um geldi ve minigim gayet saglikliymis Alkah naxarlardan saklasin masallah :nazar: cok zorlamisim kendimi (bi onceki aksam arkadasimin 4aylik bebisini kucagima almistim kizdi dr. Sakin agir kaldirmak yok dedi bilginiz olsun kizlar) bi hafta evdeyiz simdi hic kalkmadan yatcakmisiz.. Aman sizde cok dikkat edin agir kaldirmayin, yuksek yere uzanmayin, mumkun oldugunca yatin dinlenin sayet benim gibi soz dinlemezseniz cok korkuyosunuz sonunda.. Aa bide sakin sise sut icmeyin ben ictim zehirlendim 3 gun hastanede serumla beslediler bizi.. Meger sut ve sut urunlerinin pastorize edilmis olanlarini tuketmek gerekiomus..
Bizden simdilik bu kadar guzel annecikler hepimize saglikli sihhatli rahat bi 9 ay olsun insallah hayirlisiyla minik meleklerimize kavusalim insallah saglikla amin... :3:

Gunaydin guzel anne adaylari :49: bizde cok sukur 8 haftamizi dolduruk ilk bebisimizle masallah :nazar: Allahim hepimize bebislerimizi saglikli ve sihhstli dunyaya getirip buyutmemizi nadip eder insallah amin.. Mide bulantilarimiz ve mutfak alerjimiz basladi bide asiri koku hassasiyeti...
Kucuk melegim dun bizi cok korkuttu teyzeleri.. Kanamam oldu dun oglen is yerindeydim Alkahim bi daha yasatmasin cok kotu bi andi.. Bacaklarim filan titremeye basladi wc den zor disari cikabildim zaten ciktigim gibi de fena oldum hemen dr.a gittik sansa ameliyattaymis beni yatirdilar bi sedyeye ama kalbim nasil pir pir korkudan.. Cok sukur dr.um geldi ve minigim gayet saglikliymis Alkah naxarlardan saklasin masallah :nazar: cok zorlamisim kendimi (bi onceki aksam arkadasimin 4aylik bebisini kucagima almistim kizdi dr. Sakin agir kaldirmak yok dedi bilginiz olsun kizlar) bi hafta evdeyiz simdi hic kalkmadan yatcakmisiz.. Aman sizde cok dikkat edin agir kaldirmayin, yuksek yere uzanmayin, mumkun oldugunca yatin dinlenin sayet benim gibi soz dinlemezseniz cok korkuyosunuz sonunda.. Aa bide sakin sise sut icmeyin ben ictim zehirlendim 3 gun hastanede serumla beslediler bizi.. Meger sut ve sut urunlerinin pastorize edilmis olanlarini tuketmek gerekiomus..
Bizden simdilik bu kadar guzel annecikler hepimize saglikli sihhatli rahat bi 9 ay olsun insallah hayirlisiyla minik meleklerimize kavusalim insallah saglikla amin... :3:

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar aynı üzüntüyü yaşatmasın inş :16:

sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasipetsin...

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş valla. Ben de ağır kaldırıyorum bazen, yapmamamız lazım:( Bir de kolay sindirildiği için laktozsuz süt içiyorum ben. Hamile olmadan önce görüyodum hep içenleri, gaz vs yaapmıyor,tavsiye ederim. Kızlar nazar için de hergün mutlaka bunu okuyun, bebişlerimiz Allaha emanet,

Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

NAZAR DEĞMESİNDE;

"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O, mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.."

Günadın arkadaşlar bende 5 + 4 günlük hamileyim . 2 temmuzda kalp atışlarını duymaya gidicez nasip olursa :49: Şimdilik sadece sol tarafımda ağrı var batma hissi, yumurtam soldan gelmiş. Herkese hayırlı bir hamilelik diliyorum :emir_bebek:

selam kızlar
bende nasipse şubat başında doğum yapıcam
bugün sata göre 8 haftalık olduk biz
23 temmuzda kalp atışlarımızıda gördük çok heyecanlı bi süreçmiş bu :17:
hepatit c ihtimali vardı bende ama düşük çıktı değeri
23 temmuzda tekrar test yaptırdık negatif çıktı bu defa çok sevindik :8:
bulantım geçen hafta oldu geçti çok rahatsız edici değildi ama
bi dilim limon yiyince geçiyodu
yada bi koca tabak turşu :56:

allah hepimize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inş

selam kızlar, benimde muhtemel doüum tarihim 5 Şubat 2013 :nazar:

allah nasip ederse bu akşam doktora gidip kalp atışlarını duyacağız.. çok heyecanlıyım allah hepimizi kurtarsın inşallah, bir gazım var, bir halsizim anlatamam, dün elimde tuzlu krakerle koltuğun üstünde uyuyup kalmışım ne ara uyudum ne ara uyandım bilemedim, bide dün akşam bişeye çok güldüm , arkasından bir ağlama krizi geldi dedimki kendi kendime kızım sen ciddi ciddi hamilesin :16: allahım isteyen herkese versin..

