Gunaydin guzel anne adaylari

bizde cok sukur 8 haftamizi dolduruk ilk bebisimizle masallah

Allahim hepimize bebislerimizi saglikli ve sihhstli dunyaya getirip buyutmemizi nadip eder insallah amin.. Mide bulantilarimiz ve mutfak alerjimiz basladi bide asiri koku hassasiyeti...
Kucuk melegim dun bizi cok korkuttu teyzeleri.. Kanamam oldu dun oglen is yerindeydim Alkahim bi daha yasatmasin cok kotu bi andi.. Bacaklarim filan titremeye basladi wc den zor disari cikabildim zaten ciktigim gibi de fena oldum hemen dr.a gittik sansa ameliyattaymis beni yatirdilar bi sedyeye ama kalbim nasil pir pir korkudan.. Cok sukur dr.um geldi ve minigim gayet saglikliymis Alkah naxarlardan saklasin masallah

cok zorlamisim kendimi (bi onceki aksam arkadasimin 4aylik bebisini kucagima almistim kizdi dr. Sakin agir kaldirmak yok dedi bilginiz olsun kizlar) bi hafta evdeyiz simdi hic kalkmadan yatcakmisiz.. Aman sizde cok dikkat edin agir kaldirmayin, yuksek yere uzanmayin, mumkun oldugunca yatin dinlenin sayet benim gibi soz dinlemezseniz cok korkuyosunuz sonunda.. Aa bide sakin sise sut icmeyin ben ictim zehirlendim 3 gun hastanede serumla beslediler bizi.. Meger sut ve sut urunlerinin pastorize edilmis olanlarini tuketmek gerekiomus..
Bizden simdilik bu kadar guzel annecikler hepimize saglikli sihhatli rahat bi 9 ay olsun insallah hayirlisiyla minik meleklerimize kavusalim insallah saglikla amin...