Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa evet bursadada şubesi var aslında orayada uğrayabilirim telde fiyat vermiyolarmış normalde biz ısrar ettik biraz bunu görürsün mutlaka orda sende bi sor bakalım fiyatını ne dicekler?? orası daha uygun fiyat verirse ordan alırım bende sanki fiyat kazık gibi geldi bana :)))
Bak şimdi ben yarın gitmeye çalışırım oraya dediğim gibi bana yakın yarın akşamda haber veririm sana . ay sabahtan görseydim bugünde giderdim neyse yarın ilk iş inci tunçel kaydirigubbakcemile5
Hemen şekerim dedğim gibi Bursa 'da alışveriş benden sorulur :sm_cool:Benim bildiğim yeri kükürtlü caddesi varya orda Dikkaldırım tarafından girersin caddeye sağda kalıyor yarın gidince apartman ismi falan da yazarım. Birde sanırım Fatih sultan mehmet bulvarında varmış . Orası nerde bilmiyorum ( orası bana uzak . Telini yazayım ben sana özelden.iyi akşamlar arkadaşlar
bu tunçel nerdeymiş yaa tarif edermisin :)) bayıldım ben sepete:1rolleyes:
Koymasaydın güzelim resmi o zaman . Şimdi bututn subat annelerinin sepetleri seninkinden olacak kaydirigubbakcemile3ben aş eriyorum şuan sepet için mesela -tatlicadiarzu-kızlaarrr çalmayın sepetimi klava:klava: :))))
evet sepetin boyu alçak değil çok fazla eğilmicem bebiş için belden baya yukarda kalıyor içine şiltenin haricinde bide ek olarak daha konforlu olsun diye vücudun şeklini alan süngerden koydurucaz söyledik bayramdan sonra evimde olacak çeker koyarım resmini teyzeleri :))
bu arada benim bebişimin teyzesi yok siz olurmusunuz?senağlamasenağlama
ay kız aynı şehirdeolsak hakikaten güzel olurdu heee bu arada bursaya taşınma ihtimalimiz var bebişin doğmasını bekliyoruz benim teyzem falan çekirgede oturuyor.. elekçi gibi her yeri gezerim ben bursaya taşınırsak :)) burda çok sıkılıyorum..
ben kafayı yerdim gün yapsak 15-20tane yeni doğmuş bebek düşünsene hepsi ağlıyo falankötükedihüso
Ya sorma benim eşim şuan serbest çalışmıyor . Biz sahura kadar oturup sonra bütün gün uyuyoruz . Hatta eşim iftarda falan uyanıyor . Biz çok alem ya ilk evlendiğimiz sene iftara geç kalıyoduk misafirliğe .Hadi iyi geceler . Yarın görüşürüz .canım benim inşallah o günleride gürürüz :) ben yatıyorum iyi geceler.. sende ne yatmak biliyon nede kalkmak :))))
Oh ne güzel olur valla lebişle nisan da bursada ay inşallah tanışma şansımız olur bizde çekirgede sayılırız intamları biliyorsan onlara yakın sayılırız . ben bursa'yı çok seviyorum çok buyuk değil belki ama herşeye yakın .
Çınlattık arkadaşım inşallah denk geliri burda toplantı falan oluyo ama ben katılmak tan çekiniyorum :))selam arkadaşlar akşam kulaklarım çınlamış :roflol: ben beşevler tarafındayım şehir merkezine uzak azcık ama trenle yakın oluyor :) işallah bi gün rastlarız yerimseniben