allah nasip ederse bu akşam doktora gidip kalp atışlarını duyacağız.. çok heyecanlıyım allah hepimizi kurtarsın inşallah, bir gazım var, bir halsizim anlatamam, dün elimde tuzlu krakerle koltuğun üstünde uyuyup kalmışım ne ara uyudum ne ara uyandım bilemedim, bide dün akşam bişeye çok güldüm , arkasından bir ağlama krizi geldi dedimki kendi kendime kızım sen ciddi ciddi hamilesin :16: allahım isteyen herkese versin..

Okurken çok güldüm, aynen ya psikoljimiz değişmeye başladı yavaş yavaş. Ben desürekli ağlama halindeyim ya da sebepsiz yere sevinçliyim ve uyku modundayım.Eşim de çoğu yaptığıma anlam veremiyor:)
Kşke iş olmasa ben de bugün gitsem doktora:( Görmeyince özlüyorum aklım hep onda.

selam kızlar
bende nasipse şubat başında doğum yapıcam
bugün sata göre 8 haftalık olduk biz
23 temmuzda kalp atışlarımızıda gördük çok heyecanlı bi süreçmiş bu :17:
hepatit c ihtimali vardı bende ama düşük çıktı değeri
23 temmuzda tekrar test yaptırdık negatif çıktı bu defa çok sevindik :8:
bulantım geçen hafta oldu geçti çok rahatsız edici değildi ama
bi dilim limon yiyince geçiyodu
yada bi koca tabak turşu :56:

allah hepimize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inş

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Aman da annemiz ekşi severmiş limon turşu severmiş:) Bende herşey yiyorum ekşi çok sevmiyorum. Hamile olmadan öncekine göre tuz çok tüketmeye başladım. Kesin yakında ayaklarım filan şişer:( Yememek lazım ama elimde değil herşey tuzsuz geliyo bana.

Test olarak benim doktorum hepatit c testi istemedi,tiroit ve kan sayımı istedi sadece. acaba yaptırmak gerekir mi sorun olur mu yapılmasa?

benimde nette görünen tarih 5 şubat 2013 :))
kraker daha fena yaptı beni kuru kuru
ben daha çok sulu şeyler istiyorum limon turşu sulu erik sulu yemek,ekşili çorba filan :DD
1 haftadır o saçma sapan ağlama bende var, hiç yoktan gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi
dün akşam konserdeyiz kocama kızdım bozuldum azcık, az zmn geçti şarkıya eşlik ediyorum :D
az önce surat yapıyodun şimdi oynuyon diyo bana :D ardkşlarda baya bigüldü halime

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Aman da annemiz ekşi severmiş limon turşu severmiş:) Bende herşey yiyorum ekşi çok sevmiyorum. Hamile olmadan öncekine göre tuz çok tüketmeye başladım. Kesin yakında ayaklarım filan şişer:( Yememek lazım ama elimde değil herşey tuzsuz geliyo bana.

Test olarak benim doktorum hepatit c testi istemedi,tiroit ve kan sayımı istedi sadece. acaba yaptırmak gerekir mi sorun olur mu yapılmasa?

hemde ne ekşi anlatamam :D her türlüsüne açığım ekşili yiyeceklerin D:
salatası meyvesi çorbası yemeği
mesela şuan yanımda limon ve ekşi elma var :D
tuz olayım öncedende yoktu şimdide yok
tuzluya tuzlu demem tuzsuza tuzsuz diyip tuzda ilave etmem :)

ben ilk gebelik varmı yokmu diye kan verdim sağlık ocağına
o zmn hemşire dedi gebelikle ilgili tüm testleri istiycez dedi
içinde hepatitde varmış işte, oda var çıktı
ama bnm domatese alerjim var ondan kaynaklı büyük ihtimalle dedi son gittiğim doktor
ve 3. testimizde hepatit c negatif çıktı çok şükür

Kızlar bu arada sağlık ocağına gittiniz mi. Galiba hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyormuş ama izin alıp da gitmem zor görünüyor.

Back
X